:question:
Printable View
:question:
یه سوال: من نمدونم حرف کی رو باور کنم!
یک عده میگن عینک رو باید با دستمال مخصوص به خودش تمیز کرد؟ یه عده میگن باید با دستمال کاغذی تمیز کرد و گرنه خش میفته؟
بالاخره کدومشون درسته؟؟
با دستمال مخصوص به خودش:n01:نقل قول:
ممنوننقل قول:
من یه چیزایی شنیدم میگفتن عدسی پلاستیکی باشه با پارچه مخصوص و اگه شیشه ای باشه با دستمال کاغذیش!!!
-------------
الان این پارچه مخصوصش نباید اصن شسته بشه؟ من از اون موقعی که خریدمش تا الان تمیز نکردم(تقریبا 8ماه)
بعد جال اینجاست هر بار میتکونمش کلی گرد و خاک میریزه پایین...
سلام
دوستان میخواستم عینک جدید بگیرم ؛ چون شماره چشمم بالاست میخوام از شیشه 1.7 یا 1.8 استفاذه کنم مارک خوب ( Optiswiss /Asahi...) ؛ خواستم ببینم این شرکتا فقظ پلاستیک فشرده میزنن یا که نه شیشه هم میزنن؟ در مورد قیمتش و اینکه از کجا میتونم تهیه کنم هم اگه دوستان اطلاعی دارن ممنون میشم
سپاس
سلام
باید دستمال شسته شه البته اگر دستمال قابل شست و شو باشه که اکثر دستمال های خود مارک فرم قابل شست و شو هست
محمد ارش:
بله شیشه هم کار میکنن که بهش میگن ظریف
سلامنقل قول:
دوست عزیز دستمال روبه کمک چی شستشو بدیم؟؟؟
سپاس از meha
داشتم تو اینترنت گشت میزدم که برخوردم به عدسی هایی به اسم individual , مثلا zeiss single vision individual یا Optiswiss One HD ... که گفته بودن چشم هر شخص اسکن میشه و با توجه به مشخصات پاور ، آستیگمات ، منشور ... هر چشم عدسی ساخته میشه و مزیت این عدسی ها نسبت به عدسی های معمولی اینه که تمام سطح عدسی تصویر یکنواخت و شفاف میده (مخصوصا" برای شماره های بالا) و حتی اگه از گوشه های عینک نگاه کنید وضوح تصویر و کنتراست فرقی با مرکز عدسی نداره ، دوستان کسی اطلاعاتی نداره در این مورد؟
با سپاس
لینک zeiss و optiswiss
http://www.zeiss.com/vision-care/en_us/better-vision/products---technologies/zeiss-lenses/zeiss-single-vision-individual.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
روش تشخیص عدسی آساهی اصل چیه ؟و اینکه تفاوت ضریب شکست 5 و 5.6 و 6 چیه و چقدر تو ضخامت عدسی تاثیر داره؟
سلام. چيز خاصّي لازم نداره. مثل بقيّه پارچه ها و لباس.نقل قول:
در ضمن يه نوع مايع هست واسه پاک کردن شيشه عينک که از اون هم استفاده کنيد عاليه.