اینجا در مورد آیپد 2 هم بحث میشه؟!
مشکلات آیپد 2 چیه؟
امکان داره ارزانتر بشه؟از ایران نمیخوام بخرم از UK قصد دارم بخرم
Printable View
اینجا در مورد آیپد 2 هم بحث میشه؟!
مشکلات آیپد 2 چیه؟
امکان داره ارزانتر بشه؟از ایران نمیخوام بخرم از UK قصد دارم بخرم
دوست عزیز....آیپد ۲بدون جیلبریک یعنی سنگ...مگر اینکه پول داری وبرنامه بخری که من یکی ندارم....الان نخر...قیمتش خیلی زیاده....اصلا به صرفه نیست برای تبلت
خب آیفون و آیپاد هم باید جیلبریک بشه!
مموری ریدر نداره؟
متوحه منظور من نشدین.....هنوز جیلبریک براش نیومده....:13:
نه...مموری ریدر نداره ولی یه چیزی داره به نام کمرا کانکشن کیت....
خب چکار میکنه این کمرا کانکشن کیت؟!
همون ارتباط تصویری هست؟
خب جیلبریکش مشخص نیست کی میاد؟
با سلام
من چند وقتی هست دنبال خرید یه تبلت هستم. بهترین چیزی که تعریفش رو شنیدم ipad2 هست. دختر خالم تابستون از آمریکا میاد میتونه برام بیاره از اونجا. چند تا سوال ابتدایی داشتم:
1- چه نرم افزار هایی پیش فرض روش نصبه؟ آیا میشه نرم افزار های دیگه راحت بهش اضافه کرد؟ نرم افزاراش پولیه یه کرک شده هم هست؟
2- من چون کارم مهندسی هست آیا نرم افزار هایی برای نمایش فایل های Autocad نمایش و ویرایش word excell power point هست براش نه؟
3- استفاده از اینترنتش راحته یا نه؟ با این اینترنت ایران که فیلتر هست چکار باید کرد؟ آیا V.P.N روش نصب میشه و کار میکنه یا نه؟
4-باهاش راحت میشه چت کرد؟ نرم افزارهای skype va yahoo mesenger مثل ویندوز روش هست؟ میشه نصب کرد؟ آیا قابلیت های این نرم افزار ها مثل نسخه های موبایلیشون هست یا مثل نسخه های ویندوزیشون؟
5- راحت میشه فیلم و سریال ریخت روش یا باید تبدیل بشه فرمت های مخصوصی؟ همه فرمتی رو پخش میکنه مثل Dvd (Vob), divix, mkv
6- از سایت های با زبون فارسی، زیرنویس فارسی سریال ها و تایپ فارسی میشه استفاده کرد یا نه؟
7- در کل وسیله ای هست که بشه راحت باهاش کار کرد؟ میتونه جای لپ تاپ رو بگیره ( تو کار با اینترنت و گاهی فیلم و سریال دیدن نه اجرای برنامه های سنگین) یا وسیله ای هست لوکس؟
8-و در آخر به نظرتون برنامه های اندروید بیشتره و نصبشون راحت تره یا برنامه های اپل ( مث cad, office , زبان فارسی ...) ( مثلا گالکسی سامسونگ یا ziio creative)
ممنون میشم جواب بدین
کمرا کانکشن کیت خوبیش اینه که میتونید دورینتون رو با کابل به آیپد وصل کنید وعکس هاتون رو بریزین توش...
بر فرض جیلبریک میشه رو مموری کارت هم چیز های دیگه ریخت ووارد آیپد کرد....دقت کنید وارد آیپد کرد...نه اینکه آیپد از رو مموری بخونه اونو...
مثلا یه فیلم رو بریزین رو مموری ...ممور ی رو در کمرا کانکشن کیت وصل میکنید....با فایل منجر اون فیلم رو وارد آیپد می کنید....تو برنامه پخش فیلم مثلا ؟buzz palyer....سپس اون فیلم رو آیپد شما تو برنامه هست ومیتونید فیلم رو ببینید...
مثل فلش مموری پی سی نیست که از روی همون فلش یه چیزی رو بخونه...بلکه حتما باید وارد یه برنامه ای بشه وحافظه آیپد....
دوست عزیز جواب همه سوالات شما بله هست......نقل قول:
فقط یکمی دردسر داره....یعنی نمیشه انتظار داشت دقیقا مثل لپتاپ نیاز های روز مره رو برطرف کنه ولی تا حد ۸۰درصد حله:20:
خیلی جالبه ، 1 میلیون و خورده ای خرج میکنید که بهترین تبلت رو بخرین بعدش حاضر نیستین 50 تومن پول بدید و باهاش نرم افزار اورجینال تهیه کنید.نقل قول:
دوست عزیز....آیپد ۲بدون جیلبریک یعنی سنگ...مگر اینکه پول داری وبرنامه بخری که من یکی ندارم....الان نخر...قیمتش خیلی زیاده....اصلا به صرفه نیست برای تبلت
اینجا ایران است.
مطمئنی فقط 50 تومنه؟!نقل قول:
خیلی بیشتر از اینا روو دستت خرج میذاره مگه اینکه استفاده تو بسیار محدود کنی...