سلام کسی پچ رو امتحان نکرده یکی بی زحمت جواب بده:10:نقل قول:
Printable View
سلام کسی پچ رو امتحان نکرده یکی بی زحمت جواب بده:10:نقل قول:
سلام
من یه Fear قبلا بازی کرده بودم شماره 1 بود....
حالا یدونه Fear دارم اسمش اینه
Perseus Mandate
حالا میخواستم بپرسم اینی که من دارم Fear 2 نیست نه؟
فقط یه پک اضافیه؟
فرقی با نسخه 1 داره اینی که من دارم؟اصلا جریانش چیه.
مرسی.
این نسخه ای که شما گرفتی یکی از expansion هایی هست که برای Fear 1 منتشر شد.نقل قول:
و Fear 2 نیست.
بله با نسخه 1 فرق داره. مراحل فرق میکنه و تفنگ های جدیدی داره.
نه دوست من این و Extraction Point بسته های الحاقی توسط کمپانی غیر از کمپانی سازنده هست که خالق اصلی fear حتی اونها رو به رسمیت نمیشناسه اصل نسخه دوم توی بازار با همین عنوان تاپیکه:نقل قول:
F.E.A.R. 2: Project Origin
مجید جون شرمنده همزمان شد:31:
با تایید صحبتهای دوستان یعنی مجید و مهدی... اما شرح جریان:نقل قول:
در پایان بازی اصلی, بعد از انفجار راکتور, پیشرو (Point man), کاراکتر بازی توسط هلی کوپتر تیم F.E.A.R نجات پیدا می کنه ولی در نهایت آلما خودش رو از هلی کوپتر بالا میکشه و بازی به پایان میرسه...
در نسخه تکمیلی اول یعنی Extraction Point که بعد انفجار رو به تصویر میکشه, دیده میشه هلی کوپتر سقوط کرده و پیشرو به همراه افسر جین سون-کون و گروهبان داگلاس هالیدی که زنده هستن در صدد فرار از شهرند... مورد عجیب این بازی اینه که شما در اول بازی با پکستون فتل (پروتوتایپ دوم) رو به رو میشین و اون عنوان میکنه که که شما فرق بین واقعیت و خیال رو تشخیص نمیدادین و تو خیالتون اون رو کشتین! و دوباره باید با نیروهای رپلیکا که بدست اون فعال میشن نبرد کنین...
در نسخه تکمیلی دوم یعنی Perseus Mandate که به موازات F.E.A.R و از اواسط انجام میشه بعد از مرگ آلدوس بیشاپ توسط نیروهای ATC, به دستور فرمانده بتتر, تیم دوم F.E.A.R که شامل کاپیتان دیوید راینز و ستوان استیو چن و گروهبانی بینام (کاراکتر بازی) هستند به سمت آزمایشگاه دوم ATC که محل اجرای پروژه سوم ATC یعنی Perseus بوده راهی و سعی در رسیدگی ماجرا دارند...
خیلی ممنون توضیحات کامل بود متوجه شدم
فقط شرمنده یه سوال من شماره 1 رو خیلی وقت پیش بازی کردم چیزی یادم نمیاد این آلما چی بود؟
انرژی بود؟ اسم دختره بود؟نوعی آزمایش بود؟اسم گروهشون بود؟خوردنی بود؟:دی
ببخشین دیگه ما ناواردیم...باید با ما آماتور ها سر کنید.
این پک رو هم دیشب شروع کردم به رفتن رو هارد بسی سخت است.ولی هی تند و تند همه جا health پیدا میشه که اینجوری بازی ساده میشه.
شرمنده اینی که من دارم انگار تاپیک نداره باید اینجا بگم!
بعد من کجا میتونم اطلاعات بیشتریاز بازی بدست بیارم جریان بازی رو کامل بفهمم یعنی یه داستان کلی در رابطه باهاش نوشته شده باشه
این دختره کی بود چی بود
چه بلایی سرش آوردن آزمایش میکردن؟
+++
برای چی یدفعه شخصیت اصلی رویا میدید و یا یدفعه میرفت توی فضای دیگه؟
آلما همون دختر خوشکله بود.:دي
خدا حفظش کنه :دي
من در مورد آلما کامل توضیح دادم باید بگردی در تاپیک عزیز .نقل قول:
ببخشید دوستان اگر این مطلب رو قبلا گفتید عذر می خوام نمیشه همه تاپیک رو خوند :
اگر شرکت سازنده اصلی بازی این 2 بسته الحاقی بازی 1 رو قبول نداره پس چی به سر point man اومد ؟ تا اونجا که یادمه سوار به هلیکوپتر در حالیکه سر و روشون سیاه بود و آلما به اون آویزان بود داشتن بیرون می رفتن !!!!!!
اینکه در پایان شماره 2 آلما باردار شد یعنی چی ؟ یعنی فیر 3 در کار هست ؟ ( اگر هست تاریخی هم منتشر شده ؟ من یکی بدجوری به fear معتاد شدم ) سوپر سربازان بوسیله چه کسی دوباره فعال شدن ؟ توی تاپیک خوندم که احتمال زنده بودن فتل رو نوشتید ، اما از نظر بسته الحاقی از نظر سازنده اصلی چی ؟
این سوالا چند وقته کلافم کرده
در مورد سوال سوم - سوپر سرباز ها با وجود مرگ پکستون فتل اینبار به وسیله خود آلما کنترل شده بودند.