سلام
آقا بعد از کلی گشتن منم بالاخره 787 گرفتم
510 با کابل
به نظرم این دستگاه و فیلیپس 3569 جفتشون خوبن ولی اصالت قیافه پایونییر یه چیز دیگست;)
از دوستان که راهنمایی کردن ممنونم
be lucky
Printable View
سلام
آقا بعد از کلی گشتن منم بالاخره 787 گرفتم
510 با کابل
به نظرم این دستگاه و فیلیپس 3569 جفتشون خوبن ولی اصالت قیافه پایونییر یه چیز دیگست;)
از دوستان که راهنمایی کردن ممنونم
be lucky
سلام دوستان . اگه میشه منو راهنمایی کنید و بهم در انتخاب بهتر کمک کنید.
1 . من میخوام یه پلاسمای 50 اینچ سامسونگ مدل B650 بگیرم . به نظرتون آیا انتخاب بهتری دارم توی این قیمت(یک میلیون و هشتصد هزار تومن) و اندازه (50 اینچ) ؟
2 . من با این تلویزیون میخوام یه سینمای خانگی بگیرم . من خودم یکی دو مدل پایونیر رو انتخاب کردم . مدلهای RS30 - RS50 -RS70 که در حدود 620 هزار تا 870 هزار تومن هستن. به نظرتون کدوم یکیشون نسبت به قیمتی که دارن ارزش خریدن دارن ؟
آیا میشه پلیر و آمپیلی فایر دستگاه RS30 رو با RS70 عوض کرد و آیا پرداخت 250 هزار تومن بیشتر برای RS70 ارزش داره؟ چون تا اونجا که من فهمیدم آمپ RS30 اچ دی ام آی نداره . ولی آمپ RS70 دارای 3 تا ورودی و خروجی HDMI هستش . و یه سوال دیگه هم که برام پیش اومده اینکه با کابل HDMI برای وصل کردن به پلاسما از پلیر خروجی میگیرن یا از خروجی آمپ ؟؟!! این سوال برای این میپرسم چون توی کاتالوگ های پایونیر در مورد upscaling 1080p در آمپ مدل RS70 مطالب زیادی نوشته که این مورد توی RS30 نیست . به نظرتون من کدوم یکی از مدل ها وگزینه ها رو بخرم .
مدل های بالا به همراه نام آمپ و پلیر :
RS30 -VSX-RS319V-K - DV-220KV-K
RS50 - VSX-519V-K - DV-320-K
RS70 - VSX-819H-K - DV-420V-K
سلام وسال نو مبارک
امروز تو پاساژ شرکا یه فیلیپس دیدم که تا حالا ندیده بودم ..این سیستم دو دیسک وبصورت عمودی بود دارای یک ساب ودوبلندگو با قد متوسط وتماماً به رنگ نقره ای با دیزاین فوق العاده..وصدایی بسیار شفاف وبیس بسیار عالی:18:..متاسفانه وقتی خواستم بخرمش فروشنده گفت فقط همین یکدستگاه رو داره که نو نبود..از اساتید محترم کسی میدونه این سیستمو جای دیگه میشه پیدا کرد.قیمتی که به من داد560تومن بود..ممنون میشم اگه کسی اطلاعات کامل این دستگاهو بده فکر کنم این یکی از معدود سینماهای خانگی هستش که دو دیسک همزمان بهش میخوره:46:
اگه اضافه قیمت خیلی براتون مهم نیست بهتره که RS70 بگیرین چون هم پلیر بهتری داره هم آمپلی با امکانات بیشتر و هم اسپیکر های فرانتش بهترهنقل قول:
البته RS-30 هم ورودی HDMI داره ولی جای 3 تا دو تا داره و در ضمن به حالت Switcher هست ولی تو RS70 به حالت Repeater
در ضمن آمپ RS30 صدای DTS HD Master Audio و Dolby True HD رو ساپورت نمی کنه به همین خاطر اگر بخواین بعداً بلوری بگیرین بهش وصل کنید دچار مشکل می شین.
برای وصل کردن به پلاسما از خروجی آمپ استفاده می کنند.
