سلام دوستان. می خواستم بدونم کسی از بچه ها راجع به کنکور کاردانی به کارشناسی رشته گرافیک رایانه اطلاعاتی داره؟؟؟؟ راجع به تعداد سئوالات و یا درصد های مناسب واسه قبولی و اینکه چه دانشگاه هایی این رشته رو دارن. ممنون میشم کسی جواب بده.
Printable View
سلام دوستان. می خواستم بدونم کسی از بچه ها راجع به کنکور کاردانی به کارشناسی رشته گرافیک رایانه اطلاعاتی داره؟؟؟؟ راجع به تعداد سئوالات و یا درصد های مناسب واسه قبولی و اینکه چه دانشگاه هایی این رشته رو دارن. ممنون میشم کسی جواب بده.
سلام .. من ترم 3 کاردانی گرافیکم ... حالا میخوام واسه کارشناسی بخونم .نقل قول:
ممنون سجاد جان
خوب اينم منابعي كه بايد واسه دروس عمومي بخونيم اگه موردي ديدين كه درست ننوشته بودم لطفا بگيد تا تصحيحش كنم .
معارف : معارف اسلامي 1 -انتشارات نهاد رهبري - محمد سعيدي مهر . امير ديواني
زبان عمومي : گرامر كل دبيرستان و كتاب : English Sentence Structure
لغات كتاب زبان انگليسي 1-2-3 و پيش دانشگاهي
ادبيات : برگزيده متون ادب فارسي - نشر دانشگاهي - دكتر جليل تجليل
ادبيات را دقيقا نمي دونم چي ديگه بايد بخونيم ولي مي پرسم ميام بعدا ويرايشش مي كنم
دوستان كسي نيست كه رشتش گرافيك باشه و بخواد امتحان بده ؟
راهنمایی میخوام که چه درسایی بخونم ... ( واسه دروس اختصاصی )
یه سوال دیگه هم دارم من خیلی رشته تصویر سازیو دوست دارم حالا توی رشته های کارشناسی علمی کاربردی دیدم تصویر سازی هم هست ... به نظرتون من کنکور کاردانی به کارشناسی گرفایک رو بدم بهتره یا برم تصویر سازی علمی کاربردی ....
سلام به همگی. می خواستم بدونم کسی از بچه ها راجع به کنکور کاردانی به کارشناسی رشته "گرافیک رایانه" اطلاعاتی داره؟؟؟؟ راجع به تعداد سئوالات و یا درصد های مناسب واسه قبولی و اینکه چه دانشگاه هایی این رشته رو دارن. ممنون میشم کسی جواب بده.
به به بالاخره یه کنکوری هم رشته ای پیدا شدنقل قول:
اولا آفرین بهت میگم که به موقع می خوای درس خوندن را شروع کنی
و اما در مورد منابع : منابع را به طور کامل برات تو این لینک گذاشتم :
به نظر ببین علاقه ات چیه همون رو دنبال کن .... کلا قبولی در کنکور علمی کابردی خیلی بهتر و آسونتر از سراسریه و این گرایشی که تو می خوای را در حال حاضر فقط دانشگاه علمی کاربردی داره .... اگه خواستی سر فصل دروس سه گرایش تصویر سازی و چاپ و گرافیک را برات میزارم .... اینطوری بهتر می تونی مقایسه کنیکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2288449&postcount=148
کنکور سراسری دو گرایش مبانی هنرهای تجسمی و ارتباط تصویری داره .... و گرایش تصویر سازی نداره
بازم می گم بهتره که دنبال علا قه ات بری .... سوال دیگه ای هم داشتی در خدمتم .... موفق باشی و پیروز :20:
به به گرافیستا دارن زیاد میشن :27:نقل قول:
سلام دوست گلم
در مورد گرافیک رایانه : من امسال که علمی کاربردی امتحان دادم پارسال هم سراسری ولی گرافیک رایانه در مقطع کارشناسی هیچ کدوم نداشتن ولی دانشگاه علمی کاربردی رشته گرافیکش رو اگه شما قبول بشید همراه با پروژه های عملی چند واحد گرافیک رایانه هم می گذرونید .... در اولین فرصت سر فصل دروس را براتون می زارم
و اما در مورد قبولی: قبول شدن تو کنکور به چند عامل بستگی داره :
- افراد شرکت کننده و سطح معلوماتشون
- پذیرش دانشگاه ها در رشته مورد نظرتون
- میزان معلومات شما
- و سهمیه ( که البته بدون سهمیه هم میشه قبول شد )
در مورد سوال دیگه تون که چه شهرهایی رشته گرافیک رو دارن : برای این مورد باید دفترچه ثبت نام را داشته باشید ... تو فایلام می گردم اگه پیدا کردم براتون میزارم تا دانلود کنید ... موفق باشید و پیروز :20:
مرسی واقعا ممنونم همه رشته ای گل ... خب فکر کنم برم دنبال همون تصویر سازی بهتر باشه .. اگه زحمتی نیست اون سر فصل تصویر سازی رو هم بزاری کلی ممنونت میشمنقل قول:
به به بالاخره یه کنکوری هم رشته ای پیدا شد
اولا آفرین بهت میگم که به موقع می خوای درس خوندن را شروع کنی
و اما در مورد منابع : منابع را به طور کامل برات تو این لینک گذاشتم :
کد:
نظر ببین علاقه ات چیه همون رو دنبال کن .... کلا قبولی در کنکور علمی کابردی خیلی بهتر و آسونتر از سراسریه و این گرایشی که تو می خوای را در حال حاضر فقط دانشگاه علمی کاربردی داره .... اگه خواستی سر فصل دروس سه گرایش تصویر سازی و چاپ و گرافیک را برات میزارم .... اینطوری بهتر می تونی مقایسه کنیکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2288449&postcount=148به
کنکور سراسری دو گرایش مبانی هنرهای تجسمی و ارتباط تصویری داره .... و گرایش تصویر سازی نداره
بازم می گم بهتره که دنبال علا قه ات بری .... سوال دیگه ای هم داشتی در خدمتم .... موفق باشی و پیروز
سلام دوست عزيزنقل قول:
منم كنكور كارشناسي امسال رو شركت كردم .(كامپيوتر / نرم افزار)
مي خواستم اگه ممكنه منو راهنمايي كنين . شما پارسال از كي شروع به خوندن كردين ؟
درصداتون چطور بود ؟
چه درسايي رو بيشتر خوندين ؟
و اينكه رتبه تون چند شد و كجا قبول شدين ؟ پارسال اميد به قبولي داشتين ؟
را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ستش من خيلي نگرانم ، اگه امسال قبول نشم بايد واسه هميشه درس رو كنار بزارم .
خواهش می کنم دوست گلم ... در اولین فرصت براتون میزارم .... موفق باشید :20:نقل قول:
دفترچه آزاد کی میاد؟
دفتر چه ی آزاد تاریخ دقیقی نداره ولی به احتمال زیاد تو تابستون میادنقل قول:
هنوز چیزی معلوم نیست
در صورت مشخص شدن حتما اینجا به اطلاع دوستان میرسه
التماس دعا...