سلام دلیل لرزش زیاد موتور کیا ریو چی میتونه باشه کلا تو ماشین احساس خوبی ندارم کاملا لرزه ریزی احساس میشه ممنون میشم بگید ؟
Printable View
سلام دلیل لرزش زیاد موتور کیا ریو چی میتونه باشه کلا تو ماشین احساس خوبی ندارم کاملا لرزه ریزی احساس میشه ممنون میشم بگید ؟
سلامنقل قول:
والا زیاد دیده شده این ایراد.از چشمی های عقب هست ببرین عوض کنن.:46:
واشر سر سیلندر پیکان دسته دوش چند است کسی تو اصفهان تعمیرکار خوب میشناسد
نقل قول:خب ماشین رو ساعت 7 و 30 دقیقه صبح بردم نمایندگی، در نمایندگی یه پارچه بزرگ زده بود که نوشته بود از از 15 آبان تا 15 دی ( یخورده اینور، اونور ) ساعت کار نمایندگی از 7 و 30 دقیقه صبح تا 16 هست، ولی نمایندگی میگفت ساعت کار امروز از 7 و 30 دقیقه تا 12 و 30 دقیقه هست!نقل قول:
سومین نفری بودم که رسیدم، و نمایندگی ساعت 8 درش رو باز کرد!!!
تا در نمایندگی باز شد یه 206 پیچید جلوی من و جای من رو گرفت، بعد سیستم پیشرفته نوبت دهی ایران خودرو دست به کار شد و چون در این سیستم پارتی از همه چیز موثر تر بود و هر چند ثانیه صدای یکی از عوامل ایران خودرو میومد که میگفت آقای دکتر رو هواش رو داشته باشید یا آقای مهندس رو... من که نفر سوم بودم شدم نفر نهم!!!
ماشین رو گذاشتم تو نمایندگی و چند دقیقه ای اونجا وایسادم، مسئول جلوبندی اومد پیشم و گفت ماشین شما تا 40000 کیلو متر گارانتی هست ولی به من گفتن که بهتون بگم احتمالا وایرهاش خراب شده که 7500 تومن هست و گارانتی شامل وایر ها نمیشه!!! ( همه بدونن که از این به بعد وایر جزو قطعات ماشین نیست! )
کنار بخاری وایساده بودم که مسئول حسابداری و مدیر یکی دیگه از بخشها داشتن با هم صحبت های خیلی خانوادگی میکردن بعد بدون اینکه من رو بشناسن یه دفعه برگشتن طرف من و ازم پرسیدن آقا به نظر شما کدوم ما خوار ک س ت ه ت ر هستیم!!! ( به این میگن اند صمیمیت با مشتری )
رفتم و ساعت 12 برگشتم، ماشین بالای جک بود و رفتم زیرش رو دیدم پر روغن هست، طرف گفت روغن هیدرولیکشه و اشکال از همون وایر ها بوده که عوضش کرده و برم حسابداری و...
اومدم ماشین رو تحویل بگیرم گفتن صبر کن ببریم کارواش، گفتم ایول چقدر مشتری مدار، بعد دیدم دو تا لاستیل جلو رو با آب خالی در حد دو ثانیه شستن و در حالی که کثافت از سر تا پای ماشینی که دو روز پیش برده بودمش کارواش میریخت تحویلم دادن، در رو که باز کردم دیدم کنار در پر از روغن و کثافتی هست که رو دست های تعمیر کارها بوده ( توی کارواش با خشک شویی تا حدودی پاک شد )
وقتی اومدم بیام بیرون از مسئول جلوبندی پرسیدم روغنی که خریده بودم رو دوباره گذاشتی تو کاپوت گفتش آره، بعد که ماشین رو بردم بیرون تو کاپوت رو نگاه کردم دیدم حتی از یه دله روغن 2500 تومنی هم نگذشتن و دزدیدنش، خبری از دله روغن نبود!!!
7500 تومن خرج تعمیر ماشین شد، 7000 تومن هم بابت کارواش دادم تا کثافت کاریهاشون رو بشوره.
کلا اکثر کسانی که ریو می گیرن از سرو صدای موتور و خاموش کردن حین حرکت و لرزش موتورش شاکین که دلایل زیادی داره:نقل قول:
1. آیدل (دور آرام) استاندارد موتور ریو (در حالت دمای آب بالای 84 درجه) 750 تا 780 دور بر دقیقست که حدودا 100 دور پایینتر از پراید و پژو و ... و این یکی از دلایلیه که باعث شده مصرف سوخت این خودرو بسیار پایینتر از پژو و سمندو حتی در بعضی جاها پراید بمونه همین عامل باعث میشه که ریو هنگام حرکت نیاز به فشردن بیشتری نسبت به خودروهای دیگه روی پدال گاز داشته باشه تا از لرزش و یا خاموش شدن ماشین جلوگیری بشه.
2. خودروسازان کشور در راستای طرح هدفمند سازی و اینا همیشه از قدیم الایام اقدام به حذف یه سری از لوازم اضافی و بی خودی ماشین مثل ایربگ، ABS ، کمربند پیش کشنده و ... و در مورد ریو علاوه بر این موارد عایقهای صوتی بدنه رو هم حذف کردند تا ..... تا چی بشه والا منم خبر ندارم اما عایقو حذف کنی صدا بیشتر میاد تو کابین اینو می دونم :46:
3. این مورد نه ربطی به ماشین داره نه خودروساز وطنی بلکه به خود ما مربوطه. اصولا در ایران مردم علاقه شدید و زایدالوصف وحشتناکی به دنده اتوماتیک دارن! فراتر از این بحث اینه که اکثر مردم ما معتقدن ماشینی که دنده اتوماته بهتر هم هست! هیچ وقت یادم نمیره در جایی و تو یه بحثی یه بنده خدایی واسه اینکه ثابت کنه مزدا 3 بدتر از زانتیاست گفته بود: " مزدا گیربکسش اتوماته بازم شتاب زانتیا بیشتره"!!
در راستای همین بحث علایق مردمه که باید گفت اصولا اکثریت مردم ایران طبق آمار غیر رسمی علاقه به اتومبیلهایی دارن که صدای موتورش داخل اتاق نیاد و ریو جزو اونهاییه که صدا به داخل میاد.
به هر حال این یه قانونه که برای بدست آوردن هر چیزی باید یه چیزی رو از دست داد، طراحان ریو برای کم کردن مصرف سوخت مجبور به پایین آوردن آیدل موتور شدن و این یه کم لرزش موتور رو هنگام حرکت بالاتر برده.
سلامنقل قول:
دوستمون بالا راهنمایی کردن اما این مورد رو هم چک بکن
ببین وقتی ماشین ایستاده این مورد بیشتر نشون میده؟
جدیدا سیستم دیسک و صفحه بلبرینگ کلاچ ریو زیاد مشکل دار شده.
شما پیش یه مکانیک خوب بیرین ممکنه عیب از بلبرینگ کلاچ یا ... باشه:46:
سلام ، كسي از دوستان ميدونه علت گير كردن دورموتور روا (معمولي 87) رو يه دور موتر خاص مثلا 2000 چيه؟ وقتي يه مقدار باماشين ميرم بعد از توقف يا وقتي اصلا گاز نميدم و ماشين هم تو دنده نيست دور موتور رو 2000 گير ميكنه بعد از چند ثانيه برميگرده رو 1000 بيشتر هم وقتي رو گازه اين اتفاق مي افته البته اولا اين مشكل رو نداشت و چند ماهه اينجوري شده . ممكنه علتش استپر موتور باشه؟ اگر آره لطفا نحوه تميز كردنش رو هم بگين و اينكه اون آچاري كه باهاش استپر رو باز ميكنن اسمش چيه
ممنون
یکی استپر موتور و دومی می تونه از پتانسیومتر یا کانکتور پتانسیومتر دریچه گاز باشه. این دومی تو ایران خیلی شایعه.( به دلیل شرایط آب و هوایی خاص ایران که باعث سولفاته زدن سر سوکتها میشه و البته این مشکل قابل دیدن با چشم غیر مسلح نیست!!)نقل قول:
سلام
دویتان من یه پراید دوگانه دارم وقتی رو گازه و ماشین خلص است و ترمز میکنی مثلا از روی سرعت گیر رد بشی ماشی خاموش میشه علت چیه ؟
روی بنزین و هیچ جای دیگه ای خاموشی نمیشه فقط در این حالته
1. تنظیم نبودن رگلاتورنقل قول:
2. کثیف بودن فیلتر هوا
3. مشکل داشتن موتور پله ای گاز
4. مشکل در سیستم کنترل الکترونیکی گاز
این 4 احتمال وجود داره و بیش از همه مورد اول ممکنه باعث همچین مشکلی بشه.