ممنون از شما :11:نقل قول:
مشكلم حل شد .يعني تونستم بدون سيم كارت گوشي رو بالا بيارم :27::10:
Printable View
ممنون از شما :11:نقل قول:
مشكلم حل شد .يعني تونستم بدون سيم كارت گوشي رو بالا بيارم :27::10:
سلام من گوشیم رو فلش کردم ولی وقتی بالا میاد subsidy password میخواد حالا چیکارش کنم تورو خدا راهنمائی کنید اعصابم رو به هم ریخته.
دوست عزیز شما از چه مانستر پکی استفاده کردی؟ و از کجا دانلود کردی توضیح بیشتری بدیننقل قول:
:41:سلام لطفا كمكم كنيد من تازه عضو شدم من يه گوشه v3x خريدم كاركرد داره اين گوشي هي هنگ ميكنه و مشكلش با فلشم حل نشد لطفا قبل از اينكه مجبور شم گوشو پس بدم كمكم كنيد
سلام..خوش اومدی عزیز.نقل قول:
خب .کجاها هنگ میکنه؟؟ خیلی زیاد یا؟؟؟
و اینکه خودتون فلشش کردین و درست نشده؟؟ یا؟!
خيلي هنگ ميكنه ساعتي يه بار همي جا هنگ ميكنه وقتي اهنگ پلي ميكنم وقتي يكي ميزنگه و....... يكي از دوستام كه تعميرات تخصصي ميره واسم فلشش كرد با موتو فون .:41:
سلام.دوست عزیز با برنامه ی RDS Lite و داشتن یه فایل فلش خودت میتونی تو 5 دقیقه گوشیت رو فلش کنی.اگه خیلینقل قول:
از لحاظ برنامه قاطی کرده با یه مانستر پک فلشش کن که هم فلش کرده باشی هم فلکس.
مطمئن باش هیچ کس بهتر از خودت وسواس و دقت روی فلش کردن گوشیت به خرج نمیده.
v3x یکم ممکنه اذیت کنه اوایل یا هر از گاهی فلش بخواد اما من تاحالا گوشی به خوش دستی این نداشتم.یادش بخیر.
خب منم پیشنهاد میکنم اول خودت یه بار فلشش کنی.راهنمایی خاستی در این مور در خدمتیم..نقل قول:
با سلام
آیا موتورولا V3i قابلیت Email gateway رو داره ؟
محبت کنید اساتید ما رو راهنمایی کنین.
سلام روشي هست که کلا ITAP رو از گوشي حذف کرد يعني هر جايي و تو هر نرم افزاري که بخواي چيزي بنويسي بطور پيشفرض Intery setup روي مثلا TAP english باشه. آخه مثلا توي مسيج وقتي entry setup رو ميذاري روي TAP english هميشه پيش فرض رو همين ميمونه ولي تو بعضي نرمافزارها مثلا notepad هر دفعه که ميخواي چيزي بنويسي همش پيش فرض روي ITAP ميره و بايد هر دفعه از entry setup گزينه TAP رو فعال کنم آقا ما اگه اصلا ITAP رو نخوايم بايد کي رو ببينيم !!!!!!!!