سلام
دوستان بهترین تیغ برای اصلاح صورت با پوست حساس چه مارکیه ؟ مچ تری ، فیوژن یا ... ؟ بهترین حالت برای پوست حساس که نرم ترین اصلاح رو داشته باشه .
Printable View
سلام
دوستان بهترین تیغ برای اصلاح صورت با پوست حساس چه مارکیه ؟ مچ تری ، فیوژن یا ... ؟ بهترین حالت برای پوست حساس که نرم ترین اصلاح رو داشته باشه .
سلام فیوژن 5 با ویبراتور خیلی خوبهنقل قول:
ولی یک چیزی بگم خمیر اصلاح ریش رو استفاده بکنین که اون هم من GIBBS رو پیشنهاد میکنم
اینطوری میتونی یک روز در میون خیلی راحت از شر این موها خلاص بشین
بگو آخه خدا این مو چی بود تو آفریدی!
موفق و :11:موئید باشین
سپاس دوست عزیزنقل قول:
فیوژن 5 ساخت کجاست و چه قیمتی داره ؟
یه دونه مچ تری با ویبراتور موجوده که من تا به حال استفاده نکردم ، اینی که شما گفتید خیلی تفاوت داره و برای پوست حساس و نازک مناسب تره ؟
خواهش میکنمنقل قول:
والله میگن که آلمانی هست
قیمتشم الان نمیدونم چنده ولی باید دور بر 15 تومن باشه با 5 تا هم تیغ اضافه
البته اگه تو بازار پیدا بشه.نقل قول:
---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
والا من تا بحال ندیدم پول کم بدی یه چیز درست و حسابی بخری. خودم قبلاً یه فیلیپس داشتم که ارزون خریدم ولی وقتی میخواستم ریشمو اصلاح کنم انگار میخوام با عزرائیل طرف بشم.با این مبلغ میتونین مدلهای فیلیپس رو انتخاب کنید ولی توقع آنچنانی نداشته باشین که نه جوش یزنه نه درد بگیره و نه قرمز بشه صرتتوننقل قول:
ریش تراش برقی PHILIPS هم که مدل HQ-1095 رو دوستان استفاده کردن عالی بوده
قیمتش هم باید 60 الی 70 باشه
تعداد تیغ هاش هم پنج تا هست که کاملا روی صورت میخوابه
ضمنا قابل شستشو هستش
اون قسمت عقبش هم که دندونه دار هست برای صاف کردن خط ریش هست خیلی قوی شده و خوب کار میکنه
شارژ هم میکنی تا 16 ساعت میتونی ازش استفاده کنی
خلاصه عالیه
ساخت کشور هلند هم هست
میشه عکسشو بذارین ما هم ببینیم؟نقل قول:
عکس ازش نبود توی نت ولی خودم دارم!
---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
دوستان کسی هست کرم باله آ از کشور آلمان رو استفاده کرده باشه؟
یا اطلاعاتی فنی درموردش؟!
سلامنقل قول:
ریش تراش شما (790cc) موقع اصلاح از کناره های فویل مو نمیریزه ؟
مال من که 360 کمپلت است بعد از اینکه مقداری اصلاح کردید کم کم خورده موها از کناره ها (محل اتصال فویل با سر ریش تراش ) بیرون میریزه ، مخصوصا زمانی که ریش بلند تر باشه خورده موی بیشتری میریزه برای همین من همیشه از یک حوله به عنوان پیش بند استفاده میکنم درست مثل بچه ها :31::20: از همون اول این حالت رو داشت به نظر میرسه الان بیشتر شده در ضمن ریشتراش من فویل و تیغه با هم یک تیکه نیستند و فویل جدا برداشته میشه و بعد میتونی تیغه رو بر داری .
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما اطلاع دارید که فویل زنبوری برای مدلهای پایینتر براون هم تولید شده مثلا مدل 8995 (360 کمپلت) ؟
تا بتونیم مثل شما این فویل جدید رو تهیه کنیم ، مال من هم مثل مدل قبلی شما اسمارت فویل است .