می خواین یه تاپیک Call of Duty Modern warfare3 Vs Battlefield 3 درست کنیم اونجا کل کل کنیم؟
Printable View
می خواین یه تاپیک Call of Duty Modern warfare3 Vs Battlefield 3 درست کنیم اونجا کل کل کنیم؟
گروهش هست:نقل قول:
و با توجه به قوانین و البته اصول هر فرومی،نمیشه تاپیکش رو زد...کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1705
بیخیال !! ... خودتم میدونی که کل کل فایده نداره . تاپیکت هم که حذف میشه ...نقل قول:
از اين تاپيك ها قبلا خيلي زده شده ...
اگه يادتون بياد سال قبل تاپيك PES vs FIFA رو هم زديم ...
و باز هم اگر يادتون باشه نتايجش هم ديدن ...
اول بحث خوب پيش ميره ، بعد يكم جدي ميشه و چند نفر كنار ميكشن ، بعد كار به مسخره كردن ميكشه، بعد هم به نا سزا و ...
اين عاقبت همه ي تاپيك هاي مقايسه اي در اين انجمنه ...
خوب شما Directx 11 و Tessellation Extreme و جزئیات بالای محیط تخریب پذیری که شاید تو هیچ بازی دیده نشده رزولوشن 2560*1600 و ... هم حساب کنید شاید 590 یا 580 sli هم کم بیاره ...نقل قول:
از کجا معلوم این دمو های منتشر شده از Directx 10 نبوده ؟!
موتور بازی هم 100 درصد اپتیمایز هست به نظر من اگه نبود به گفته سازنده بازی روی سیستم های معمولی هم در تنظیمات low خیلی راحت اجرا نمیشد ...
تخریب پذیری بازی هر چیزی باشه از تخریب پذیری جدید Unreal Engine 3 سنگین تر نیست ( Apex Physics System ) . آنریل انجین DX 11 رو هم ساپورت میکنه با تمام جزئیات . با این حال بازی هاش خیلی راحت و خیلی روون روی یه GTX 570 اجرا میشن ! حالا رزولوشن رو هم حساب کنیم دیگه قاعدتا نباید GTX 590 کم بیارهنقل قول:
در مورد Optimize بودن اگه بخوایم مبنا رو اجرا شدن بازی در تنظیمات Low روی PC های معمولی بگیریم پس انجین فوق العاده افتضاح CryEngine 2 ( از لحاظ Optimize ) باید الان یکی از بهترین انجین ها از این لحاظ باشه ! من در مورد Frostbite نمیتونم نظر قطعی بدم و از نظر من هم از لحاظ Optimize خیلی بهتر از CE2 باید باشه ( با توجه به اینکه اون دمو روی GTX 580 اجرا میشده ) ولی فکر میکنم حرف های اون آقا توی صفحه ی پیش غیر منطقی باشه
Unreal engine جدید هنوز بازی به صورت Full با این اینجین ساخته نشده که بشه نظر داد ضمنا گفته شده بود که دمو بروی 580 sli اجرا شده چه معلوم که بازی کامل با این موتور حتی بروی quad 580 sli هم اجرا نشه !نقل قول:
بله به نظر من Cry engine 2 یکی از optimize ترین اینجین ها هست Crysis 1 با اون گیم پلی سند باکس بازی تخریب پذیری بالای محیط و حتی حالت Medium هم گرافیک و فیزیکش از خیلی بازی ها بهتر هست !!!
موتور 2 frostbite هم این طور که سازندگان اینجین گفتن از پایه براساس Direct x11 ساخته شده ....
Unreal Engine جدید Apex رو خیلی وقت پیش به انجینش اضافه کرد و حتی آپدیت اون برای UDK هم اومده !نقل قول:
در ضمن استدلال شما برای انتخاب یه انجین Optimize اشتباهه چون داری گرافیک رو روی یه حالت خاص بررسی میکنی ( اگرم بخواد در یک حالت خاص بررسی بشه باید مبنا نهایت گرافیک باشه ) ، علاوه بر اون داری میگی گرافیکش از خیلی از بازی ها بهتر بود ! خوب اینکه گرافیکش خیلی عالی بود توش شکی نیست ولی اون گرافیک عالی روی آخرین تنظیمات روی چه سیستمی اجرا میشد ؟ بعد از چند سال بالاخره یه سیستم اومد که تونست توی آخرین تنظیمات از این بازی 40 فریم بگیره ؟
دلیل Crytek برای ساخت CryEngine 3 فقط و فقط به خاطر Optimize کردن انجین بود تا بشه روی کنسول هم بازی رو آورد ... __ توی خود سایت Crytek مکررا به این مسئله اشاره شده ___ خود سازنده ی انجین هم قبول داره انجینش Optimize نبوده !
بازم میگم در مورد Frostbite من فعلا نظر قطعی نمیدم چون چیز زیادی ازش مشخص نیست و اصلا سیستم های فیزیکی که ساپورت میکنه ، میان افزار ها و ... هنوز مشخص نشده ولی با توجه به سابقه ی Dice و انجین خوب قبلیشون که از لحاظ رندر خیلی عالی بود حدس میزنم انجین Frostbite 2 از لحاظ رندر بتونه UE 3 DX11 رو کنار بزنه
همه این حرفای اخیر تایید میشه
باید صبر کردو دید که چطور میشه
دوستان عزیز، من دوباره کنفرانس EA رو دیدم، قبل اینکه بخواد تریلر تانک رو نشون بده، میاد در موردش توضیح میده و به طور واضحی میگه Tehran Desert !! ولی بعد تو تریلر می نویسه Kevir Desert !!
به احتمال زیاد طرف از نظر جغرافیایی با تهران آشنا نبوده و بهش گفته بودن مثلا این دشت کویر در نزدیکی تهرانه !!
افرادی هم که باهاشون جنگ می کنیم در این کنفرانس به نام "نیروهای مرگبار دشمن" که بهشون PLR می گن یاد شده!!
هنوز مشخص نشده اینا از کدوم کشور هستن!!