سلام
دوستان این گوشی تو تهران هست اگه جواب مثبته چه قیمتی؟
دوستدار شما یاشار
سلام
دوستان این گوشی تو تهران هست اگه جواب مثبته چه قیمتی؟
دوستدار شما یاشار
حتما" . بالاخره میخرمش . دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره . من هر گوشی موتورولا یی رو که بخوام یک روز بالاخره میخرم :46:نقل قول:
رضا جان میتونی بیشتر توضیح بدی و مقایسه ای که با گالاکسی 2 کردی چطور بود . آیا شما هم مشکل داغ کردن گالاکسی 2 رو حس کردی . باطری آتریکس الان چطور بهت کار میده ؟نقل قول:
این که آتریکس با آندروید 2.2 از گالاکسی با 2.3 سریعتر بوده هم خیلی جالبه . بیشتر توضیح بده که روشن شیم .
یاشار جان همونطور که گفته شده سایت ایران دلیور الان بهترین جا برای خرید آتریکس هست که با 670 + هزینه پست و گمرکی (حدودا" 40-50 هزار) میتونی صاحب این غول 2هسته ای بشی .نقل قول:
معذرت میخوام ولی نمیارزه الان سنسیشن 660 تومنه خیلی هم مشابه هم هستننقل قول:
میشه شباهت هاشون رو هم بگی !!!!نقل قول:
اصلا" سی پی یو و باطری آتریکس میارزه به تمام سنسیشن
این دیگه از اون حرف ها بود :31:نقل قول:
تا حالا همه بین آتریکس و گالاکسی 2 بحث میکردن . با مشکلاتی که گالاکسی 2 داره قطعا" آتریکس بهترین 2هسته ای بازار هست .
نقل قول:خوب همین الان یه ویدئو از یوتیوب دیدم مقایسه بین سنسیشن و اتریکسنقل قول:
اعتراف میکنم که اتریکس تو همه چیز از سنسیشن جلوتر بود :10:
واقعا نمایشگر اتریکس خیلی بهتر از سنسیشن بود با اینکه هر دو qhd هستند :18:
ولی خوب قبول دارید که پشتیبانی نرم افزاری موتورلا خیلی ضعیفه :41:
اینم از اون حرفا بوداااااااااااااااااااااا اا:18:نقل قول:
بابا سیستم عاملش اندروید ، پس دیگه نرم افزاراش کاری به موتو موبیلیتی نداره...این دیگه پایه گوگل هستش که اونم عالیه:5:
فکر کنم منظور ایشون آپدیت آندروید به ورژن های بالاتر بود که موتورلا کمی دیر و ضعیف عمل میکنه...نقل قول:
اینجا هم باز اشتباه میکنید...دیر اومدن اپدیت موتورولا قیر معقول نیست...بعضی از گوشی های خاص موتو اپدیتشون دیر میاد که دلایل خودشو داره...:46:نقل قول:
باز اشتباه میکنم !!میشه بگی دفعه قبلی کجا اشتباه کردم.:31::13:نقل قول:
من کی گفتم غیر معقول هست !!!!؟؟:13:
بالاخره به هر دلیلی دیر میاد ........!!!!!!!!!!!!!!:19:
دوستان کسی اطلاع داره که عرضه جهانی آتریکس:40: کی هست ؟ اصلا میخواد عرضه جهانی بشه یا نه ؟؟؟:19: برنامه برای عرضه تو خاورمیانه هم داره ؟؟