دوستان تو صفحه ی 12 همین تاپیک آموزش داده شده نصب تم دیگه. منم روز اول با همون تم رو نصب کردم:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=283872&page=12
دوستان تو صفحه ی 12 همین تاپیک آموزش داده شده نصب تم دیگه. منم روز اول با همون تم رو نصب کردم:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=283872&page=12
نقل قول:نقل قول:نقل قول:دوستان لطفا قبل از ارسال جواب گزینه مشاهده بحث رو بزنید که این حالت پیش نیاد!نقل قول:
با سلام به همه دوستان عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وبلاگ یکی از دوستان کاملترین و مطمئنترین روش نصب تم رو پیدا کردم :
سایت جی اس ام آریا تو گوگل سرچ کنید،به قسمت انجمنهای سایت رفته،عضو سایت شده، به قسمتهای زیر بروید:
انجمنهای تخصصی تلفن همراه>سایر برندهای تلفن همراه>الجی>مقالات آموزشی الجی>کاملترین روش نصب تم روی گوشیهای ویوتی
و خودتون رو برای دیدن تم جدید آماده کنید.
من که اصلا پیشنهاد نمیکنم :41::41: کل تاپیکه همین نصب تم رو بخونید یکی نیست بگه من تونستم بریزم 11 :41: صفحه تاپیکه هیشکی هم نتونسته بریزه خوب این عجیب نیست :13: فکر کنم شانسی باشه :41::41::18::18:
با سلام
من خودم موفق به نصب تمها شدم،پیشنهاد می کنم شما هم نصب کنید.
دوستان صفحه 15 این تاپیک نسب تم داره...
نقل قول:عزیزم فکر کردی خودم نمیدونم؟من 3 بار تمام مراحل رو انجام دادم ولی نشد کسی هم نبود که ازش سوال بپرسم،اگه بلدی که از شما بپرسمنقل قول:
اینجا هم رفتم هرچی ازشون سوال می پرسم انگار ارث باباشونو طلب دارن از من،میگه برو کل تاپیک رو بخون حتی آدرس صفحه رو هم نمیده،زورش میاد جواب بده :41:حالا اگه اینجا کسی سوال بپرسه، بچه هاهمه تمام تلاششون رو انجام میدن تا مشکل رو حل کنند!نقل قول:
سلام اقا امیرحسین با شما کاملا موافقم :5: بچه های این تاپیک و مدیران و مسولان همه گی بهترین ها هستن الکی نیومدن تو تاپیک بگن ما هم بلدیم :40::40::11::11: راستش یک سوال دارم شما با توجه به خوندن کل اون تاپیک از تم ریختن منصرف نشدی من که خیلی ترسیدم :18: اخه اگه یک اشتباه کوچک کنیم بدبختی های بعدش خیلی کمر شکن هشت شما این طور فکر نمیکنید :18::18::18:
با سلام و خسته نباشید
من یه سوال خیلی ساده و پیش پا افتاده در مورد این گوشی دارم شایدم تعجب کنید از این سوال یا شایدم مسخره کنید ولی با این حال میپرسم
میخواستم بدونم تو این گوشی وقتی یه عکس رو بخوای به عنوان wallpaper یا همون تصویر زمینه گوشی انتخاب کنی گزینه های مختلفی مثل افقی یا عمودی قرار گرفتن عکس یا full image یا full screen داره یا نه ؟؟؟؟؟
سلام برای چی مسخره کنیم:11:البته این سوال رو باید در تاپیک مخصوص سولات ویوتی طرح میکردی:10:حالا به هر حال:27: تا اونجا که من میدونم همه ی عکسا عمودی هست و فکر نکنم بشه افقی کرد:41: در مورد فول اسکرین هم مربوط به اندازه عکس هست که اگه بخوای عکست فول اسکرین باشه باید رزولوشن اون 400×240 باشه امیدوارم کمک کرده باشم:5:نقل قول: