سلام به کودکان عزیز ایول بابا ایول توی این مدت که نودم معلووم میشه این تاپیک یه روح تازه به خودش گرفتته
شوخی کردم چون این تصور غلط توی جامعه ما جا افتاده که کارتون مخصوصه بچه های کوچیکه من خودم 24 سالمه وقتی کسی میبینه دارم یک انیمه ررو نگاه میکنم بجای اینکه اسم مم رو صدا بزنن میگن نی نی کوچولو
[ QUOTE=zed2;2399120]
در مورد شارینگان باید دید ولی فکر کنم ناروتو بدون اینکه بدونه قبلا استفاده کرده.(بعضی مواقع که به بعضی نقاط خیره میشه مثل تلسم ساسوکه یا جراحت دست لی موقعی که داشت ان باند دور دستش را می بست(اولین بار که همدیگر را دیدن تو امتحان جنین) یا موقعی که از ساسوکه پرتاب کردن حریف را یاد گرفت و ناروتو
رندان را ساخت یا مواقعی که حس کرد کسی اطراف است و...
من فکر نمیکنم که کییوبی بتونه استفاده کنه چون همون جور که میدونید شارینگان به شکلی موروثی در انحسار قبیله اوچیها هسته در مورده کپی کردن تکنیک و یا کپی کردن combo باید گفت که اولا ناروتو دقیقان همون کوبو رو اجرا نکرد بلکه به شکل خاص خودش اون انجام میداد که میشه گفت تا اون روز هیچ کس جز ناروتو این کار رو نکرده بود و اما حس ششم و یا حس بویائی اینها از خصوصیات های هر چند معمولی یک روباه حالا چه برسه به روباهی که 9 دم داره اگه یادتون باشه وقتی ناروتو 3 دم در آورد به شدت به حس ششم و حس بویائی خودش توجه داشت از نظرمن چشم های کیوبی باید قابلیت هائی داشته باشن ولی نه قابلیت شارینگان اگه بخواهیم به موارد دیگه مثله خیره شدن ها به طلسم ساسکه و .....اشاره کنیم باز هم چیزی رو که دال بر وجود شارینگان در کیوبی وجود نداره به نظر اگه داستان اینجوری بشه و ناروتو هم از طریق کیوبی صاحب شارینگان بشه دیگه باید گفت
قافیه که تنگ آید***** شاعر به جفنگ آید