دوستان من یه گوشی گالاکسی ace خریدم یه روزه به شدت باتریش ضیعفه دوساعته باتری خالی میکنه!
شنیدم کلا این ایس های جدید مشکل باتری دارن! شما هم چین مشکلی ندارین؟
دوستان من یه گوشی گالاکسی ace خریدم یه روزه به شدت باتریش ضیعفه دوساعته باتری خالی میکنه!
شنیدم کلا این ایس های جدید مشکل باتری دارن! شما هم چین مشکلی ندارین؟
من هم الان یک ساله که ایس دارم.از باتریش راضی نیستم ولی میشه مصرفش رو با یه سری ترفند به حد اقل رسوند.مثلا کم کردن نور السیدی...خاموش کردن جی پی اس و موبایل دیتا.خاموش کردن انیمیشنا.خاموش کردن وایفای و استفاده از برنامه های کالیبره کردن باتری مثلgo power و zdbox...نقل قول:
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
من زیاد با گوشی آهنگ گوش میدم، به طور میانگین حدود 8 ساهت آهنگ در روز با حدود 4ساعت هم کا کردن معمولی با گوشی باطریش به اندازه یه روز هم استندبای اضافی میاره، زیاد هم بد نیست
الان از چه رامی استفاده میکنین شما؟با هندزفری دیگه؟؟؟چون با اسپیکر اینقدر دووم نمیاره.نقل قول:
درسته، با هندزفری، با اسپیکر زیاد تست نکردم ولی مشخصه زودتر تموم میشه
رام هم خیلی وقته CM7.2 ریختم و باهاش کنار اومدم، چون مصرف باتریش بدنیست
فقط من منظور دوستمون از "Ace های جدید" رو نفهمیدم، منظورشون Ace های تولید جدید بود یا باقی مدل های Ace مثلا S5830i
اینم یه اسکرین شات از مدیریت باتری، 1 روز و 10 ساعت، هنوزم 30 40 درصدی مونده، البته طی این مدت کلا وای فای و بلوتوث جی پی اس غیر فعال بودن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.دو روزه که وقتی گوشیو خاموش میکنم روشن نمیشه ولی وقتی شارژرو بهش وصل میکنم روشن میشه! مشکلش سخت افزاریه؟
گوشیت رو ریست کن اگه درست نشد.
رام گوشیت رو عوض کن و یه رام رسمی بریز رو گوشی
اینا رو توی گوگل سرچ کن
Galaxy ace odin آموزش رام نصب
سلام من تازه واردم.میخواستم بدونم چرا هرچی برنامه برای این گوشی دانلود میکنم اجراش نمی کنه یا میگه مشکل داره؟؟چیکارش کنم؟؟راهنمایی لطفا:n28::42:
هر برنامه ای؟مثلا چه برنامه ای؟
البته بعضی برنامه ها روی ایس فورس کلوز میدن چون سخت افزار خیلی قویی نداره
به سیستم مورد نیاز برنامه ای که دانلود میکنید نگاه کنید اندروید 4 نخواد
البته توی زمینه بازی میشه گفت خیلی از بازی ها حتا اونایی که اندورد 2.2 به بالا میخوان به نوع پردازنده ایس نمیخورن و فورس کلوز میدن
کلا با این گوشی باید قید خیلی از بازی ها رو بزنید و مثل من بچسبید به پازل کلمات و اینجور چیزا