Jacsaf ظاهرا شرکتی فرانسویه که رایحه عطرهاش رو بر اساس ادکلنهای مارک دار میزنه من خودم انصافا مدلی که رایحه آکوا دی جیو رو داشت رو تست کردم و خریدم(البته اون مدلی رو خریدم که شیشه عطر لوله ای شکل هست) واقعا خیلی خیلی شبیه اصلی بود موندگاریش هم خوبه واقعا اگه بقیه رایحه هاش هم اینقدر شبیه باشه توصیه میکنم بخرید که ضرر نمیکنید البته قیمتش هم 4500 برا 22 میل هست که واقعا می ارزه و ظاهرا از کارهای ریو خیلی بهتره من لالیک ریو رو دارم میخوام لالیک این رو هم بخرم ببینم کدوم به رایحه اصلی شبیه تره اگه کسی بره یک مدل از جکساف رو که خودش اصلیه اون رو داره بخره وبیاد تفاوتش رو بگه کیفیت این شرکت بیشتر مشخص میشه
حتی اگه دوستان قائل به این باشن که هیچی ادکلن اصلی نمیشه(که به نظر من اصلا این حرف اینطور عمومیت نداره) چون جکساف خیلی شبیه میزنه میتونه با توجه به قیمت پایینش راهی کم خرج برا تست ادکلنهای گرون قیمت باشه اگه خوشتون اوومد و دیدید همونیه که میخواید میرید اصلیش رو با خیال راحت میخرید راستی نفهمیدم این made in kfz یعنی چی؟
این رو هم بگم که این شرکت مثل اینکه همه رایحه های شرکتهای دیگه رو نداره ولی من یک کار کپی از یه شرکت دیگه دیدم که اکثر رایحه ها رو داره و از جکساف هم بهتر میزنه گرونتر هم هست 7500 برا 25 میل ولی واقعا شبیه و با موندگاری خوب فقط نمیدونم ساخت کجاست و اسمش چیه