بله. خبر كه كاملا موثقه. البته من از جايي كه پرسيدم 4750000 مي داد.نقل قول:
فقط مطمئني كه 50 هم مياد؟
Printable View
بله. خبر كه كاملا موثقه. البته من از جايي كه پرسيدم 4750000 مي داد.نقل قول:
فقط مطمئني كه 50 هم مياد؟
دقیقآ زدی بخال!نقل قول:
با این قیمتی که اینا برای 58 اینچ گزاشتن خیلی خوشبین باشیم برای 50 باید بالای سه و نیم ملیون در نظر بگیریم. من که امیدوارم از این 58 اینچ استقبال نشه تا پایه قیمت بالا نره. با اطلاعاتی که من گرفتم اینا خیلی رو فروش اینچهای بالا حساب میکنن و به ادعای خودشون فروش خوبی در سایزهای بزرگ داشتن برای همین قیمتهاشون رو نجومی میزارن.
من فکر میکنم این قیمت مربوط به مدل 65 اینچ این پنل باشه البته مطمئن نیستم ولی فکر نمیکنم مدل 58 اینچی این قیمت رو داشته باشه و بعید هم میدونم این سایز اصلا تو ایران عرضه بشه احتمالا فقط 50 و 65 اینچی با توجه به اینکه Z1 برای مدلهای آسیایی تیونر بی سیم رو از روش حذف کردن برای سایز 50 تا 60 احتمالا اون رو در نظر گرفتن.نقل قول:
------------------------------------------------
Cnet آسیا بالاخره تصمیم گرفت که پلاسماهای جدید پاناسونیک رو تست کنه (البته هنوز این کار انجام نشده ولی یک پیش ریویو به قولی برای این مدل نوشته و وعده داده به زودی به طور کامل این پنل رو بررسی میکنه ) یکی از مدلهای مطرح و معروفی که امسال در بین پلاسما پنلها معرفی شده همین پلاسمای V10 هست متنی که من اینجا قرار میدم خلاصه ای از متن مقاله Cnet اسیا هست و قیاسی که اونها انجام دادن.
-------------------------------------------------
وقتی پایونیر اعلام کرد که از تجارت پلاسما پنلها کناره گیری کرده خیلی از ناظران در این صنعت به این باور رسیدن که تکنولوژی پلاسما پنلها به انتهای پیشرفت خودش رسیده و به زودی بقیه سازنده ها به دنبال پایونیر از ساخت این پنلها منصرف خواهند شد.
اما این اتفاق رخ نداد به این جهت که پلاسماهای سال 2009 پاناسونیک نشون دادن که غول ژاپنی صنایع الکترونیک هنوز خیلی چیزها برای بازی کردن داره.
نکات مثبت:
به کارگیری تکنولوژی NeoPDP و در نتیجه بالا رفتن کنتراست و افزایش شدت روشنایی به میزان 50 درصد نسبت به قبل و به طبع از اون کاهش مصرف برق .
علاوه بر این 600 هرتز ساب فیلد درایو کمک میکنه این پنل فیلمهارو به نرمی نمایش بده و دیجیتال سینما کالر (DCC) گستره رنگ و اشباع رنگ بیشتری به این پنل میده.
در طرحی اون از یک شیشیه یک پارچه بر روی تلویزیون استفاده شده و ضخامتش 20 میلیمتر یا دو سانتیمتر کمتر شده.
پنل 4 تا درگاه HDMI 1.3 داره که برای پلاسمایی با قیمت متوسط کاملا مناسب در نظر گرفته شده.
صفحه محافظ این پنل توانایی محافظت از اون رو در برابر توپ تنیسی که با سرعت 92 کیلیومتر در ساعت حرکت میکنه داره و از این جهت بیشتر به درد کسایی میخوره که دسته های نینتندو wii مداوم از دستشون در میره.
نکات منفی:
در برابر سامسونگ B850 به میزان 501 دلار آمریکا گرونتر هست و سامسونگ B850 به اندازه 29.5 سانتیمتر ضخامت داره در حالی که ضخامت V10 برابر با 84 میلیمتر هست سامسونگ B850 ورودی USB داره و به اینترنت وصل میشه با استفاده از درگاه Ethernet و wi-fi .
کارت ورودی SD پانسونیک V10 فقط عکسهایی با فرمت Jpeg و فیلمهایی با فرمت Mpeg2 و AVCHD پخش میکنه.
چشم انداز:
ما نگاه ویژه ای به پاناسونیک به دلیل ادامه نوآوریهایش در صنعت تلویزیونهای پلاسما داریم , با وجود فقدان بعضی امکانات اضافی که V10 نسبت به سایر رقبایش دارد کیفیت تصویر درنهایت بیشترین اهمیت رو در بین HDTV ها دارد.
منبع:
کد:http://asia.cnet.com/reviews/home_av/tvs/0,39037588,44629004p,00.htm
خیلی ممنون از دوستان بابت خبر
قیمتش خیلی بالاس خیلییییییی
شاید اگه یه مدت صبر کنیم بیاد پایین
صبر کردن کاریه که ما خوب بلدیمش:31:
مهدی جون الان تو فروشگاه مرکزیشون تو شریعتی موجوده 58 اینچ و همین قیمت هم هست:13:نقل قول:
فقط باید دید اینا چه دندونی برای 50 اینچش تیز کردن
مطمئنی 58 اینچه!؟ آخه این پاناسونیکیا خیلی وقتا خودشونم نمیدونن چی دارن میفروشن!:31:نقل قول:
اومدنش میاد ولی بانیان سیاستش انگلیسیه:5:آسیاب به نوبت. اول باید وضع بازار دستشون بیادنقل قول:
من تلفن فرشگاه شریعتیشون رو ندارم ولی شاید بتونی از 118 بگیری و مطمئن بشی! من که مطمئنم.نقل قول:
اگه واقعا قیمت 58 اینچیش اینه حتما قیمت 50 اینچش حداقل 3.5 میلیونه تازه اگه باشه, خدا رحمتشون کنه ماکه رفتیم همون LH900 ـمون رو بخریم :27:نقل قول:
احتمالا این سود جویان قیمت پنل 50 اینچیش رو زیر 3.5 در نظر نمی گیرند ! . تقریبا حدود 85 درصد سود رو قیمت تک فروشی این سایز پنل دارن می خورند ! بهتر بگیم دو برابر خرید جمله ای دارن سود می کنند !
با این قیمت و تکنولوژی پلاسما که در ایران بد جا افتاده هیچ فروشی ندارن به نظر من ,الان led 7000 سامسونگ سایز 55 اینچ حدود 4.5 هست تو ایران. طرف ایرانیه میگه وقتی با 4.5 می تونم led بگیرم چرا پلاسما بگیرم ؟:دی از لحاظ طرز فکر و دید عموم مردم آنچنان فروشی نمی کنه این مدل .
منتظر هستم بانه بیاد ببینم اونجا با چه قیمتی تایین می کنند , سایز 55 led سامسونگ اختلاف تهران و بانه حدود 1.6 هست !
البته خوبی که بانه داره بیشتر ورژن تی وی هایی که اونجا هست ورژن اروپایی هست.چه بسا این پلاسما پنل با usb و --- c که در ورژن اروپایی هست اونجا عرضه بشه !!!