ایول ، این برنامه داره سر من پیاده میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان دو دفعه س دارم با پلیس ها چلنج می کنم ، وقتی حوالی 11 دقیقه طول می کشه از بازی خارج میشه و ارور میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا حساب کن بانتی مونم شده 2 میلیون ... البته زیاد شاکی نشدم ... دیگه قلق این ماشین سفیدا اومده دستم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مرحله آخر هستش (اون ماشینای بزرگ پلیس) رو رفته بودم روی یکی از این cooldown ها (با 500000 بانتری به زور و با 1 ساعت تعقیب گریز تونستم ردشون کنم) بعدش سیستم هنگ کرد و مجبور شدم ریست کنم :((:((:((
انصافا این دفعه تقریبا 15 تا ماشین اسپورت کردم ولی خداییش هیچ کدوم لنسر نشد :13: تقریبا با هر 15 تا دو سه تا مسابقه دادم ولی اصلا جواب نمی دادن :41: الانم ماشین چلنج و مسابقات اصلیم همون لنسره ، مسابقات فرعی و مقدماتی رو با SLR و الانم با مرسدس بنز رد می کنم :5: البته کلی پرفورمانس رو انگولک کردم تا قابل استفاده شدنا !:46:نقل قول:
من اولین بار دوروزه تمومش کردم الان با کدوم ماشین مسابقه میدی ؟
اصلا به اسمو و قیمتش نگا نکن دادا ... پورشه س که پورشه س ... خیلی ماشین ها هستن که با اسپورت یکسان بهتر جواب میدن :20: تازه توی بازی از این ماشین استفاده نمیشه ... تو بعضی مسابقات فرعی هست ولی توی بلک لیست ، هیچ کس انتخابش نکرده :31: خلاصه اینکه راحت می تونی بگیریش .نقل قول:
راستی با ماشینش میشه جلوی یه پورشه مسابقه داد و برد؟ آخه توی ماشین فروشی ماشین بهتر از اون نیست سرعتش نهایتش 160 مایل هست
راستی کسی 225 تا بیشتر رفته ؟