با دوتا دمبل چه طوری تو خونه زیر بغل کار کنم بلد نیستم و چه طوری ساعدم را عضلانی کنم اگه عکسی ارید بگذارید؟
Printable View
با دوتا دمبل چه طوری تو خونه زیر بغل کار کنم بلد نیستم و چه طوری ساعدم را عضلانی کنم اگه عکسی ارید بگذارید؟
برای زیربغل :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه یه هالتر بگیری حرکات بیشتری میتونی بزنی!
یعنی در چه سنی؟من الان 17 سالمهنقل قول:
اگه کسی لاغر باشه و بخواد بدنسازی کنه ، بهتره چیکار کنه؟
از پایه تا ...
بدن سازی برای چی میخوای؟نقل قول:
ماهیچه آوردن؟(حجمی}
خطی کردن؟{فیتنس}
زور زیاد کردن؟{پاورلیفتینگ)
دوستان سلام.
من وقت زیادی برای ورزش ندارم.
یه سری آمپولا هست که میگن دونه ای 600 هزار تومنه و عوارض ریزش مو نداره ولی فک و بینی رو تا حدی بزرگ میکنه و از عوارضشه ،حالا میخواستم بدونم
1- اسم دقیق این آمپولا چیه؟ اسمشو نمیدونم اگه کسی بلده بگه
2- تا چهحد موثره؟
3- من تازه میخوام شروع کنم و برای شروع میخوام حجم عضلانی بیارم و حدود 300 تومن هزینه میکنم که هزینه کمیه ولی میخوام باهاش راه بیفتم شما چهچیزایی رو با چه برندایی پیشنهاد مکنید؟
الان وزنم 70 هستش و قدم 173 میخوام 80-85 کیلو عضله شم چه روند ورزشی رو پیشنهاد میکنید ادامه بدم؟ یعنی میخوام هی حجم بیارم و هی تبدیل به عضله کنم.
فقط میخواد هیکلش یه خورده بهتر بشه یعنی رو فرم بیاد:10:نقل قول:
سلامـنقل قول:
وقت نداری =! مصرف هورمون ؟!
1- این دارو ها از سری استروئید ها ی آنابولیک هستند و فقط برات عوارض خطرناک دارن و بس . استروئیدهایی مثل کورتون ، تستسترون ، سوماتروپین و ...
2- خیلی تو حجیم کردن و رشد بدن موثره ولی بسیار کاذب و موقتی و علاوه بر عوارضش ، بعد از قطع مصرف دارو شما عقبگرد غیر قابل تصوری خواهی داشت
3- شما تا 2 ماه اول که اصلا مجاز به استفاده از هیچ مکملی جز مولتی ویتامین ها نیستی
( سنتروم یا فارماتون )
بعد 2 ماه با یه برنامه هدفمند شما میتونی کراتین و پروتئین و کربوهیدرات استفاده کنی .
بابا اینقدر بین رشته ها خطکش نذارید ! :5:نقل قول:
کی گفته کسی که پاورلیفتره نمیتونه بدنی حجیم و یا به قول شما خطی داشته باشه !؟ :27:
تازه مگه به همین راحتیه که یکی بیاد بسم الله بگیره به همین راحتی بتونه یه پاورلیفتر نیرومند یا یه بدنساز خوش استیل بشه !؟ این جمله واقعا برام جالبه که :
ببین ! نمیخوام بدنم مثلا مثل رونی کولمن بشه ها ! :31:
خب من و شما بخوایم هم نمیشه ! :31:
...
اول حرکات رو درست یاد بگیره و تا چند وقت رو حرکات پایه ای تاکید کنه ... بعد برنامه پیشرفته تر ...نقل قول:
اگه کسی لاغر باشه و بخواد بدنسازی کنه ، بهتره چیکار کنه؟
از پایه تا ...
lahij_web جان چرا جواب مارو نمیدی؟