یک سیستم هست که مودمش سالمه و به طور معمولی به اینترنت وصل میشود. ولی به محض اینکه Nokia PC Suite N70 رو نصب میکنم وقتی میخوام به اینترنت وصل بشم خطای 633 میدهد!!!!(و وقتی پاک میکنم درست میشه) به نظر شما مشکل چیه؟؟؟
Printable View
یک سیستم هست که مودمش سالمه و به طور معمولی به اینترنت وصل میشود. ولی به محض اینکه Nokia PC Suite N70 رو نصب میکنم وقتی میخوام به اینترنت وصل بشم خطای 633 میدهد!!!!(و وقتی پاک میکنم درست میشه) به نظر شما مشکل چیه؟؟؟
سلامنقل قول:
اگر منظورتون برنامه های مشابه از یک خانواده هست مثلا پنجره های گئناگون از FF شما باید گروهی بودن نمایش پنجره ها را لغو کنید
سلامنقل قول:
rundll.exe سالم دیگه ای را جایگزین کنین
سلامنقل قول:
ممکنه مشکل از عدم پیکر بندی صحیح ریموت کنترل باشه و یا درایور مودم شما
سلامنقل قول:
دوست من متاسفانه آلوده به ویروس شدید...
TaskManager را باز کنید و winsrv.exe را ببندید در فولدرهای Windows و system32 هم فایلی به همین نام رو حذف کنین.
سلام
بعد از چند بار قطع برق، چند روزه که وقتی کامپيوترم را روشن می کنم. این پيغام رو نشان می ده.
winlogon.exe-unable to locate component
"The Application has failed to start because sfc_os.dll was not found. Re-Installing the application may fix the problem
البته بعد از این که اوکی می کنم سیستم بالا می آید و بدون مشکل کار می کند. به نظر شما مشکل از کجاست؟ چطور می تونم برطرفش کنم؟
سلام بردوستان،اساتید و شاهدی عزیز
چندی پیش یکی از دوستانم کارت گرافیکش سوخت ، ,وقتی مشکل را بررسی کردیم به نتیجه ای نرسیدیم،کارت گرافیک که خرید،این بار رم سوخت !
پیش دوستان و آشنایان نیز روز به روز یک قطعه سخت افزاری دچار مشکل میشدیا می سوخت در حالی که اگر کار یک ویروس بود باید یکی از قطعات سخت افزاریمن هم دچار مشکل میشد یا می سوخت چون همیشه در حال تبادل دیتا از طریق Flash memory و غیره هستیم و بیشتر در یک منطقه هستیم ، یعنی از نظر نوسانات برق هم شرایطم با بقیه یکسان بود .مسئله خیلی ما را کلافه کرده بود،بیشتر مسئله را پیگیری کردیم تا جایی که به مقایسه پرداختیم. از نرم افزارهای نصب شده گرفته تا کارهایی که با کامپیوتر انجام میدیم.بالاخره مشکل را پیدا کردیم !!!مسئله این بود که همه از WinXP SP3 و با شکل های مختلف استفاده می کردند (منظورم اینه که سی دی نصب ویندوز یکسان نبود و هر کدام اسمو آرم شرکتی داشت) و من و یکی از دوستانم که اون هم هیچ مشکلی براش ایجاد نشده بود از SP2 استفاده می کردیم.در حال حاضر هم همه از SP2 استفاده می کنند و هیچ مشکلی ندارند.البته من برای بروزرسانی بعضی از سخت افزارهام مجبور بودم از SP2 استفاده کنم !این تجربه ای بود که به دوستان تقدیم میکنم.موفق و سربلند
[quote=mahdi7610;2474771]نقل قول:
سلام
چند وقت قبل بر اثر آلوده شدن به یه ویروس خاص، این ویروس فولدرهای من رو مخفی کرد و یک فایل اجرایی exe با نام همون فولدر با ایکون فولدر درست می کرد البته من سریع متوجه شدم و جلوی پخش شدنش رو گرفتم یعنی به جای اجرا کردن فایل به ظاهر فولدر، همون فولدر رو اجرا می کردم که مخفی شده بود. وقتی که می خواستم فولدر رو از حالت مخفی خارج کنم دیدم گزینه ی hidden کمرنگ شده!!! سوال من اینه که چطور می شه این گزینه رو فعال کرد؟؟؟؟
البته یه راه ساده و البته مسخره اینه که محتویات فولدر رو خارج کرد و در یک فولدر جدید با همان نام قبلی کپی کرد!!!!!!!!
سلام ممنون از راهنماييتوننقل قول:
ببخشيد ميشه راههنمايي كنيد چه جوري بايد جايگزين كنم؟
سلام..
من چند روز پیش برای تمرین اومدم یه ویندوز xp دیگه نصب کردم .که به درایو D رفت بعد درایو D و فرمت کردم اما سوال من این که چرا اون قسمت که انتخاب میکنیم با چه ویندوزی وارد بشیم(صفحه مشکی رنگ) هنوز هست؟نمی شه کاری کرد که اون خط پاک بشه و باهمون ویندوز قبلی بصورت خودکار وارد شد؟