دوستان سلام
از قرار معلوم شهریه علمی کاربردی داره مشابه آزاد میشه.
صحت داره ؟
Printable View
دوستان سلام
از قرار معلوم شهریه علمی کاربردی داره مشابه آزاد میشه.
صحت داره ؟
دوستان اینجا کسی هست بتونه رک و پوست کنده جواب منو بده؟؟؟
من میخواستم کنکور علمی کاربردی(ترمی) بدم و بعدش هم برم رشته انیمیشن....
حالا یه سری سوال داشتم که اگه کسی جوا بده تا آخر امروز ممنونش میشم(:31:)
1.فقط باید درس های عمومی سه سال دبیرستان رو بخونم؟(حذفی مذفی چیزی در کار نیست؟)
2.کی باید واسه کنکورش ثبت نام کنم؟؟؟
3.کی کنکور برگزار میشه؟؟؟
4.جوابش حدودا کی میاد؟؟؟
5. حدودا کی باید رفت سر کلاس؟؟؟
6.شهریه ترمی چنده و باواحد ها و... کلا چند تومنی پول میخواد؟؟؟(این یکی رو کامل توضیح بدید:31:)
7.واسه قبول شدن تو رشته انیمیشن حدودا چه رتبه ای لازمه؟؟؟
8.پول بهتره یا ثروت؟
9.دستتون نره لای در.......
آقا دمتون گرم....یکی دو تا سوال که بیشتر نبود....سعی کنید حتما جواب بدید که خیلی واجبه....
دروغه.
من خودم شخصا رفتم از رشته گرافیک که پرهزینه ترین درسه پرسیدم گفت واسه من پول شهریه و وسایل شاید به 300 تومن برسه تو هر ترم .برای بقیه رشته هام گفتن هر ترم به 250 تومن نمی رسه.
کنکورشم کارتاش و ثبت نامش تو آذره.
من میخوام پودمانی ثبت نام کنم و تا اذر که دفترچه اون یکی میاد برم اونجا و بعد کنکورو بدم اگه عکاسی قبول شدم برم به نظر شما میشه؟ از این یکی انصراف داد رفت اون یکی؟
جواب پودمانی کی میاد کسی میدونه؟
نقل قول:
ممنون از جوابتون ولي من شنيدم اگر فراگير شركت كني (پيام نور) توي مدركت معادل قيد ميشه. پودماني هم همه ميگن مدرك معادل ميده
بعد رشته کامپیوتره؟؟؟نقل قول:
مگه میشه تخصصی نداشته باشه؟؟!!!!
یه سوال دیگه هم دارم:
کارت پایان خدمت یا معافیت نمیخواد که؟؟
نقل قول:
آره تخصصي نداره. يه كنكور تقريبا فرماليته است. تقريبا همه قبولن.
مگه اينكه طي دوران مرخصي تحصيلي باشي وگرنه بايد كارت پايان خدمت داشته باشي. البته اگه سنت به خدمت نخورده ايرادي نره
خواهش میکنم دوست عزیزمنقل قول:
نه تو فراگیر مینویسه معادل و نه تو پودمانی
تو فراگیر مینویسه (فراگیر) ....... و تو پودمانی مینویسه (پودمانی)
یعنی : کارشناسی فراگیر پیام نور ـ کاردانی پودمانی علمی کاربردی
من خودم مدرکم کاردانی پودمانی ....
هر دو تا هم اعتبار داره
مطمئن باش اینجوریه
:11:
معان پژوهشي دانشگاه علمي كاربردي با رد برخي ادعاها مبني بر بي اعتباري مدارك فارغالتحصيلان اين دانشگاه براي اشتغال، گفت: تمامي مدارك اين دانشگاه توسط معاونت سنجش دانشگاه صادر ميشود كه همه آنها زير مجموعه وزارت علوم هستند و هيچ كس در هيچ كجاي داخل و خارج از كشور نميتواند بگويد اين مدارك استانداردهاي لازم را ندارد.
دكتر شايانفر در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) در خصوص ادعاي برخي روساي واحدهاي اين مركز در خصوص بي اعتباري مدارك دانشآموختگان اين دانشگاه جهت استخدام، بيان كرد: ما اين مسئله را تاييد نميكنيم، موارد جزئي مطرح شده بود ولي پس از مكاتبه حل شده است.
وي ادامه داد: تنها تفاوت اين دانشگاه با ديگر دانشگاههاي دولتي در اين است كه بودجه و رديف دولتي آن بسيار كم است و از محل 15 درصد حق نظارت شهريه دانشجويان، فعاليتهاي اجرايي خود را تامين ميكند.
وي در خصوص مسايل مطرح شده در اين زمينه، به ادعاي وزارت نفت در اين باره اشاره كرد و گفت: اين موارد حل شده است ولي اگر مشكلي بود بيشتر در دورههاي پودماني بوده است.
معاون پژوهشي دانشگاه جامع علمي كاربردي با بيان اينكه اعتراض برخي سازمانها در مورد ورود بدون آزمون دانشجويان در دورههاي پودماني بوده است، افزود:اين حرف كاملا بي اساس است. فرق نظام پودماني با نظام ترمي در اين است كه در ترمي، آزمون در ابتداي ورود دانشجويان انجام ميگيرد در حاليكه در نظام پودماني، آزمون جامع در پايان دوره قرار دارد كه اين آزمون نيز توسط سازمان سنجش برگزار ميشود.
سلام دوستان
کسی اینجا لیست دروس و تعداد واحدهای دوره کارشناسی علمی کاربردی رو نداره؟
واینکه سطح علمی این دانشگاه تو دوره کارشناسی در چه حده؟ در حده دوره کارشناسی ناپبوسته دانشگاههای دولتی یا غیر انتفاعی هست یا نه؟
دوستان من یه مشکل دارم کسی هست کمکم کنه؟؟؟!!!
رشتۀ من مهندسی کامپیوتر هست در مقطع کارشناسی و ترم آخر هستم.
برای درس کارآموزی سر دو راهی موندم.
راستش نمی دونم کجا برم.
موندم شرکت راه آهن برم، یا یه شرکت خصوصی یا اینکه کلا بپیچونم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی هست که برای کارآموزی شرکت راه آهن رفته باشه؟ .... واحد آمار و فناوری اطلاعات
اگه کسی هست می خوام بدونم کارآموزی تو این شرکت سرکاریه یا واقعا فایده داره؟
ممنون