پس حداقل یه سایت رو اینجا یا خصوصی بگو برنر مکس داشته باشه بازی هاشن بیخودی گرون نباشه:11:نقل قول:
Printable View
پس حداقل یه سایت رو اینجا یا خصوصی بگو برنر مکس داشته باشه بازی هاشن بیخودی گرون نباشه:11:نقل قول:
با سلام خدمت اساتید
من یک ایکس باکس دارم که درایور نداره کاملا سوخته ((دی وی دی رام)) می خواستم که یه درایو دیگه ای نصب کن لطف کنید راهنمایی کنید که چه کار باید بکنم جه مارکی باید بخرم ظمنا من کارم الکترونیکه شنیدم که باید جی تگ بشه اگه میشه نقشه نرم افزار و هرچی که میخواد منو راهنمایی کنید قبلا از راهنمایی شما تشکر می کنم
سلام خدمت شمانقل قول:
شما اگه از درایو قبلی خودتون DVDkey تهیه کرده باشید میتونید Drive رو تعویض کنید در غیر اینصورت باید از طریق CPU و با Jtag کردن
Key رو استخراج کنید که کاره سختیه ولی شدنیه
برای Jtag هم روش های مختلفی هست که با کمی سرچ میتونید اطلاعات رو بدست بیارید.
از همه مهمتر پیدا کردن وسایل کار هست تا خوده کار به این دلیل که ممکن هست مقلا یک IC با کد فلان رو نتونید از بازار تهیه کنید
برای درست کردن PCB هم که آموزش های مختلفی وجود داره که با سرچ راحت پیدا میکنید
در ضمن درایو های این کنسول و تمام کنسول های بازی ورژن متفاوتی از درایو های نسخه PC هستن و باید از مراکز تعمیرات این کنسول در سطح تهران یا شهرستان این درایو رو تهیه کنید.
با تشکر
سامان جان میشه محبت کنی نقشه یا سایتهایی که بشه برنامه ها و نقشه هارو به من معرفی کنی و ضمنن چه درایوری ازهمه بهتره خریداری کنم من با جی تگ کردن کاملا آشنایی دارم دستگاه پرو گرمر رو دارم البته اگه با دستگاه سازگاری داره و الا باید یکی دیگه بسازم اگه محبت کنید روش و برنامه هار معرفی کنید ممنون میشم
سامان نه عزیزم , samgun :31: !نقل قول:
بهترین درایو الان LiteOn هست .
شما میتونی از آموزشی که زیا برای RGH قرار داده استفاده کنید :
forum.♥.com/thread50678
(به جای قلب عبارت بازیسنتر را تایپ کنید)
پیشنهاد میکنم حتما صفحات بعدی آموزش رو هم بررسی کنید تا مشکلات عدیده ای هم که برای دوستان رخ داده و پاسخ گرفتن رو قبل از شروع کار شما مطالعه کنید
سلام بچه ها یه سوال من الان التی 2 دارم و داشبوردم13604 .. کنسول فت الایته... درایو هم لایت ان
سوال من اینه منیخوام خودم التی 3 بریزم.. سوال اینجاس که باید مثلا برم التی3 برای لایت انو دانلود کنم کافیه یا نه باید ببینم لایت انم کدوم مدله مثلا Lite-On 9504/
0272, 0225,
0401, 1071 و التی 3 lمدل اونو دانلود کنم؟؟
آره باید فریمور متناسب با درایو رو بریزی .نقل قول:
سلام خدمت اساتید
می خواستم بدونم که در صورت ریختن lt+3 بازیهایی که نیاز به این فریمور ندارن هم برای نصبشون روی هارد باید به روش برنرمکس رایت بشن یا خیر؟
Agha torokhooda aksa kar nemikone file PDF nadare in tozihaat lootf mikonin mano rahnamaee konin
من میخوام طبق آموزس پست دوم کنسولم رو هـک کنم اما نمی دونم کدوم Firmware رو دانلود کنم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق تصویر زیر درایو من Lite on هست. اما همونطور که توی صفحه بالا میبینید 3 مدل درایو Lite on وجود داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کدوم رو باید دان کنم؟