مرسی از جوابتون . شما خودتون حس نمیکنید بهتر شده باشین به مرور زمان. یا کاری به ذهنتون رسیده که اثری داشته باشه؟نقل قول:
Sent from my X10i using Tapatalk 2
Printable View
مرسی از جوابتون . شما خودتون حس نمیکنید بهتر شده باشین به مرور زمان. یا کاری به ذهنتون رسیده که اثری داشته باشه؟نقل قول:
Sent from my X10i using Tapatalk 2
نه متاسفانه خيلي كار غير دارويي كه اوضاع رو بهتر كرده باشه پيدا نكرذم. فقط آدم عادت مي كنه و سنش كه بيشتر ميشه تحملش يه كم بيشتر ميشه. اوايل چون انتظار اين موضوعاتو نداشتم خيلي سخت بود برام چون مثلا مثل دوران سالم بودنم رفتار مي كردم و نتيجه هاي غير عادي مي ديدم و سخت بود ولي الان عادت كردم با آمادگي باشم مثلا قبل مهموني يا كلاس 60 بار روم به ديوار دبليو سي برم تا آرامش داشته باشم يه كم يا قرصي چيزي. ولي خب بهتر نشده كه هيچ تازه دامنه مشكل بيشترم شده يعني اگه قبلا يه قسمت از روده بود الان يه قسمت بيشتريهنقل قول:
اره واقعا دکتر رفتن دیگه فکر نکنم تاثیر داشته باشه - مگه اینکه یه سری مشکلات دیگتو بتونه حل کنه ولی ای بی اس رو کاری نمیتونه بکنه ... من پیش یه دکتر رفتم که هر داروخونه ای میرفتم میشناختنش و خیلیاشون میگفتن بهترین دکتر خاورمیانه هست:laughing: ولی حتی اون هم کمکی نتونست بکنه ... بهترین دکترا گفتن باید بهش فکر نکنی - مشکلی نداری و سعی کن استرس نداشته باشی دیگه این اولین و اخرین صحبتاشون بود ولی واسه اینکه پول بگیرن باز هم یه سری قرص و دارو میدادن و میگفتن 1 ماه دیکه باز بیا ...نقل قول:
تازه دکتر اولی که رفته بودم انقدر مطبش خلوت بود که میگفت هر دو فته ه بار بیا - منم 4-5 ماه رفتم پیشش - ولی دیدم فایده نداره , تصمیمم گرفتم دکترم رو عوض کنم برم پیش کسای دیگه - ولی تنها دکتری که یکی دو هفتع کامل خوب شده بودم همون دکتر اولی بود ...
خلاصه اینکه یه چند سالی دیگه دکتر نمیرم - یکمم که بهتر شدم - امیدوارم خود به خود خوب بشه ... به هر حال فعلا خبری از درمان نیست .
به نظر من باید کلا نذاریم ای بی اس ذهنمون رو مشغول کنه - حتی وقتی میام اینجا مطالب همدیگرو میخونیم هم خودش باعث میشه بیشتر به مشکلاتمون فکر کنیم ... چون اینجا هم که درمانی پیدا نمیشه . پس حداقل باعث بدتر شدن حالمون نشه
لاكتول رو يكي از دوستان مصرف مي كرد كي بود؟
مي خوام بدونم دقيقا چه تاثيري داشت؟
از قرصاييه كه ميشه گاهي در موارد مهم مصرف كرد D-: يا اينكه اثرش كم كم از بين ميره؟
انقدرم همه تو سايتاي مختلف مي نويسن بخاطر IBS دانشگاه رو ولش كردم كارمو از دست دادم و ... آدم وحشت مي كنه فكر مي كنه يه روزي سرش مياد!نقل قول:
شايد يه روزي مثلا يه گن جذب امواج صوتي اختراع شد!
نقل قول:لاکتول رو من مصرف کردم یه سری چندین ماه پیش و یک سری هم الان در حال مصرفم - زیاد روی صدا فکر نکنم تاثیر داشت بیشتر به درد کسایی میخوره که اسهال دارن - من گاهی اسهال میشدم ولی از وقتی لاکتول مصرف کردم دیگه یادم نمیاد اسهال شده باشم ...نقل قول:
البته تو هضم و جذب خوب غذا هم تاثیر داشت ...
----------------
وحشت هم داره - منم تا مرز ترک تحصیل پیش رفتم ولی دیگه هر جوری بود لیسانس رو گرفتم - اونم واسه خودم نبود واسه ایمکه خانواده از ترک تحصیل من ناراحت نشن خودمو اذیت کردم - وگرنه ...
من از اون لحاظي ميگم كه گفتي اينجا هم حالمونو بدتر ميكنه. چون كه اينجا كسايي ميان كه خيلي اهميت دادن و گشتن و فهميدن اي بي اس دارنو اينجا رو پيدا كردن. من خودم خيلي اذيت شدم به خاطرش ولي خيليا هم هستن اين مشكلو دارن ولي نميذارن به خاطرش موقعيتي از دست بره. يكي بود همين مشكلو داشت ولي توي دانشگاه هر كنفرانسي بود نفر اول مي رفت و با آرامش ارائه مي داد. حتي حتي جز معدلاي بالاي كلاس بود. اينطور آدما هم هستن!نقل قول:
دوستان عزیز چند روز پیش این صفحه رو پیدا کردم ، البته توی همین فروم هم قبلا توصیه کرده بودن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم درمان و شفایی باشه واسه هممون
منم می خوام امتحان کنم
البته روحیات آدما با هم متفاوت هست , همینطور شاید ایشون راهی موقتی مثلا برا ی کلاس ... پیدا کرده بودن. :n26:نقل قول:
من یه مدت نه طبق روش واصولی که توی وبلاگ نوشته طبق توصیه یکی ازدوتان این فروم مصرف کردم وواقعا تاثیرشو دیدم.....روش مصرف خیلی مهمه........ممنون که این بلاگ رو معرفی کردینقل قول: