جدا" !!نقل قول:
خوب شد گفتي . ما نميدونستيم:27:
گوارديولا از همين الان ترسيده و گفته كاشكي به يك تيم انگليسي خورده بوديم.
كارتون تو اليانز تمومه.
Printable View
جدا" !!نقل قول:
خوب شد گفتي . ما نميدونستيم:27:
گوارديولا از همين الان ترسيده و گفته كاشكي به يك تيم انگليسي خورده بوديم.
كارتون تو اليانز تمومه.
لاپورتا: قرعه سخت برای بارسا
بارسا تا به حال در رقابت های اروپایی نتوانسته مقابل بایرن به برتری برسد...
آبی اناری پوشان می بایست در دیدار مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، مقابل بایرن مونیخ صف آرایی کنند و دیدار رفت نیز در نوکمپ برگزار خواهد شد.البته حریف آلمانی ، حریف مورد علاقه خوان لاپورتا، رئیس باشگاه کاتالان نیست.
سایت گل: خوان لاپورتا، رئیس باشگاه بارسلونا در صحبتهایی در رابطه با حریف بعدی کاتالونیایی ها در مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا اعلام کرد بایرن ، حریف مورد علاقه آنها نیست و ترجیح می داد که تیم دیگری حریف کاتالونیایی ها می شد.
آبی اناری پوشان در ابتدا در نوکمپ میزبان بایرن مونیخ خواهند بود و در صورتی که بتوانند از سد غولهای آلمانی در دو دیدار رفت و برگشت عبور کنند، به مصاف یکی از دو تیم چلسی و یا لیورپول خواهند رفت و در صورت صعود به مرحله نیمه نهایی نیز در دیدار رفت، میزبان یکی از این دو تیم انگلیسی خواهند بود.
به رغم این موضوع، لاپورتا معتقد است که درصورتی که بارسا بتواند بر حریف این مرحله و حریف بعدی غلبه کند، خواهد توانست تا به موفقیتهای بیشتری دست یابد. او در این رابطه گفت:«قرعه کشی مرحله یک چهارم پایانی، کار رابرای ما تا حدودی سخت کرده، چرا که ما در دیدارهای برگشت می بایست در خارج از خانه به میدان برویم، هر چند که مبارزه در زمین از همه چیز مهمتر است و ما می بایست شایستگی خودمان را در زمین مسابقه به نمایش بگذاریم.»
لاپورتا علاقه زیادی داشت تا تیمش در این مرحله ، با تیم دیگری به جز بایرن مونیخ روبرو می شد، چرا که او دوست نداشت تا در این مرحله از رقابتها با دوستانش بایرن مونیخ دیدار کند و ترجیح می داد که کاتالونیایی ها در این دیدار حذفی، با تیم دیگری روبرو می شدند:« زمانی که مشخص شد که بایرن حریف ما در مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان خواهد بود، حس بدی داشتم، چرا که رابطه بسیار خوبی میان ما وجود دارد.» رئیس باشگاه کاتالان در رابطه با دیدار رفت این دو تیم که در نوکمپ برگزار می شود، ابراز امیدواری کرد که جو خوبی بر ورزشگاه حاکم باشد، چرا که جو مثبت می تواند بازیکنان تیم را رو به جلو هدایت کند.لاپورتا در این رابطه گفت:« شبی رویایی در نوکمپ خواهد بود.»
بگیرستاین: باید در مونیخ امتیاز گرفت
مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا معقتد است که کلید صعود این تیم به مرحله نیمه نهایی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، کسب امتیاز در دیدار خارج از خانه است
سایت گل: دو تیم از پرافتخارترین تیمهای حاضر در تاریخ رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا در مرحله یک چهارم پایانی این فصل به مصاف یکدیگر خواهند رفت. بارسلونا و بایرن مونیخ یکی از حساس ترین دیدارهای این مرحله را برگزار می کنند و تکسیکی بگیرستاین، مدیر ورزشی باشگاه اسپانیایی معتقد است که کلید صعود به مرحله بعدی این رقابتها، گلزنی و کسب امتیاز در ورزشگاه آلیانس آرناست. او از اینکه آبی اناری پوشان شانس میزبانی در دیدار برگشت این رقابتها را از دست داده اند، بسیار ناراحت و متاسف است ولی امیداور است که بازیکنان بارسا بتوانند در هر دو دیدار رفت و برگشت خوش بدرخشند.
بگیرستاین در مصاحبه با Ona FM گفت:« بایرن قطعا قدرتمندانه مقابل ما ظاهر خواهد شد ، دقیقا مثل ما. هر دوی ما در سه رقابت متفاوت حاضریم. ما به خوبی با استیل فوتبال تیم آلمانی آشنا هستیم و می دانیم که برای ما مشکلات زیادی را ایجاد خواهند کرد ولی ما می بایست به فلسفه فوتبال خودمان وفادار باشیم و باید با ذکاوت و هوشیاری فراوانی به میدان برویم. ما عموما در طول رقابتهای این فصل نشان داده ایم که می توانیم امتیازات دیدارها را مال خود کنیم و می بایست به همین روند ادامه دهیم. ما باید ایمان داشته باشیم که می توانیم در دیدارهای خارج از خانه نیز به گل برسیم.»
بگیرستاین در ادامه صحبتهایش ، یکی از بازیکنان بایرن را به عنوان تهدید اصلی این باشگاه آلمانی برشمرد و گفت:«ریبری بازیکن با کیفیت و توانایی است ولی او تنها مهره بایرن برای پیروزی 12 بر یک این تیم مقابل اسپورتینگ در دو دیدار رفت و برگشت نبود. ما می بایست مواظب تمام بازیکنان تیم حریف باشیم.»
بارسلونا در رقابتهای این هفته لالیگا به مصاف مالاگا خواهد رفت ودو هفته بعد و پیش از استقبال از بایرن در ورزشگاه نوکمپ، دیداری را مقابل رئال وایادولید برگزار خواهد نمود.
هیدینک: فقط لیگ قهرمانان
مربی هلندی چلسی معتقد است که تیمش تصاحب عنوان قهرمانی در رقابتهای این فصل را از جامهای دیگر مهم تر می داند
سایت گل: گاس هیدینک مربی چلسی گفته که در بین همه جامهایی که این تیم توانایی فتح آنها را در رقابتهای این فصل دارد، لیگ قهرمانان از بقیه مهم تر است. آبی های لندن هنوز در سه جبهه برای کسب عناوین مختلف می جنگند و در لیگ برتر تنها 4 امتیاز با منچستریونایتد در صدر جدول اختلاف دارند و در مرحله نیمه نهایی جام حذفی انگلیس هم حضور دارند.
با اینکه هیدینک 62 ساله اخیرا گفته که چلسی با در اختیار داشتن مهاجمی همچون دروگبا می تواند هرسه جام را فتح کند، ولی او احساس می کند بازیکنان تیمش برای فتح لیگ قهرمانان اروپا انگیزه بیشتری دارند.
هیدینک به سان گفت:" از نظر منطقی لیگ قهرمانان جامی است که بازیکنان چلسی بیشتر برای فتح آن تلاش خواهند کرد و این جام یکی از رویاهای بازیکنان و مربیان است. من دراوایل دوران فوتبالم آن را فتح کردم و حالا که به پایان دوران کارم نزدیک شده ام، اگر دوباره به این عنوان دست یابم عالی خواهد شد. سال گذشته درآن شب بارانی که چلسی مقابل یونایتد در فینال مسکو درضربات پنالتی شکست خورد من آنجا بودم. واقعا آن فینال پایان دراماتیکی داشت و من چنین چیزی را در واکنش بازیکنانم می بینم . آنها خیلی این رقابتها را دوست دارند و قهرمانی درآن برایشان اهمیت دارد. وقتی من ماه فوریه به چلسی آمدم، همه می خواستند بدانند که آیا ما سال آینده به رقابتهای لیگ قهرمانان راه پیدا می کنیم یا نه و ترجیح می دادیم حداقل در جایگاه سوم جدول رقابتهای لیگ برتر را به پایان ببریم.. حالا اگر ما درآخرین هفته ماه می همچنان در لیگ قهرمانان حضور داشته باشیم، خیلی صحنه زیبایی خواهد بود."
انگلیسیها خشنود از میزبانی رم
فدراسیون فوتبال ایتالیاخواستار حمایت تیمهای انگلیسی حاضر در رقابتهای لیگ قهرمانان ازمیزبانی رم در فینال این مسابقات شد. رسانه های بریتانیایی در روزهای اخیر مدعی شده بودند که این شهر انتخاب مناسبی برای میزبانی این رقابتها نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل: فدراسیون فوتبال ایتالیا هم با یوفا و شهردار رم در حمایت از میزبانی رم درفینال رقابتهای لیگ قهرمانان همصدا شد.
چندی پیش نشریه تایمز انگلیس ضمن انتقاد از انتخاب رم به عنوان میزبان این مسابقه، امنیت این شهر را زیر سوال برده و پایتخت ایتالیا را "شهرچاقو" نام نهاده و خواستار یک آلترناتیو دیگر برای میزبانی این دیدار شده بود.
بعد از اینکه اتحادیه فوتبال اروپا و شهردار رم آلمانو نسبت به این موضوع واکنش نشان دادند، نوبت به فدراسیون فوتبال ایتالیا رسید که بیانیه زیر را در این رابطه منتشر کند:" فدراسیون فوتبال ایتالیا قصد دارد به فضای احترام متقابل با مقامات فوتبال انگلیس، فدراسیون و باشگاههای این کشور که اظهارات منتشر شده در رسانه های بریتانیایی را نادرست می دانند اشاره و روابط خوب میان دو کشور را یادآوری کند."
این فدراسیون برای حمایت تیمهای انگلیسی حاضر در لیگ قهرمانان از میزبانی رم در فینال این مسابقات، اظهارات برخی از نماینده های این باشگاهها را در مراسم قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان در نیون سوئیس منعکس کرده است.
دیوید برنارد نماینده باشگاه چلسی گفته است:" من نمی فهمم چرا برخی از روزنامه ها این انتخاب را مورد انتقاد قرار می دهند. ما قبلا در استادیوم المپیک بازی کرده ایم و از بازگشت دوباره به این شهر خوشحالیم." مدیرباشگاه لیورپول هم گفت:" رم شهر زیبایی است و آنجا هیچ مشکلی رخ نمی دهد. نماینده باشگاه یونایتد هم می گوید:" در گذشته مشکلاتی وجود داشته ولی شرایط کنونی تغییر کرده و من اطمینان دارم که همه چیز خوب پیش خواهد رفت." نماینده آرسنال هم گفته که یوفا و کمیته های سازمان دهنده این رقابتها از حمایت کامل ما در این انتخاب برخوردار هستند.
نشریه تایمز با اشاره به برخی حملات به هواداران انگلیسی در دیدارهای قبلی انجام شده در شهر رم، از میزبانی این شهر برای بازی فینال چمپیونز لیگ ناراضی است.
پیرس : می توانیم آرسنال را ببریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هورا اسپرت : ستاره فرانسوی باشگاه ویارئال آماده است تا همراه با هم تیمی هایش مقدمات حذف آرسنال از رقابتهای لیگ قهرمانان را فراهم آورده و بدین ترتیب ، گام بزرگی در جهت رسیدن ویارئال به فینال رم بردارد.
روبرت پیرس ستاره فرانسوی باشگاه ویارئال معتقد است که ویارئال قادر است تا نه تنها از سد آرسنال در مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپاعبور کند، بلکه این توانایی را دارد تا به فینال این رقابتها نیز برسد. در صورتی که ویارئال بتواند آرسنال را در دو دیدار رفت و برگشت این مرحله شکست دهد، در مرحله نیمه نهایی می بایست به مصاف برنده دیدار دو تیم منچستر یونایتد و پورتو برود.
پیرس در گفت و گو با روزنامه مارکا اعلام کرد که صف آرایی مقابل آرسنال، بسیار ویژه و در عین حال دشوار است ولی معتقد است که شاگردان پیگرینی قادر خواهند بود تا با پیروزی مقابل این حریف انگلیسی به حضورشان در این رقابتهای معتبر ادامه دهند.
پیرس گفت:«قطعا دیدار بسیار ویژه ای خواهد بود و بازگشت به ورشگاه آرسنال، قطعا مرا بسیار خوشحال خواهد کرد ولی به عنوان بازیکن ویارئال، آرزو دارم تا بتوانیم مقابل ونگر و شاگردانش به پیروزی برسیم و بتوانیم در این رقابتها باقی بمانیم. من معتقدم که تیم ما این قدرت را دارد تا به مرحله فینال برسد و می خواهیم برای رسیدن به این هدف نهایت تلاشمان را به کارگیریم. برای تحقق این آرزو می بایست بهتر بازی کنیم و پیروز شویم و در این راستا تلاش خواهیم کرد.می دانم که بسیار سخت است ولی با توجه به اطلاعاتم از این رقابتها، صادقانه باید بگویم که ما هنوزمی توانیم به جلو برویم.»
ستاره فرانسوی ویارئال پیش از پیوستن به این باشگاه اسپانیایی هفت فصل برای آرسنال بازی می کرد و آخرین رویارویی این دو تیم در رقابتهای اروپایی را به یاد دارد:« آن زمان ما به پیروزی رسیدیم و به یاد دارم که در دیدار ورزشگاه ال مادریگال خوش شانس بودیم و آن ضربه پنالتی را کاملا در ذهن دارم ولی اکنون من در ویارئال هستم و می بایست تمام خاطرات مربوط به حضورم در باشگاه لندنی را فراموش کنم. البته آرسنال نیز از آن زمان تاکنون دستخوش تغییرات زیادی شده است و آنها با خدمت گرفتن بازیکنان جوان در عین حال با کیفیت، به دنبال آنند تا آینده ساز شوند و می دانم که آنها نیز این دیدار را آسان نخواهند گرفت
بکام در آرزوی قهرمانی مقابل یونایتد
دیوید بکام، آرزو دارد تا روزی بتواند مقابل هم تیمی هایش سابقش صف آرایی کرده و جام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا را از آنها ربوده و بالای سر برد.
سایت گل: دیوید بکام از آرزویش مبنی بر بالای سر بردن جام قهرمانی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا همراه با باشگاه میلان گفته و اعلام کرده که دوست دارد تا روزی در دیدار فینال این رقابتها مقابل منچستریونایتد قرار گرفته و باشکست دادن هم تیمی های سابقش این جام را بالای سر برد.
این ستاره انگلیسی از ماه دسامبر گذشته به صورت موقت پیراهن روسونری را برتن می کند و نمایش درخشان او در این تیم باعث شده که سران روسونری او را تا پایان رقابتهای این فصل سری A در ترکیب تیمشان حفظ کنند. البته خود بکام علاقه زیادی دارد تا بتواند فصل بعد را نیز در جمع روسونری سپری کند و بتواند جام قهرمانی رقابتهای چمپیونز لیگ را همراه با این تیم بالای سر برد.
بکام در گفت و گویی با گاتزتادلوسپورت گفت:« من آرزو دارم تا روزی همراه با میلان در رقابتهای چمپیونز لیگ به قهرمانی برسم و با غلبه بر منچستر یونایتد در دیدار فینال ، جام قهرمانی را مال خود کنیم.در میلان همه چیز استثنایی و بی همتاست و تا زمانی که در این شرایط قرار نگیری، نمی توانی درک کنی. تیم ما استثنایی است، به ویژه زمانی که تمام بازیکنان ما آماده و از بند مصدومیتها رها شده باشند.»
این امکان وجود دارد که هم تیمی های سابق بکام در دیدار فینال مقابل شاگردان پپ گواردیولا صف آرایی کنند و بکام در ادامه گفت:« فینال بارسلونا- منچستر؟؟ هم تیمی های سابق من قوی ترند و در فینال به پیروزی خواهند رسید.»
بکام یکشنبه شب در دیداری همراه با روسونری مقابل ناپولی قرار خواهند گرفت تا جایگاه سوم خود در جدول سری A را مستحکم تر کنند.
آلوس:بازی با بایرن،نبردی مهم
مدافع برزیلی باشگاه بارسلونا معتقد است که آبی اناری پوشان می توانند به مرحله بعدی رقابتهای لیگ قهرمانان صعود کنند.
سایت گل: دانیل آلوس دیدار بارسا مقابل بایرن را"نبردی مهم" می داند.صدرنشینان رقابتهای لالیگا می بایست در مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای لیگ قهرمانان در دو دیدار رفت و برگشت به مصاف بایرن مونیخ بروند و آلوس در این رابطه به روزنامه اسپورت گفته است:« دیدار مقابل بایرن، نبردی بسیار مهم برای بارسلونا خواهد بود ولی ما با توجه به توانایی های بالا و بازی خوبمان، از سد حریف آلمانی عبور خواهیم کرد.توقع داریم که بتوانیم با شکست بایرن به مرحله نیمه نهایی و در حقیقت یک قدمی دیدار فینال برسیم.»
این ستاره برزیلی همچنین از احتمال رویارویی با حریفی انگلیسی در مرحله نیمه نهایی صحبت کرده است. چرا که لیورپول و یا چلسی، حریف برنده دیدار بارسلونا و بایرن مونیخ در مرحله نیمه نهایی خواهند بود.
دنی آلوس در این رابطه گفت:«از آنجا که 4 تیم انگلیسی در این مرحله از رقابتها حاضرند، این کاملا طبیعی است که ما به یکی از این 4 تیم در مرحله نیمه نهایی برخورد کنیم. ما امیدهای فراوانی داریم تا بتوانیم حریف مرحله نیمه نهایی مان را نیز شکست دهیم و بدین ترتیب به فینال برسیم و با قهرمانی در این رقابتها، بتوانیم کسب این عنوان باارزش را جشن بگیریم.»
جون بایرن و بارسا
بارسا حذف میشه .....چه حالی میده .... وای خدای من ... حذف بارسا رو ببینم ....( خدا کنه اون شب پست نداشته باشم با خیال راحت حذف بارسا رو ببینم )
به امید قهرمانی بایرن
بدجور تحت تاثیر جو قرار گرفتید ، البته فقط شما رو عرض نمی کنم!منظور شما و همه ی طرفدارای بایرنه...نقل قول:
خیال 7 ، 8 تا گلی رو که به اسپورتینگ زدین ورتون نداره عزیز ، خیلی مواظب باشین که 7 ، 8 تا از بارسا نوش جان نکنین:27:!