بعید نیست. غیرانتفاعی کلاً درصدای بالایی نمیخواد ولی خوب فکر کن قبل از اینکه بری غیرانتفاعی. نمیگم به درد نمیخوره کلاً ولی راههای دیگه ایم هست مثل آزاد. در کل به نظر من، این طوریه:نقل قول:
سراسری > آزاد > غیرانتفاعی > پیام نور
Printable View
بعید نیست. غیرانتفاعی کلاً درصدای بالایی نمیخواد ولی خوب فکر کن قبل از اینکه بری غیرانتفاعی. نمیگم به درد نمیخوره کلاً ولی راههای دیگه ایم هست مثل آزاد. در کل به نظر من، این طوریه:نقل قول:
سراسری > آزاد > غیرانتفاعی > پیام نور
نه نرم افزار تخمین رتبه حتی برای هنر هم هست برای زبان اصلا نبود یکی سرچ کنه ببینه کارنامه سراسری هست؟ من دیگه حوصله ندارم
من از یه مشاور پرسیدم گفت حدودا 500 میارم خدا کنه درست بگه به پشتیبان قلم چی زنگیدم گفتش نمیشه گفت الان به خیلی چیزا بستگی داره و...
آزاد فقط آزاد کرج وگرنه غیر انتفاعی بهتره پیام نورم اونقدرا بد نیست بهتر از خیلی از دانشگاه های آزادهنقل قول:
سلام بر کنکور زبانی های محترم سال 91. یه پرسش! من زبان تخصصیم و ادبیاتم رو خراب کردم ( به نسبت خودم) و میخوام بدونم با این درصدا شبانه تهران قبول میشم؟
ادبیات: 29%
عربی: 68%
دینی: 68%
زبان عمومی: 71%
زبان تخصصی: 60%
ادبیات رو خیلی خراب کردم و زبان تخصصی اشتباه زیاد داشتم. حالا نظر اساتید محترم چیه؟ من جز تهران (روزانه یا شبانه) جای دیگه نمیتونم بزنم.
با سپاس فراوان.
روزانه شک دارم ولی شبانه قبولی:46:نقل قول:
اینجوریام نیست که شما میگی. من خودم آزاد قزوین عمران میخوندم. واقعاً دانشگاه خوبیه. اگه رشتمو دوست داشتم، عمراً ولش نمیکردم.نقل قول:
خدا از دهنت بشنوه MR or Ms. Konkoori , من که دارم یه جورایی خودمو واسه کنکور سال آینده آماده می کنم!نقل قول:
دوستان کسی تو مصاحبه آموزش پرورش شرکت کرده ؟؟؟ واسه زبان ///شرایطش چیه شنیدم بیشتر راجع به احکام و فلسفه و ... سوال می کننن ؟؟؟یک نفر آدم پیدا بشه منو قانع کنه چرا باید ضریب ادبیات با زبان ت برابر باشه ؟؟؟؟ اون 70 سوال اون 25 سوال ؟؟؟؟من زبان ت رو اگه اول دفترچش رو میدادن خیلی بهتر میزدم وقتی داشتم متن آخر رو میخوندم (داریوش و اتن) ذهنم رفته بود سوالای کلوز متن رو میخوندم ولی نمی تونستم تمرکز ذهنی برقرار کنم 70 سوال بدن دستت اونم آخر سر که ذهنت شات داون شده (حالا نمیشد این کنکور رو دومرحله ای کنن ؟؟؟)
به نظرتون با این درصدا احتمال قبول شدن تو دانشگاه اصفهان چه قدره؟ مترجمی یا زبان و ادبیات فرقی نمیکنه، روزانه البته. چون اصلآ دانشگاه اصفهان شبانه زبان پذیرش نمیکنه حداقل پارسال اینجوری بود
ادبیات: ۵۰
عربی: ۳۲
دینی: ۵۰
زبان عمومی: ۹۴
زبان تخصصی: ۶۵
یه نگاهی که تو دفترچه شماره ۲ پارسال کردم گویا پذیرش ۶۰ درصد بومی فقط مال ریاضی و تجربی و انسانیه و چیزی در مورد زبان و هنر ننوشته. به هر حال خودم منطقه ۱ و بومی اصفهانم. ضمنآ به نظرم زبان تخصصیاش خیلی راحت بود ولی هر کدومش که رو دو تا گزینه شک داشتم اشتباه از آب دراومد به خاطر همین فکر میکنم بقیه خیلی خوب زده باشن و رتبه م اونجوری که میخواستم نشه
از روی نتایج پارسال میگین؟ آخه توی دفترچه پارسال کلا 40 نفر شبانه در سطح شهر تهران میخواستن!!!