ُسلامنقل قول:
مربوط به این صفحه میشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اینو نصب کردم ... ! ولی بازم مینویسه نصب نشده ... !
Printable View
ُسلامنقل قول:
مربوط به این صفحه میشه ؟
من اینو نصب کردم ... ! ولی بازم مینویسه نصب نشده ... !
ببین دوست عزیز تا اونجا که من فهمیدم نسخه شما دونصبه هستش(اگر هم نباشه فقط مرحله دوم رو داره) برای همین سیستم نصب بعد از مرحله اول دو کار انجام میده یا به طور اتوماتیک نصب بازی رو در مرحله دوم شروع میکنه یا اینکه شماباید بری اونجا که فایل ها رو extract کردی یه گزینه هست به اسم setup یا install که باید روی اون کلیک کنی تا نصب اصلی بازی رو شروع کنه حالا یکی از این دو راه باید باشه با این مشکلی که شما داری من بهت پیشنهاد می کنم که مسیر نصب مرحله دوم را کاملا جدا از مر حله اول انتخاب کنی در ضمن این رو هم بگم فایل های اصلی بازی یه چیزی حدود 5.5 تا 6 گیگابایت رو اشغال میکنه یعنی مرحله دوم به تنهایی باید همینقدر از فضای هارد رو اشغال کنه اگه کمتره بدون بازی بد نصب شده و همچنین ببین بازی کرک نداشته باشه که اگه داشته باشه توی محل نصب مرحله اول یه فولدر دیکه هست به نام crack که فایل داخل اون رو باید در همون پوشه bin32 حاصل از نصب مرحله دوم که گفتم pastکنی برای شروع هم بهت پیشنهاد می کنم کلیه مراحلی رو که تاحالا انجام دادی uninstall کنی و فولدرهای ایجاد شده رو هم پاک کنی و نصب بازی رو دوباره کاملا از اول شروع کنی امیدوارم مشکلت حل بشه...
اول که بازی رو گرفتم گفتم یه چند روزی مشغولش میشیم! ولی 1 ساعته بازی تموم شد!!!!!!!!!! چرا این بازی انقدر مراحش کم بود؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چون که کامل کننده ی داستان شماره ی 1 بود .
شما در شماره ی 1 در نقش یه شخصیت دیگه بازی میکنید .
اما توی این ورژن ، همزمان با پیشرفت شخصیت قبلی ، شما با شخصیت دیگه ای بازی میکنید .
این شماره بیشتر برای رفع ابهام بعضی مراحل بوده ...
روی درجه دلتا بازی کن تا تفاوت را احساس کنی....نقل قول:
اونطوری یک ساعته تموم نمیشه
سلام و خسته نباشید خدمت بزرگواران بازی :31:
مشکل از درست نصب نشدن بودش :41: ولی حالا پوشه bin32 هستش ... ! اون فایل رو هم که گفته بودین رو کپی کردم ولی بازم اجرا نمیشه ! :13:
ارور زیر رو میده :
متشکرم
محمد :11:
خوب OK بزن برو اينترنت 2 دقيقه اي حل ميشه نگران نباش. اون ميخواد تاريخ رو چك كنه كه مثلا نسخه ات دزدي نباشهنقل قول:
سلام
Ok رو که میزنم چیزی نمیشه ... نه صفحه ای ... نه چیزی ... !
چیجوری چک میکنه ؟! دوباره هم روش کلیک میکنم همین Ok میادش !
در ضمن سرعت من 64 هستش ! مشکلی نداره ؟!
از پراكسي اينا كه استفاده نميكني؟نقل قول:
اصولا خودش بايد به سايت چك كننده متصل بشه و بلافاصله تموم بشه بره پي كار عجيبه واقعا براي منم اومده بود ولي خيلي راحت اوكي زدم 1 دقيقه اي چك كرد و تمام
نرم افزاره
ولی وقتی Ok رو زدم فعال نبودش !