بروبچ الان میخوام کلی پست خالی کنم... یه وقت فکر نکنید تیربارون شده ها!!
Printable View
بروبچ الان میخوام کلی پست خالی کنم... یه وقت فکر نکنید تیربارون شده ها!!
خوب این هم با فرمت Wma که تصویر و صدا با هم هماهنگ و کیفیت و حجمش هم خوبه ... مثل قبلی نیست... هر کس که نگرفته میتونه بگیره :
[PHP]http://files.myopera.com/masoud908/files/Santoori%20-%20Wma.wmv[/PHP]
گفتم با فرمت 3gp هم بذارم :
[PHP]http://files.myopera.com/masoud908/files/Santoori%20-%203GP.3gp[/PHP]
« اگر فرمت دیگه هم خواستید تعارف نکنیدا ! »
در ضمن با این اوصاف اهنگ خیانت هم دو بار در فیلم شنیده میشه...
یه تیکش قبلا پخش شده بود که تو کاخ سعداباد بود...
در ضمن دوستان به احتمال زیاد پوستر فیلم این هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفته میشود که ابداع زادهی محدودیت است.این را داشته باشید. آخرین فیلم داریوش مهرجویی – سنتوری – تا چند روز دیگر قرار است برود برای اکران. نقش اول فیلم٬ علی نام دارد ولی خب تا آنجایی که داستان را شنیدهام شخصیت مثبت و در خور نام علی ندارد!! به هر حال اوایلی که پروژهی سنتوری کلید خورد نام فیلم "علی سنتوری" بود. بعدها بنا به ملاحظاتی که بنده و شما از آن بیخبریم و صد البته صلاحیت دانستنش را هم نداریم نام فیلم به سنتوری تقلیل پیدا کرد. کار ندارم.
چند روز پیش از جلوی سینما قدس رد میشدم. تبلیغ فیلم سنتوری پیشاپیش درب سینما خود نمایی میکرد. نوآوریای که در طراحی پوستر فیلم به چشمم خورد آنقدر جذبم کرد که دلم نیامد چیزی از آن ننویسم.اگر به پوستر نگاه کنید مضرابی را میبینید که به صورت عمودی قرار گرفته و شباهت انکار ناپذیرش به کلمه "علی" در همان نظر اول به چشم میآید. برای تاکید بیشتر٬ قسمتی از مضراب باند پیچی هم شده تا کلمهی علی راحت تر دیده شود. با این ترفند اسم علی هم بطور رسمی ذکر نشده و هم ذکر شده. واقعا اگر دستگاه سانسور و فشار در این کشور نمیبود اصولا چنین ابداعاتی رخ میداد؟ هنوز نام طراح پوستر را نمیدانم ولی از همینجا درودی حوالهاش میکنم. جداً دست مریزاد.
solook86.blogfa.com
----------------------
در توضیح مطلب بالا از سایت دیگر:
ه گزارش سایت خبری رسم ، یادداشت زیر درباره پوستر فیلم "سنتوری" آخرین ساخته داریوش مهرجویی ، در وبلاگ به نام گل سرخ منتشر شد. ظاهرا این پوستر را محمد رضا شریفی نیا طراحی کرده است:
آخرین فیلم داریوش مهرجویی (سنتوری) تا چند روز دیگر قرار است برود برای اکران. اوایلی که پروژه سنتوری کلید خورد نام فیلم "علی سنتوری" بود. بعدها بنا به ملاحظاتی . . . نام فیلم به سنتوری تقلیل پیدا کرد. . .
اگر به پوستر نگاه کنید مضرابی را میبینید که بصورت عمودی قرار گرفته و شباهت انکار ناپذیرش به کلمه "علی" در همان نظر اول به چشم میآید. برای تاکید بیشتر ٬ قسمتی از مضراب باند پیچی هم شده تا کلمه علی راحتتر دیده شود. با این ترفند اسم علی هم بطور رسمی ذکر نشده و هم ذکر شده است!
rasm.ir/default.asp?Aid=1498
این هم یک پوستر دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ین هم یک پوستر دیر از سنتوری-آخرین ساخته داریوش مهرجویی- که محمدرضا شریفی نیا آن را طراحی کرده است.این پوستر برخلاف قبلی مجوز دارد و به احتمال زیاد آن را در سطح شهر می بینید.
