سلام، بله منتقل میشهنقل قول:
تو قسمت ترافیک رزرو میمونه، اگر حجم سرویس جدید تموم بشه از حجم خریداری شده مصرف میشه
Printable View
سلام، بله منتقل میشهنقل قول:
تو قسمت ترافیک رزرو میمونه، اگر حجم سرویس جدید تموم بشه از حجم خریداری شده مصرف میشه
منم غزال پس پرداخت دارم تا ماه پیش منتقل میشده اما این ماه نشد.نقل قول:
طرح غزال خیلی وقته تموم شده که.مگه پس پرداخت تا ابد تمدید میشه اگه طرحی بخریم؟نقل قول:
سلام دوستان
دوستان آیا با شکایت از مخابرات به دلیل انحصار از شرکت دیگه ای سرویس گرفت ؟
اگر راهی هست که از انحصار خارج شد لطفا راهنمایی کنید.
اگر نه کسی تخفیف چیزی نداره برای این مخابرات ؟
ممنون.
آره طرح های پس پرداختش معمولا تا هر وقت که انصراف بدی خودکار شارژ میشه.نقل قول:
ینی هیچکس از تهران و قم نیست ک vdsl مخابرات گرقته باشه و از طرح هاش و مودمش عکس بذاره برامون؟
برید تاپیک VDSL تهراننقل قول:
تو یکی از طرحها از ساعت 2تا 9 70 گیگ اضافه میداد ظاهرا اینا حذف کردن.
پس پرداخت تا ابد شارژ بشه که عالیه از این به بعد پس پرداخت بگیریم که اینا که هرسال قیمتارو چندبرابر میکنن رو همون طرحای قدیم و قیمت کم بمونیم .یادمه غزال 40 گیگ خارجی میداد تا 16مگ باز بود 10 تومن الان 40گیگ باسرعت نصف شده 25
بیاه باز طرحای کمپین اقتصادی رو هم حذف کردن
اول که برادر من دنبال سرویس های تانوما و وی دی اس ال باش. دوم هم این طرح های کمپین مدت دار هستند و بعدی مدتی طرح های جدید قرار می گیرد. ولی اگر به من باشد طرح های استاندارد را به طرح های کمپین پیشنهاد میدم هر چند که هنوزم پیشنهاد می کنم برای تانوما یا وی دی اس ال دنبال طرح باشید.نقل قول:
همه که مصرفشون بالا نیس من کل ماه 5گیگ کفایت میکنهنقل قول:
در ضمن همه میدونن کمپینها زمانداره ولی کار اینا طوریه طرحهای خوب رو سریع حذف میکنن
تانوما و این چیزا باوجود فیلتر وپینگ بالا دوپول نمیارزه فقط شوی تبلیغاتیه
شاید به درد دانلودرا بخوره ولی نمیشه به همه توصیه کرد منم زمانی 500گیگ درماه دان داشتم ولی الان مصرفم کمه
کمپینی خوبه که برای همه جور مصرف طرح داشته باشه نه فقط به فکر جیب خودش باشه
واگذاری ۶۲ هزار #اینترنت VDSL برای مشترکان مخابرات
وزیر ارتباطات:
واگذاری ۶۲ هزار #اینترنت VDSL برای مشترکان مخابرات
وزیر ارتباطات:
برا منم غزال بودش پس پرداخت منتها تمدید نشدنقل قول:
من سرویس 16 مگ adsl دارم. سرعت آپلودم روی 1 مگ قفل شده که برای بازی های آنلاین با اینکه پینگ نسبتا خوبی دارم به مشکل میخورم.
وضعیت خطم اینجوریه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه درخواست بدم و آپلود رو بیشتر کنند،با همین 16 مگ دانلود ،تا چقدر سرعت آپلود خوبه که نویز هم زیاد نشه؟
سلام. برای من هم پس پرداخت هست و متاسفانه ۴۸۰ گیگ حجم باقیمانده فروردین سوخت شد.......نقل قول:
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
تمدید بسته غزال منظورمهنقل قول:
الان ماندگارم حجم اضافه هر ماه منتقل میشه برام
من هم غزال هستم ترافیک باقیمانده اسفند به فروردین منتقل شد ولی فروردین به اردیبهشت نشد.نقل قول:
برای بازی آنلاین 1 مگ آپلود کفایت میکنه. با این حال میتونید درخواست کنید annex m رو روی خط شما فعال کنند، آپلود تا حدود 2.5 مگ میرسهنقل قول:
سلام..
Snr من از خونه ۶ هست و از دم در ۱۵
آنقدر یعنی سیم کشی خونه داغونه..
سیم مستقیم بکشم یعنی؟
سیم مستقیم بکشید . اگر همچین اختلافی دارید و سیم کشی داخلیتون ایراد داره.
سلام..
آقا من الان یه موردی هست ذهنمو بد مشغول کرده..خودم که نفهمیدم داستان چیه:cool:
تلفن خونم از اول هفته قطع بود..از همون موقع سرعت نت من از اینی که توی عکس هست یعنی 9 مگ رفت روی 3 مگ..
من رفتم پایین دم جعبه تقسیم به هر زحمتی بود سیم تلفن خونه رو پیدا کردم شماره 2 ترمینال بود.. این عکسی که پست بالا گذاشتم ماله اون موقس..تلفن همچنان قطع بود..(اینو داشته باشین).. بعد کلی زنگ زدیم طرف الان اومد سیم تلفتنمو پیدا کرد گفت اینجا اوکیه. گفت خطط توی جعبه چنده گفتم 2..بعد اومد چک کرد دید بوق نداره. سیمو دنبال کرد از بیرون تا توی جعبه دیدیم شماره چهاره..:wac: گفت این ماله شماس.گفتم داداش من نتم روی اون سیمه..چطوری تلفنم روی اینه؟ گفت الان بوق داری.گفتم اره..گفت پس چهاره..
35 تومن گرفتو رفت..:worried:
حالا الان اومدم بالا مودمو چک کردم از توی خونه شده عکس پایین.. یعنی چه..:eh:
به محض اینکه تلفن خونه وصل شد سرعتم برگشت روی 9 مگ و snr هم از 6 اومد روی 13.5...
اون سیم شماره 2 ترمینال دیگه چیه پس اگه خط من روی ترمینال 4 جعبه تقسیمه؟
یعنی من با خط یکی دیگه وصل بودم.. نمیشه که..یوزر پسورد فرق میکنه..پروفایلم هم فرق کرده اگه دقت کنین..شما فهمیدین چی شد؟
این CRC Errors راستی چیه؟ بخوام VDSL بگیرم الان اوکیه؟
دوستان سرویسهای استاندارد پیش پرداخت حجم باقیمانده به ماه بعد منتقل میشه؟
دو بار تیکت زدم دفعه اول گفت محدودیت های پینگ دست مخابرات نیست. دو باره زدم گفتم پینگم خوبه میخوام آپلود به 2-3 برسه جواب دادن،سرعت آپلود تعریف شده است و امکان ارتقا نیست !!نقل قول:
annex m بشه و آپلود بالاتر بره ممکنه روی نویز تاثیر داشته باشه؟
الانن مخابرات دیگه هیچ طرحی که شبانه داشته باشه بین سرویسهاش نیست؟
این مخابرات گیج میزنه
به پشتیبانی گفتم سرعت بزار رو ۸ مگ که قطعی کم بشه گذاشته رو ۴ مگ ، یکبار هم قبلا درخواست دادم هیچ تغییری نکرد!
چرا یهو اومد رو ۴-۵ مگ !
میره رو ۳مگ بعد ۹ و ...
سرویس ۱۶ مگ دارم.
سرعت من ۱۶ هست و گاهی قطعی دارم ، میخواستم از پنل بگم بزارن روی ۱۴ سرعت رو که نویز و قطعی از بین بره پس با این حساب چیزی نگم بهشون؟ یهو دیدی گذاشتن روی ۸ یا ۴نقل قول:
دقیقاً همین اتفاق یکی دو سال پیش برای من افتاد. من 1 مگ نامحدود داشتم همسایه بالایی 2 مگ. ساختمون بغلی خط تلفن جدید کشیده بود برای خودش، خط ها مارو از تو جعبه تقسیم جابجا کرده بودند. نت ما شد 2 مگ نت همسایه 1 مگ. حالا جالبه تلفن ها برعکس شده بود فامیل های اونا زنگ میزدن خونه ما. دو روز اسکول شده بودیم تا فهمیدم چی شده. زنگ زدم مرکز مخابرات اپراتور وقتی شنید قضیه رو تلفن رو گذاشت ده دقیقه با همکاراش داشتن میخندیدن :laughing:نقل قول:
نقل قول:پشتیبانی مخابرات اینطوریه شما زنگ بزنی ممکنه برق خونه تون رو قطع کنن!!نقل قول:
یه کاری میکنن پشیمون بشی
دوست من سال گذشته که سورینو معرفی شد بیچاره شد تا تونست vdsl بگیره. بخاطر مشکل خود مخابرات، تلفن خونه که زنگ میخورد لینک می پرید، حتی اگه تلفن تو پریز هم نبود. خلاصه زنگ زد پشتیبانی حدس میزنی چیکار کردن؟
سرعتش رو از 50 مگ گذاشتن 16 مگ، تازه بازم قطع میشد!
بنده خدا کم مونده بود گریه کنه، انقدر شکایت کرد به 195 جواب نگرفت تا اینکه بیخیال شد. الان حدود یکی دو ماهه سرعتش درست شده
بله تاثیر داره. حدود 2 واحد از downstream snr کم میشه و اگه لب مرز باشه crc میندازه و مرتب لینک میپره، مخصوصاً اگه فایل حجیم آپلود کنید. من خاموش کرده بودم، اخیراً کابل های داخلی رو عوض کردم نویز بهتر شده روشنش کردم.نقل قول:
ببخشید پشتیبانی هم زر زده. اگه کیفیت خط خوبه انقد تماس بگیرید تا یه آدم با سواد پیدا بشه. سرعت آپلود تعریف شده مخابرات تو سرویس های DSL یک چهارم دانلود هست، یعنی شما اگه روی vdsl سرویس 16 مگ بگیرید آپلود فیکس روی 4 عه. ولی خب adsl خیلی نویز عالی باشه تا 3 مگ ست میشه که حدود 2.5 به شما میرسه. خط من حدود 2.2 مگ ست میشه که 2 مگ میرسه به من. اگه سرویس 16 دارین، annex m فعال بشه، مودم به صورت خودکار با توجه به نویز، روی بالاترین سرعت ممکن ست میکنه
سلام
دوستان سرعت دانلود سرویس 4مگ استاندارد شما رو چند بسته شده؟
پس پرداخت یک ساله دارم دو ماه ازش گذشته ، میشه درخواست جمع آوری داد؟
بله، بعد یک ماه از خرید سرویسنقل قول:
هم میشه تغییر داد هم جمع آوری کرد
دو سه روزه به شدت کند میشه اینترنت ، حتی گاهی قطع میشه
دوستان من درخواست adsl مخابرات دادم و امروز برام پیامک اومده که سرویس آماده نصبه
ولی وقتی یوز پس رو زدم توی مدم چراغ adsl ثابت نمیشه و لینک down عه
بقیه وسایلو از خط جدا کردم و تست کردم خط بوق داره
مشکل از کجا میتونه باشه ؟ :wac:
برای منم همینطور بود ، حداکثر ۲۴ ساعت بعد پیامک وصل میشهنقل قول:
با چند بار زنگ زدن به 2020 گفتن پیگیری میکنن و حل شدنقل قول:
اینترنت همراه هم خیلی گرون شده ، وگرنه چند سال پیش خروج میزدیم ! چه کنیم که اجبار هست و انحصار !
همش قطعی و ...
سلام.دوستان تراافیک باقیمانده اسفند رو به فروردین انتقال دادند ولی الان باقی مانده فروردین رو به اردیبهشت انتقال ندادند.حدود 9 گیگ اضاف اومد ولی میبینم انتقال ندادند.چی شده؟زدن زیر حرفشون؟