ممنون از راهنماییتون ولی من یه سوال دیگه هم دارم . dvd rs70 پلیرش با rs50 فرق میکنه؟ چون پایونیر دی وی دی پلیرش جداگانه اس. من میخوام دی وی دی پلیرش هم بهترین باشه . لطفا منو در این ضمینه هم راهنمایی کنید. در ضمن راجب تلویزیونم هم اساتید یه نظر بدن . باز هم از همه اساتید این سایت کمال تشکر رو دارم.مخلص همه بر و بچه های گل
پس با این توضیحات من که اختلاف قیمت RS30 و RS70 برام مهمه و یکی از دلیل های انتخابم اضافه کردن Blueray در آینده هستش نگیرم بهتره.در مورد صدا که دوستان تست کردند و تفاوتی نداشتن.پلیر ها رو هم که میشه هر کدوم رو خواستید بگیرید.نقل قول:
پس من چیکار کنم؟؟؟
دوستان و اساتید ما رو قابل نمیدونید که جوابمو نمیدید. لطفا در مورد پلیر rs70 هم بگید که چیه آیا با rs50 فرق میکنه یا نه؟ در ضمن آیا پایونیر rs70 از نظر تصویر هم بهترینه یا اینکه سونی ddw5500 از اون بهتره. تو رو خدا من اطلا ع زیادی ندارم دوستان من تا حدود 800000 تومن میتونم هزینه کنم لطفا بهترین گزینه رو بهم بگین . با تشکر از همه دوستان و اساتید این سایت محشر
دوست عزیزنقل قول:
dvd player هر دو دستگاه RS50 و RS70 یکیه و از مدل DV-420 که از نظر پشتیبانی از فرمت های صوتی و تصویری کامله.....
dvd player همراه دستگاه RS30 از مدل DV-320 هستش که از فرمت WMV پشتیبانی نمی کنه و 1080P نیست . البته می شه با پرداخت 20 تومن اضافه در موقع خرید RS30 پلیر مدل DV-420 رو برداشت.
در کل سری RS پایونیر از DDW5500 بهتره....
اگه قیمتش براتون مهم نیست RS70 بهترین انتخابه چون آمپلی فایر از مدل VSX-819 هستش و از آمپلی فایر RS50 و RS30 بهتره.....
اینم یه لینک برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد 3 مدل rs70-50-30 :
URL]http://www.pioneer.ph/static/09todoroki/brochure/todoroki.pdf]
تلفن نمایندگی پایونیر برای کسب اطلاعات بیشتر :
66719101
دوستان قصد خرید یک سینمای خانواده برای ال ای دی سامسونگ 46 اینچ سری 7000 را دارم دوستان چی پیشنهاد می کنند(من با مطا لعه ای که در این سایت داشتم و صفحات را مرور می کردم متوجه شدم بهترین مارک پایونیر است منتها اینطور که متوجه شدم قیمتهای ان کمی بالاست اگر قیمت را هم مدنظر قرار دهیم سونی چطور است ایا قابل مقایسه با پایونیر است دوستان محبت کنند بگویند پایونیر دارای چند مدل است و اگر امکان دارد انواع مدل ان را بهمراه قیمت برایم بگذارید با تشکر
راستش رو بخواهید نمی تونم دقیقاً بگم Sony DDW5500 بهتره یا RS70 پایونیرنقل قول:
البته باید RS70 رو با سونی DDW7500 مقایسه کرد چون از لحاظ قیمت این دو تا توی یک رده اند.
اول از همه باید بگم که DDW7500 که با نام تجاری Muteki عرضه میشه رو برای اولین بار سونی به بازار عرضه کرد و پایونیر برای رقابت با این محصول Todoroki رو به بازار داد.
این دو رده محصولات برای کسانی ساخته شده که پول زیادی برای جمع کردن یک سیستم سینمای خانگی نمی خواهند هزینه کنند ولی امکانات، حجم صدا و تنظیمات و همچنین قابلیت اتصال چند دستگاه صوتی و تصویری به سیستم خود را طالب هستند.
ولی برای مقایسه این دو باید بگم که از نظر ظاهری سونی یه سر و گردن بالاتر ایستاده و خیلی شیک تر و به روز تره همچنین از نظر قدرت و حجم صدا و باس هم به نظرم سونی بالاتره ولی در مورد کیفیت باید بگم که من به نظرم پایونیر بهتر اومد با اختلاف تقریباً ناچیز شاید هم نباشه چون سورس و شرایط یکی نبود به همین خاطر خیلی نمی شه در مورد کیفیت صحبت کرد.
توی اینترنت هم من خیلی گشتم ولی هیچ مقایسه ای پیدا نکردم. فقط چند تا ریویو در مورد سونی پیدا کردم که نمره خوبی گرفته بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرش باید بگم که یه مقدار انتخاب این دو تا بستگی به سلیقتون داره و اینکه خودتون برین از نزدیک اینها رو ببینید.