[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها حالا چی کار کنم
ماموریتی که تو نقشه نیشت
Printable View
بچه ها حالا چی کار کنم
ماموریتی که تو نقشه نیشت
دوستان این بازی چقدر سخته !! نفسم برید:31:
فکر کنم شما به قول دوستمون از آر پی جی چینی استفاده میکنی!:31:نقل قول:
والا من هر چی به ماشین میزنم نمیترکه!!!نمی دونم شاید مال من مشکل داره؟!؟!
نقد یوزرهای گیم اسپات هم خوندم اونها هم گفته بودن این جوریه.خلاصه خییییییییلی پایین تر از حد انتظار من بود.من راضی بودم که دو سال دیگه بیاد ولی حداقل ابروی فار کرای 1 رو نبرن به این شکل افتضاح!
من تا حالا کلی ماشین با آرپی جی پکوندم! همشون از بین میرن!
اصلا میشه این بازی را Far Cry 1 مقایسه کرد؟!!!:18: شما میگی آبروی Far Cry 1 را برده .
من که روی نرمال گزاشتم خیلی اسونهنقل قول:
خدايي بي انصافي!!!خيلي از farcry 1 بهتره از هر نظر .فقط اين مپ بزرگ بازي و اينكه بايد بري اين ور اون ور يكم كسل كنندس ولي خوب در عوض جنگاش خيلي خوبه و ادم و سر حال مياره.
امکان نداره نباشه !نقل قول:
شما وقتی نقشه تو دستت هست یکبار دکمه R رو بزن تا بزرگتر بشه بعدش ببین کجا علامت زرد داره !
یا میتونی با دکمه Esc تو منو بری و Object های بازی رو ببینی اونجا مینویسه الان باید چکار کنی .
من بازی رو نصب کردم و اجرا میشه ولی خیلی سرعت بازی پائینه و تقریبا با فریم فریم نشون میده . گرافیکم geforce 7300 هست . راهی هست درست بکنمش؟
والا کاش که یک یا دو ماه دیرتر بازی رو میدادن بیرون اما این اشکالات رو بر طرف می کردن و اگر کامت های یوزرهای گیم اسپات رو بخونین میفهمین من چی میگم.حتی بعضی ها به این بازی لقب gta afirka دادن!نقل قول:
من تا حالا کلی ماشین با آرپی جی پکوندم! همشون از بین میرن!
اصلا میشه این بازی را Far Cry 1 مقایسه کرد؟!!! شما میگی آبروی Far Cry 1 را برده .
من این چیزهایی رو که با چشمهای خودم دیدم رو میگم و هیچ دشمنی هم با این بازی ندارم.نظر همه هم برای خودشون محترمه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اینجا من اسلحه ها رو برمیدارم بعدشم اون آمپولارو رو دیوار بعد چی کار کنم؟کد:http://i36.tinypic.com/2zylyy9.jpg
یکی بگه چیکار کنم من :19::19::19:
باید چند بار باهاشون صحبن کنینقل قول:
چه جوری؟:31:نقل قول: