دوستان یکی میتونه یک لینک کامل و بی نقص برای PC بهم بده تا دانلود کنم البته بدون مشکل !
Printable View
دوستان یکی میتونه یک لینک کامل و بی نقص برای PC بهم بده تا دانلود کنم البته بدون مشکل !
اکثر سایتای دانلود لینکای مستقیم گذاشتن بدون هیچ مشکلی دانلود میشننقل قول:
سلام
من دمو فیفا رو نصب کرده بودم و وارد بازی می شد اما کمی کند
حالا اصل فیفا رو گرفتم بعد از ایجاد پروفایل اون دایره برای لود شدن می چرخه ولی وارد منوهای اصلی بازی نمی شه(همون جا می مونه واسه خودش,سیستم هنگ نمی کنه و کار میکنه ولی جلو نمی ره!) امکان داره از کرک باشه؟
کسی به این مشکل برنخورده؟
با سلام دوباره...من تو بازی نمیتونم با دسته کار کنم...مشکل از چیه؟
میشه راهنمایی کنید و اگه تنظیماتی باید انجام بدم بگید؟؟؟
من گفتم حتما تو کنسول خوب عمل کرده بر اساس گذشته .. چون من نه پولشو دارم و نه علاقه ای دارم ps3 بخرم و تستش کنم:46:نقل قول:
همه حرفات کاملا تایید میشه
ولی حالا جالبه که PES توی کنسول با پی سی فرقی نداره. حداقل امتیاز های اون که همینو میگه. توی پی سی کنسول امتیاز ها تقریبا عین همه.
توی ایران هم تقریبا همه نسخه پی سی PES رو بازی می کنن. فکر کنم کمتر کسی حاظر باشه نسخه PS3 رو بگیره!
پس با این حساب خلاصه باید گفت که تعصب در این مورد این بحث هایی که پیش میاد تاثیر زیادی داره و بهتره خودمون رو گول نزنیم :38:
در کل ما که بدون هیچ تعصبی هر دو بازی رو بازی می کنیم و بعدا هم توی گروه مقایسه این دو تا بازی بدون هیچ تعصبی این دو بازی رو از جنبه های مختلف با هم مقایسه می کنیم...
آفرین باید تعصب رو کنار گذاشت .. این مساله تعصب حز ضرر زدن هیچ فایده ای نداره .. فقط خود شخصه این وسط ضرر میکنه .. متاسفانه فقط هم در بازیها تیست بلکه تو هر چیزی از لپتاپ و موبایل و .... وجود داره
منم وقتی تنظیمات رو تغییر میدم همینطوری میشه، بازی هم کند اجرا میشه فقط بازینقل قول:
نقل قول:
اینطور که من متوجه شدم با توجه به تست بازی رو ویندوز ایکس پی و سون
گویا خیلی از دوستان با ویندوز ایکس پی در شناخت دسته ها مشکل دارن
رو ویندوز سون تا الان ندیدم کسی مشکل خاصی داشته باشه .. ( از جمله خود من که راحت دسته رو شناخت )
حالا مشکل شما دقیقا چیه ؟ ویندوزت چیه ؟
بچه ها اینجا کسی با game ranger آنلاین بازی میکنه این فیفا 11 رو؟
سلام.نقل قول:
اره آقا مسعود بنده هم بازی میکنم البته جدیدا مشکل دار شده یعنی مشکل پیدا کرده!!!ولی در کل خوب هست تو این چند باری که بازی کردم.
دسته رو میشناسه...وینوزمم سون هستش...تو منو دسته کار میکنه اما تو گیم هیچ کدوم از دکمه ها کار نمیکنه...:41:نقل قول: