نقل قول:
من چند سوال از دوستام دارم
اول Mohammad Hosseyn جان کی گفته کنون تو دوربین های کامپکت خیلی خیلی از سونی بهتره الان همه میدونن سونی تو دوربین های کامپکت جیبی حرف اول رو میزنه پیشنهاد میکنم این نظرتون رو تو forum سایت akkasee مطرح کنید ببینید اونجا دوربین بازهای چی مگن مثلا به نظر شما سری ixus کنون از سری w و t بهتره؟
بعد کی گفته لنز سونی هم حتی کارل زایس هم هیچ حرفی باری گفتن نداره بقیه ی دوربین ها معمولا بهترن این رو شما به چه دلیلی میگین همه میدونن کارل زایس 1 کی از یهتربین ها تو در زمینه لنز دوربین هست بازم میتونی تو سایتی که معرفی کردم اینو مطرح کنی
دوست من میشه با دلیل دلیل اینا رو بگی من هم یاد بگیرم
با سلام ... من با یه کمپکت کانن کار کردم به اندازه نیمه حرفه ای سونی امکانات و کیفیت داره .... ولی وقتی دنبال کمپکت سونی میری میبینی که بعضی از ساده ترین امکانات رو نداره ... . البته شاید همه اینطوری نباشه ... اما در کل اینطوری هست .
اما در مورد لنز . اینو خیلی از حرفه ای ها میدونن که کارل زایس اصلا کارش ساخت لنز عکاسی نیست . بلکه لنز تلسکوپ میسازه . و بخاطر اینکه کار اصلیش این نیست یه محصول معمولی تر میده بیرون . لنزهای سوار شده روی دوربین های نیکون ، پاناسونیک و المپیوس معمولا بسیار با کیفیت تر از کارل زایس هستش .
نقل قول:
سلام
میشه یه دوربین پاناسونیک خوب بهم معرفی کنید ؟
فقط کیفیت عکس برام مهمه نه اندازه ی lcd نه تشخیص چهره و ... کلا اینا برام
مهم نیستن فقط یه دوربین پاناسونیک که کیفیت خیلی خوبی تو عکس و ترجیحا فیلم داشته باشه
درضمن منم 100% موافقم مگاپیکسل فقط تا یه حدی رو کیفیت تاثیر داره و به هیچ وجه معیار اصلی
نیست مثلا ما اصلا نمیتونیم بگیم 100% یه دوربین 12 مگا پیکسل سونی از 8 مگای کنون بهتره حتی
تو یه برند هم همین طوره
Panasonic Lumix DMC-FZ18 میتونه انتخاب خوبی باشه ... ازش تعریف میکنن ...
نقل قول:
دوستان به نظرتون
از 3 مدل Canon PowerShot G9
Nikon Coolpix P80
SONY H-50
کدوم بهتره مشخصات که تقریبا مثل هم هست و قیمت هم یک حدود و هیچ کدوم برتری محسوس به همدیگه ندارن خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
بعید بدونم کسی اچ 50 یخره اما به کسی توصیه نکنه ...
نیکون رو نگیری بهتره ... یعنی بین این سه مدل پائینترینه .البته قیمتشم پائینه . جی 9 هم خوب اسم در کرده .
نقل قول:
به نظر من موتور اولتراسونیک یه قابلیت کلیدیه .
از این جهت s5 از h50 سر تره .
دوستان من یه سری از قابلیت های s5 رو لیست کردم دوستانی که h50 دارن
یه لطفی کنن بگین تو H50 این قابلیت های وجود داره یا نه ؟
1 - ضبط صدا به صورت استریو
2 - قابلیت هک شدن که دوربین رو از حد نیمه حرفه ای بالاتر میبره ( البته این یکی قابلیت دوربین نیست )
3 - ضبظ تصویر با کیفیت 640*480 VGA
4 - توانایی زوم هنگام فیلمبرداری ( که به خاطر موتور اولتراسونک هست که صدا نمیکنه )
5 - فیلمبرداری باسرعت 60 فریم در ثانیه در حالت 240*320 QVGA
هیچ وقت اس 5 از اچ 50 سر تر نمیشه ... البته مدل کانن خیلی مدل خوبیه اما تو رنج خودش . اچ 50 در کل خیلی بالاتر از اس 5 هست و مشکلات بسیار کمی داره . و تا اونجایی که من میدونم تمام قابلیت های بالا بجز گزینه 2 و 5 رو که شک دارم داراست .
اگه حاضری پول بیشتری بدی سونی به نظر من خیلی سر تره .