من یه گوشی 6300 گرتم صفحه اش هیچ وقت رو حالت استند بای نمیره و همیشه روشن میمونه کسی نمیدونه به چه مرضی گرفتار شده؟
Printable View
من یه گوشی 6300 گرتم صفحه اش هیچ وقت رو حالت استند بای نمیره و همیشه روشن میمونه کسی نمیدونه به چه مرضی گرفتار شده؟
quote]
یعنی سی اگه رو مموری قفل بزاریم از داخل گوشی میشه واردش شد
[/quote]
شما به اون روشی که قبلا گفتم(صفحه 59)عمل کن دیگه کسی نمیتونه بره تو مموری
شما برو توی منوی setting تو قسمت display گزینه sieep mode رو فعال کن یه گزینه دیگه هم هست که باید فعال کنی ولی الان یادم نیست چون گوشیم کنارم نیست ولی شما برو اونجا خودت پیدا میکنی(گزینه بالایی یا پایینیش هست)نقل قول:
اگه هم نشد(99%میشه) وقتی کارت با گوشی تموم میشه menu رو بزن بعد پشت سرش# رو بزن با این کار صفحه گوشی قفل میشه بعد کلید قرمز مربوط به قطع مکالمه رو بزن صفحه خاموش میشه
سلام به همه دوستان من برنامه iran_daro میخوام که تو گوشیم بخونه!!
میشه برام بزارین؟
6300 دارم
سلام دوستان
من خیلی وقته دنباله یه dictionary انگلیسی به فارسی برای 6300 هستم.ولی پیدا نکردم،اگه کسی داره لطفا لینکشو بذاره،اگر هم وجود نداره بگید وقتمو تلف نکنم.
البته مجانی باشه.
برای 6300 ، dictionary انگلیسی به فارسی کسی سراغ نداره؟:2:
این Iran_daro چی هست ؟نقل قول:
÷سوندش؟
نقل قول:
تاپیک مربوطه.. معلوم میشه اصلا نگشتی
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=251182[/HTML]
به لینکی که دادید رفتم ولی برای 6300 نداشت.نقل قول:
تاپیک مربوطه.. معلوم میشه اصلا نگشتی
نقل قول:
به گوشیت میخوره ... :10:
میخواستم روی گوشی 6300 یکی از آشناهامون برنامه رهیاب(نقشه تهران) رو نصب کنم ولی میگه Invali Application و نصب نمیشه.با برنامه های دیگه هم مشکل داره و فقط چند تا بازی تونستم روش نصب کنم(همه برنامه ها و بازیها جاوا بودند)
آیا میشه این برنامه ها رو نصب کرد؟چجوری؟
کسی جوابی نداره؟نقل قول: