به این آدرس میل کنید. با توضیحات باشه بهترهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
به این آدرس میل کنید. با توضیحات باشه بهترهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من يه سوال ديگه داشتم مي خواستم ببينم اگه نسخه pro رو نصب كنم سريال يا كركي در دسترس هست كه بشه از trial درش آورد ؟
براي چه مدتي اون كرك يا سريال كار ميكنه
اپديت هاي نسخه كرك شده با نسخه معمولي يكي هست يا نه؟
(البته فقط براي افزايش اطلاعات سوال ميكنم وگرنه ميدونم فرق نسخه free با pro در سند باكس و script shield هست)
نرم افزار Avast رو باز كنيد.نقل قول:
به بخش Virus Chest بريد.
توي محيط Virus Chest ، راست كليك كنيد و گزينه Add رو انتخاب كنيد. حالا ميتونيد فايل مورد نظر رو مسير بديد تا بياد توي قرنطينه.
خوب حالا فايل شما توي قرنطيه Virus Chest است.
حالا توي همين بخش Virus Chest روي فايل مورد نظرتون راست كليك كنيد و گزينه Submit to lab رو انتخاب كنيد.
فرم رو پر كنيد و تيك پايين صفحه رو بزنيد.
توي آپديت بعدي ، Avast خودش فايلها رو براي سايتش ميفرسته تا بررسي بشه.
:11:
اول از دوست خوبم جناب اقاي outpost تشكر ميكنم به خاطر اينكه اين روش رو گفتن چون با اينترنت دايل اپ ميل باكس ياهو رو نميتونستم باز كنم
دوم يه سوال ديگه اينكه توضيحي كه براي شركت avast مينويسم همراه فايل ويروس در چه حدي بايد باشه
من اين رو نوشتم this file is a virus but the avast5 can not detect it (البته زبانم همين قدر بيشتر نميكشيد)
اين بسه يا چيز ديگه هم بايد مي نوشتم
نه بسه همین خوبه .نقل قول:
برو ترجمه گوگول طومار بنویس انگلیسی کن اونوقت بفرست در صورتی که اونا به همین دو کلمه هم بررسی میکنن و جواب میدن/.
اپديت هاي avast رو ميشه جمع آوري كرد تا روي يه سيستم ديگه مورد استفاده قرار بگيره؟
يا بايد از همون سايتش دانلود كنيم
بارها جواب اين سوال داده شده.نقل قول:
نقل قول:
دستور العمل استفاده از آپديتها :
1- به پوشه زير بريد C:\Program Files\Alwil Software\Avast5
2 - دو فولدر defs و Setup رو كپي كنيد.
3- حالا بريد سراغ سيستم دومي كه ميخواين آپديتش كنيد( يا فرض كنيد ويندوز عوض كرديد و ميخواين Avast رو آپديت كنيد )
4- حالا Avast رو باز كنيد و بريد به اين مسير Setting > TroubleShooting
5- حالا تيك Enable Self Defense Module رو برداريد.
6 - حالا بريد و 2 تا فولدري كه كپي كيرده بوديد رو در پوشه Avast توي همون مسير شماره 1 كپي كنيد.( در حين كپي كردن اگر اخطاري ديديد ، توجه نكنيد و كپي كنيد)
7- حالا سيستم رو يه بار ريستارت كنيد - ميبيند كه Avast آپديت شده.
توجه : بعد از عمليات آپديت يادتون باشه كه حتما بريد و دوباره تيك گزينه Enable Self Defense Module رو بزاريد تا Avast بتونه در مقابل ويروسها از خودش دفاع كنه.
اين عمليات شايد به نظرتون يكم طولاني بياد ، ولي اگر يه بار انجام بديد ، دفعه بعد در كمتر از 2 دقيقه ميتونيد انجام بديد.
سلام دوستان
من آخرین ورژن از avast internet security رو از سایتش دانلود کردم ویندوز من هم 7 یولتیمت 64 بیت
هستش ولی متاسفانه خاصیت boot -time scan برا من غیر فعال هستش میگه باید ویندوزت 32 بیت باشه
در ضمن من برنامه رو اکتیو کردم
حالا راهی نداره
ممنون
فعلا راه حلي نداريد .نقل قول:
Avast قول داده كه ويژگي Boot Time Scan رو در نسخه Avast 5.1 ، براي ويندوزهاي 64 بيتي فعال كنه.
فكر كنم در آينده نزديك اين نسخه بياد و ويندوزهاي 64 بيتي هم بتونن از اين ويژگي بسيار عالي Avast استفاده كنن.
دوستان من يه مشكل با avast پيدا كردم امروز كه سيستم رو اسكن كردم توي سيستمم يه پوشه هست كه برنامه هاي رو كه مي خوام نصب كنم اول توي اون ذخيره ميكنم بعد رو سيستم نصب ميكنم (مثلا ياهو مسنجر و افيس و ...) ولي امروز تمام فايل هاي exe اي كه تو اون پوشه بود رو ويروس شناخت در صورتي كه همون برنامه ها رو اگه از روي cd اسكن كنه به عنوان ويروس نميشناسه اين مشكل طبيعيه ؟