santorifilm.blogfa.com
---------------------
اخره به روزهای اکران «سنتوری»-آخرین ساخته داریوش مهرجویی نزدیک می شویم.همان روزهایی که خیلی ها آرزوی رسیدنش را می کردند.برای من که ۴بار سنتوری را دیدم این روزها و شب هایی که از پی هم سپری می شود،عجیب و غریب است.حس بسیار خوبی است.چه رسد به آن هایی که هنوز فیلم را ندیده اند....اول اینکه در این وبلاگ برای اولین پوستر و آنونس فیلم سنتوری که توسط «محمدرضا شریفی نیا طراحی و ساخته شده رونمایی می شود.ده نمونه از پوستر رو دارم ولی بنا به دلایلی این دوتا رو فعلا می تونم نشون بدم.آنونس هم باشد برای فردا که کارهای اینترنتی اش انجام شود.خیالتون رو از بابت صدای چاووشی هم راحت کنم.همون چیزی رو می شنوید که دوست دارید.!راستش الان ساعت ۵ صبحه که دارم این پست رو می نویسم.هیچ چیز نمی تونه باعث بشه من ای موقع صبح بیدار بمونم جز علاقه به سنتوری.
یه خبر فوق خنده دار
«سنتوري» و احتمال تعويق اكران
خبرگزاري فارس: نمايش فيلم «سنتوري» تازهترين فيلم «داريوش مهرجويي» احتمالا به تعويق ميافتد.
به گزارش خبرگزاري فارس، نمايش عمومي فيلم «سنتوري» ساخته داريوش مهرجويي كه قرار بود از چهارشنبه اين هفته (سوم مرداد) روانه اكران شود، با ابهاماتي رو برو شده است .
يك منبع آگاه درا ين زمينه به فارس گفت: به دليل برخي حساسيتها روي موضوع فيلم كه از سوي مسئولان فرهنگي صورت گرفته، نمايش اين فيلم احتمالا با تأخير همراه خواهد بود.
به گفته وي فيلم يك بار ديگر بازبيني ميشود و پس از تشكيل جلسه بازبيني در مورد اكران عمومي فيلم تصميم گرفته خواهد شد.
همچنين يكي از دستاندركاران توليد فيلم نيز به خبرنگار فارس اظهار داشت: امروز جلسه شوراي صنفي نمايش به شكل اضطراري تشكيل ميشود تا در مورد وضعيت اكران عمومي فيلم «سنتوري» در آن تصميم گرفته شود.
اين درحالي است كه داريوش مهرجويي در گفتوگو با فارس، نمايش عمومي فيلم را قطعي دانست و گفت: مسائل پيشآمده قابل حل است.
اعلام نظر رسمي معاونت سينمايي درباره «سنتوري»
خبرگزاري فارس: مدير روابط عمومي معاونت سينمايي اعلام كرد، فيلم «سنتوري» ساخته داريوش مهرجويي با تأخير به نمايش عمومي در ميآيد.
احد ميكائيلزاده درباره جلسه ديروز شوراي صنفي نمايش براي تعيين تكليف فيلم «سنتوري» آخرين ساخته «داريوش مهرجويي» به خبرنگار سينمايي فارس گفت: اين فيلم با تأخير روانه اكران سينماهاي تهران و شهرستانها خواهد شد.
پيشتر قرار بر اين بود كه فيلم «سنتوري» از چهارشنبه همين هفته(3 مرداد) روانه اكران شود.
هنوز زمان قطعي نمايش فيلم «سنتوري» اعلام نشده است.
« خدایا ما را از دست این دیوانه ها نجات ده ! »
"محاکمه" جای "سنتوری" میآید !!!
فیلم سینمایی "محاکمه" به کارگردانی ایرج قادری جایگزین "سنتوری" داریوش مهرجویی در گروه سینمایی قدس شد.
رامین نصیری، مدیر سینما قدس، در این باره به خبرنگار مهر گفت: "فیلم سینمایی "سنتوری" به دلایلی موقتا اکران نمی شود. به همین دلیل با توافقات صورت گرفته با معاونت سینمایی ارشاد "محاکمه" از سوم مرداد روی پرده سینماها می آید. تبلیغات این فیلم نیز توسط هدایت فیلم به زودی آغاز می شود."
فیلم سینمایی "سنتوری" با وجود دریافت پروانه نمایش از شورای نظارت و ارزشیابی معاونت سینمایی وزارت ارشاد دریافت کرده، اما به دلایل نامشخص در تاریخی که قرار بود به نمایش درنمی آید. ظاهرا مشکل فیلم جدید مهرجویی صدای محسن چاووشی است که از نظر ارشاد مجوز ندارد.
« بخندیم ! »
اينجا تاپيك فيلم هاي سينماست يا تاپيك اختصاصي هواداران بهرام رادار:24::whistle:
چشات نمیبینه؟!!نقل قول:
اون بالا رو نگاه کن میفهمی...
در ضمن این ها به محسن چاووشی مربوط هست...