کسرای عزیز ممنون جواب دادی:11:
کسرا جان شما با pc آنلاین بازی میکنی یا نه ؟ چون من با ps3 که امتحان کردم چند وقت پیش با همین پارس آنلاین 128 خراب شده خوب بود، اون موقع من داشتم بازی GTA IV رو در ps3 آنلاین بازی میکردم ! نمیدونم شاید سرور GTA IV خیلی عالی بوده ! همچنین بازی pes 2009 رو در ps3 با بچه های تهران و...آنلاین میزنیم ، مشکل فریز برای چند ثانیه خیلی خیلی کم داره ولی اونقدری نیست که اذیت کنه آنچنان ! ولی این فوتبال رو برای بازی کردن با بچه های غیر از کشور ایران با سرعت 1mb اینترنت ایران هم نمیشه !!!!!!!!!!!!!!!
الان که داشتم با یکی از بچه ها که واسه قم هستش میچتیدم میگفت که از این شرکت فن آوا در قم adsl میگیره و سرعت 64 هستش با ماهیانه فقط 10 هزار تومان و 5 گیگ محدودیت ...!!!!!
دانلود = 325 * آپلود= 214 و پینگش هم از همون سایت speed test فکر کنم 313 بود ، بهش گفتم حالا یه ping از طریق Run بگیره ببین چند میشه ! فکر کنم 100% پایین 200 باشه !!!! دوستانی که در رشت هم از این شرکت فن آوا adsl دارن لطف کنن از طریق Run یه امتحانی کنید و یه عکسی از ping بذارید ببینیم خوبه یا نه ؟
دوستان دیگری که adsl دارن در رشت اسم شرکت رو + یه عکس از سرعت پینگشون بذارن تا مقایسه کنیم ببینیم بین این خراب شده ها در رشت کدوم بهتره ، لطفا از همون Run امتحان کنید ببینید ping تون چنده و یه عکس ازش بذارید لطفا .....فردا سعی میکنم دوباره زنگ بزنم به این شرکت خراب شده ببینم چی میگه دوباره !!!واقعا مسخرست !!!!!!!!!!!!!!!!!:41:
این ip جدیدی که از مسئول سرور Cccam برای ----- دریم باکس خودم گرفتم رو ست کردم و نتیجه این بود: معمولا بین 260 و....هستش .....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید:11: