برای گیم همه دنبال پارس انلاین میرن...چرا شاتل رفتید؟ مثل اینکه پارس در صورت تماس سرویس برای استفاده از گیم بهینه میکنه برای مشترک...نقل قول:
البته شبانه نداره!! بهترین کار اینه 55 هزار خرج یه خط دوم کنید ...یه خط برای بازی و یکی دانلود.
Printable View
برای گیم همه دنبال پارس انلاین میرن...چرا شاتل رفتید؟ مثل اینکه پارس در صورت تماس سرویس برای استفاده از گیم بهینه میکنه برای مشترک...نقل قول:
البته شبانه نداره!! بهترین کار اینه 55 هزار خرج یه خط دوم کنید ...یه خط برای بازی و یکی دانلود.
داداش شما از کجا چه سرویسی گرفتی 50 تومن ماهی 350 گیگ دانلود میده؟نقل قول:
میشه سرویس دهنده و پنلتونو بگید؟
سلام دوستان
برای سایتهایی که از پروتکل ssl استفاده می کنند آیا محدودیت سرعت وجود داره؟
هیچ جوره نمیتونم با سرعت مناسب بازش کنم حتی با وجود اینکه میدونم فیلت... نشده :n27:
راه حلی به نظرتون میرسه ممنون میشم راهنمایی کنید
آسیاتک شهابنقل قول:
قبلا با مکس نت سرویس vip هم همینقدر دانلود میکردم
چه جالب من با همارا اوج اوجش کلا ماهی 60 گیگ دانلود میکنم شبانه رو 140kB قفل شده واسه شما شبانه محدود نشده؟نقل قول:
از سرویستون راضی هستین؟
ایشالله که خدا قسمت هممون بکنه از این مدل اتاق ها:n02:
تحریما رو هم که دارن برمیدارن حسابی میخوایم حال کنیم اینجوری:n09:
پ.ن با یه نفر بازی میکردم تو استیم رفتم پروفایلش اینو دیدم خدایی ما هم سیستم داریم:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال منم همینطور شد سرویس گیم فعال کردن پینگ شد 230-240 از 280!! الا شبا هم میره بالای280 عصری زنگ ردم اخرش یکی گفت رنج ایپی شما مشکل داره و چند روزه دیگه حل میشه!!نقل قول:
نه راضی نیستم من با مخابرات 18 تومنی پارسال همینقدر دانلود میکردمنقل قول:
به نظرم گرونه
پینگشم خیلی اشغاله وبگردی مذخرف
فقط از دانلودش راضیم اون وظیفشون هست با این مبلغ این دانلود ...
تازه دانلود ما تو آسیاتک از اینترانته نه از اینترنت
اگر از اینترنت دانلود کنم سرعت نصف میشه
۲۲ دی, ۱۳۹۴/احتراماً ، در راستای ارتقای کیفیت و ارائه بهتر خدمات به مشتریان گرامی و به پاس قدردانی از انتخاب این شرکت، حجم دانلود رایگان شبانه ( ساعت ۲ الی ۷ بامداد ) تا سه برابر میزان حجم خریداری شده افزایش یافته است، فلذا جهت استحضار و بهره برداری بیشتر،نظر مشتریان محترم را به موارد ذیل جلب می نماید :
* برای سرویس های با پهنای باند ۲ مگابیت در ثانیه و بالاتر، به میزان سه برابر مجموع حجم روی سرویس و حجم اضافی خریداری شده در همان دوره،حجم قابل استفاده رایگان در بازه زمانی دانلود رایگان شبانه،در اختیار مشترک قرار می گیرد .
برای نمونه مشترک دارای سرویس با سرعت ۲ مگابیت در ثانیه و بالاتر و با ۵ گیگابایت حجم،قادر خواهد بود که در طول دوره جاری از ۱۵ گیگابایت حجم رایگان نیز علاوه بر حجم روی سرویس در زمان های دانلود رایگان استفاده نموده و همچنین به ازای خرید هر گیگابایت حجم اضافی،به میزان ۳ گیگابایت حجم بـه ۱۵ گیگابایت حجم تخصیصی مشترک اضافه خواهد شد و در صورت استفاده از حجم عادی در بازه شبانه نیز فقط یک سوم هزینه دریافت خواهد گردید .
* برای سرویس های با پهنای باند ۵۱۲ کیلوبیت در ثانیه تا ۱ مگابیت در ثانیه ، به میزان دو برابر مجموع حجم روی سرویس و حجم اضافی خریداری شده در همان دوره،حجم قابل استفاده رایگان در بازه زمانی دانلود رایگان شبانه در اختیار مشترک قرار می گیرد .
برای نمونه مشترک دارای سرویس با پهنای باند ۵۱۲ کیلوبیت در ثانیه تا ۱ مگابیت در ثانیه و با ۵ گیگابایت حجم، قادر خواهد بود که در طول دوره جاری از ۱۰ گیگابایت حجم رایگان نیز علاوه بر حجم روی سرویس در زمان های دانلود رایگان استفاده نموده و همچنین به ازای خرید هر گیگابایت حجم اضافی،به میزان ۲ گیگابایت حجم به ۱۰ گیگا بایت حجم تخصیصی مشترک اضافه خواهد شد و در صورت استفاده از حجم عادی در بازه شبانه نیز فقط یک سوم هزینه دریافت خواهد گردید .
* برای سرویس های با پهنای باند ۱۲۸ تا ۲۵۶ کیلوبیت در ثانیه، به میزان یک و نیم برابر مجموع حجم روی سرویس و حجم اضافی خریداری شده در همان دوره، حجم قابل استفاده رایگان در بازه زمانی دانلود رایگان شبانه در اختیار مشترک قرار می گیرد .
برای نمونه مشترک دارای سرویس با پهنای باند ۱۲۸ تا ۲۵۶ کیلوبیت در ثانیه و با ۵ گیگابایت حجم، قادر خواهد بود که در طول دوره جاری از ۷.۵ گیگابایت حجم رایگان نیز علاوه بر حجم روی سرویس در زمان های دانلود رایگان استفاده نموده و همچنین به ازای خرید هر گیگابایت حجم اضافی،به میزان ۱.۵ گیگابایت حجم به ۷.۵ گیگابایت حجم تخصیصی مشترک اضافه خواهد شد و در صورت استفاده از حجم عادی در بازه شبانه نیز فقط یک سوم هزینه دریافت خواهد گردید .
*در زمان اتمام حجم شبانه مشترک،جهت چگونگی ادامه روند استفاده،از مشترک کسب نظر خواهد شد .
*میزان حجم عادی و شبانه رایگان باقیمانده هر مشترک از طریق پنل کاربری در هر زمان قابل ملاحظه میباشد. همچنین مقدار مصرف هر نوع از حجم به تفکیک در ریز کارکرد مشترک نمایش داده میشود.
تبصره ۱ : مشترک در بازه اعتبار زمانی سرویس و تا زمانیکه دارای حجم غیر رایگان بوده باشد،قادر به استفاده از حجم تخصیصی رایگان خود خواهد بود .
تبصره ۲ : حجم تخصیصی رایگان صرفاً برای استفاده در همان دوره بوده و به دوره بعد انتقال نخواهد یافت .
یعنی دزدتر و بی ... تر از مخابرات هم مگر هستش ؟؟؟!!
تو رو خدا جمله رو نگاه کن : در راستای ارتقای کیفیت و ارائه بهتر خدمات به مشتریان گرامی و به پاس قدردانی از انتخاب این شرکت، حجم دانلود رایگان شبانه ( ساعت ۲ الی ۷ بامداد ) تا سه برابر میزان حجم خریداری شده افزایش یافته است
به پاس قدردانی از گوسفندان زدن شبانه رو ترکوندن :n34: دیگه وقت رفتنه از مخابرات . من که میرم اسیا تک
آره داداش بیا آسیاتک ، برای من هم امروز وصل شد ، آدم اصلا با پشتیبانیش اون هم در حالی که با تهران تماس گرفتم حال میکنه ، جواب های کاملا منطقی ، احترام و کاملا هم متخصص تو کارشون و خیلی هم صبور .نقل قول:
بنده قبلا سرویس 10 مگ مخابرات داشتم ، و برای رفع نویزش به یک سیم بان 10 تومن پول نهار دادم و اومد درستش کرد ، بعد مشکل پورت ایجاد شد و بعد از 10 بار تماس و فرستادن یک کارشناس آخرش گردن گرفتن که مشکل از طرف من نیست ( بعد از 5 روز که اینترنتم قطع بود ) ، 5 تومن هم هزینه برای کارشناس دادم که آقا تشریف بیارن و یک بار خط رو از ورودی چک کنند . پشت تلفن به پشتیبانی هر چقدر میگفتم که حاج آقا و حاج خانم بنده این کارهای روتین رو همون اولین لحظه و اون هم بدون تماس با شما انجام دادم و فهمیدم مشکل از من نیست و از طرف مخابرات هست ولی هی میگفتن که باید کارشناس بفرستیم که فرستادند !! بعد از تعویض پورت هم مشکل نویز ایجاد شد و با 2 ماه تماس پی در پی هم آخرش گردن نگرفتند که مشکل از اون موقع ایجاد شده و میگفتن باید برای بررسی کارشناس بفرستیم ، خارج شدن دوباره اون حرف از زبانشان همانا و خطور کردن جمع آوری سرویس به فکر بنده هم همانا !!!
خلاصه جمع آوری کردم و الان آسیاتک دارم ، به همین راحتی و به همین خوشمزگی !!
اینجا چند تا عضو داریم؟بیایین همگی قرار بزاریم تو یه تایم مشخص دستور جمع آوری بدیم(به دوستان و آشناها هم خبر بدیم).من مطمعنم 100 درصد جواب میده.این مدت رو هم با نت سیم کارت یه جوری بگزرونیم تا مشکلات حل بشه.فقط یه تصمیم جدی و همدلی میخاد.
من دیشب یک طومار چند خطی از طریق تماس با مای سایت ارسال کردم برای مخابرات ( چون قبلا یک پیام دادم و جواب داده بودند ) ، یعنی بعد از دربان هر اتاقی که توش مسول بوده رو مورد عنایت قرار دادم ، این دوستان به هیچ صراطی مستقیم نخواهند شد . بهترین کار این هست که بدون هیچ دردسری درخواست جمع آوری سرویس بدین .
هیچی دیگه اینم از دانلودمون... خدا وکیلی چیمون پیشرفت کرده که این دومیش باشه... وقتی خطمو از مخابرات کشیدم بیرون حساب کار دستشون میاد....البته این مردمی که من میشناسم خیلی بلاها سرشون اومده و صداشونم در نیومده تو قضیه اینترنت هم همین رویه وجود خواهد داشت....
حالا اینا به کنار من میترسم اسیا تک هم کلا اون چار تا سرویس شبانشم برداره بعد حجوم ملت فرهیخته!
اقایون در شهرستان مرند پورت های آسیاتک پره برای دانلود شبانه بعد از آسیاتک کدوم شرکت خوبه؟ خواهشا راهنمایی کنید تا ما هم بدون دانلود نمونیم خیلی ممنون
چرا جواب نمیدید؟نقل قول:
آخه این چه پینگیه با سایتهای خارجی ؟
دیروز از سایت شاتل فرم شکایتشو پر کردم و عصرش یه خانومی از طرف شاتل تهران زنگ زد که مشکلتو چیه و کامل تر توضیح بدین. یه نیم ساعتی توضیح دادم که پینگ بالای 260 و بعد از ظهر ها بالای 300 و همچنین سرعتم هم عصر به بعد میره زیر 50KBps.
امروز صبح از پشتیبانی شاتل تبریز تماس گرفتن که آقا شما مشکل پینگ داری ؟ گفتم بله اینجوری میگن. گفت کجا رو پینگ میگیری ؟ گفتم 8.8.8.8 'گفت خوب نشد که ملاک ما پینگ داخلی شاتله و اون حداکثر پینگی که تو قرارداد نوشتیم مربوط به پینگ داخلی شاتل میشه و برای اینترنت پینگ 300 تا 350 خوب و عاددیه و همه شرکت ها اینجورین .
گفتم من از مخابرات 140 و از وایمکس ایرانسا 120 تا 150 میگیرم. گفت اونا کلاهبردارن و پینگاشون واقعی نیست. اینا تو روتررشون گفتن که هر کی 8.8.8.8 رو پینک کنه پینگ خودشونو نشون بده.:n19::n19:
اینم پینگ داخلی شاتل :
اینم پینگ 8.8.8.8
هاهاهاها timeout شبکه داخلی شاتل از گوگل بیشتره :n19::n38::n36:
اینم متن شکایتم به شاتل:
سلام. ممنون که سریع پیگیری میکنین.
امروز صبح از پشتیبانی شاتل تبریز تماس گرفتن که آقا شما مشکل پینگ داری ؟ گفتم بله. گفت کجا رو پینگ میگیری ؟ گفتم 8.8.8.8 'گفتن خوب نشد که ملاک ما پینگ داخلی شاتله و اون حداکثر پینگی که تو قرارداد نوشتیم مربوط به پینگ داخلی شاتل میشه و برای اینترنت پینگ 300 تا 350 خوب و عاددیه و همه شرکت ها اینجورین .
گفتم من از مخابرات 80 تا 140 و از وایمکس ایرانسل 120 تا 140 میگیرم. گفتن اونا کلاهبردارن و پینگاشون واقعی نیست. اینا تو روتررشون گفتن که هر کی 8.8.8.8 رو پینک کنه پینگ خودشونو نشون بده.
من تعریف کیفیت شاتل رو خیلی شنیده بودم. حالا نمیدونم از شانس منه که اینجوری شده یا از شانس منه که تو یه بازه ای که اینطوری شده من اومدم یا کلا همینجوری بوده و کاربرای شاتل حالیشون نیست و فکر میکنن که خوبه ....
من مشکلاتم رو واضهتر و کاملتر و روشنتر میگم دوباره :
1-اون latency حداکثر 130 که تو قرارداد و سایت نوشته شده بود برا من ملاک بود. چون من گیم بازی میکنم آنلاین و به پینگ زیر 200 و بدون timeout نیاز دارم که در حال حاضر شما ندارین. اون عکسی رو که پیوست کردم ملاحظی بکنین.
2-پینگ من الان وضعیتشو میبینین توی عکس. این ماله مسیر آذربایجانه. وقتی با مسیر فرانسه وصل میشه اوضاع خیلی بدتره.
3-سرعت من کلا از بعد از ظهر میاد پایین و بعد ساعت 8-9 شب به کمتر از 70-80KBps میرسه و timeout و package lost هم که به شدت افزایش پیدا میکنه که حتی وب گردی رو هم خراب میکنه
4- مسیر ارتباطی من بدون restart کردن مودم و خود به خود از آذربایجان به فرانسه و بالعکس عوض میشه که این باعت disconnect شدن گیم و vpn میشه. این مورد رو جای دیگه ای ندیده بودم فقط تو شاتل دیدم. و این خودش به تنهایی خیلی مشکل ساز میشه.
5-حالا این پینگ هم به کنار من مجبور شدم از ------ یه vpn داخل ایرانه مخصوص کاهش پینگ بگیرم که فعلا کارمو را میندازه اگه شبکه اینترانتتون timeout نداشته باشه .... دیگه برا این نمیتونین بهانه بیارین که از سرور فیلترینگ رد میشه و نم نمیدونم firewall داره و از این جور چیزا که پشتیبان مهترمتون تحویل من دادن. این که شبکه داخلی خود شاتل 11% timeout داره واقعا باعث شرم ساریه و نمیتونین براش عذر و بهونه ای بیارین و باید قبول کنین که شبکتون مشکل داره.
پارس آنلاین هم که نوشته پینگ 300 و timeout 10%نقل قول:
ضریب A ( میزان تلفات بسته ها یا PLR )، بیان کننده میانگین گم شدن یا از دست رفتن بسته های IP در طول شبکه پارس آنلاین و برابر با 10% می باشد.
• ضریب B ( تاخیر یا Latency )، متوسط زمانی است که طول می کشد تا یک بسته از پورت دسترسی مشتری تا نقطه انتهایی شبکه پارس آنلاین رسیده و برابر با 300 میلی ثانیه می باشد
اونایی که از اینترنت ایرانسل و همراه اول استفاده میکنن مودم مخصوص دارن یا اینترنت رو از طریق گوشی شر میکنن و روی کامپیوتر استفاده میکنن ؟ یه توضیحی بدید ممنون میشم . من که خطم فیبرنوری شده و ظاهرا نمیشه به غیر از مخابرات از جای دیگه اینترنت بگیرم .
داداش چه سرویسی گرفتی ؟نقل قول:
شبانه چقدر باهاش بر میداری ؟
یه وتوضیحی در مورد سرویس و قیمت و سرعت و پینگ بده ممنون
های وب هم شبانه داره انگار
کسی تجربشو داره؟
بنده سرویس 10 مگابیت 10 گیگ شهاب آسیاتک گرفتم ، خط من مقداری نویز داره و فعلا روی 6 بسته شده تا پس از زدن موردم به ورودی ( اینجا هم گیر دادن به ورودی ) ، و تماس با پشتیبانی و مشاهده وضعیت خط ، در صورتی که مشکل از داخل نباشه ، خودشون مشکل رو از بیرون رفع کنند . سرعت مناسب و تا اینجا قطعی نداشتم . توی اولین شب حدود 14 گیگ گرفتم . در مورد پینگ و اینا هم چون فقط برای شبانه گرفتم برام اهمیت چندانی نداره ( البته بلد هم نیستم و پیگیرش هم نمیشم ) .نقل قول:
این هم وضعیت خطم هست ، دوستان بفرمایید که حداکثر با این وضعیت تا چند مگ میکشه تا بگم روی اون مقدار ببندند ، ممنون ( ابته داون استریم بعضی مواقع روی 12 هم میاد )
Downstream Upstream SNR Margin :14.9 29.2 db Line Attenuation :37.5 26.0 db Data Rate :6141 509 kbps Max Rate :8452 1600 kbps CRC :36 0
اقا ممنون چند شب پشت سر هم فول دانلود بزار شبان ببین وضعیت و میزان چطوری هستشنقل قول:
نقل قول:
تبریک میگم بهت
اینشالله همه به چیزی که میخوان برسند :n02:
به تا پیک اسیاتک برید به صورت واقعی تر اشنا میشید با سرویسهای گیمینگ و کیفیت مورد نظر اونها. بهرحال پارس انلاین به دلیل نبود شبانه رایگان سعی میکنه مشتری ها رو در موارد دیگه ای مثل همین قضیه گیمینگ راضی نگه داره.نقل قول:
شباه 2 گیگ میتونی دانلود کنی. خلاصه و مفیدنقل قول:
دوستان شاتل یا همارا سیستم کدام برای دانلود شبانه اولویت داره؟
خخخخخنقل قول:
خوب کردی
جالبه همین حرفی که به شما زدن رو 4-5 سال پیش در مورد پینگ به من گفتن
اون موقع به پشتیبانی شکایت کردم که چرا پینگ من 300 هستش ولی با اون یکی خط تلفنم با مکس نت 120 تا پینگ 8.8.8.8 میگیرم ؟
جوابش به طرز مزخرفی این بود که اونا دارن سر شما کلاه میزارن :n08:
منم یه جمله خوشگل نصارش کردم : گفتم عین کبک سرتون رو کردید زیر برف خبر ندارید اطرافتون چه خبره فکر میکنید خیلی باحالید :n02: بعدش به کل گفتم : اصلا من با شرکت شما حال نمیکنم ، این اشغالتون رو جمع کنید
و خلاصه سرویس 3 ماهه رو در 14 امین روز جمع آوری کردن :n08::n08::n08::n08:
متن بالا رو فرستادم براشون اینم جواب!!
با سلام و احترام
مشترک گرامی
با استعلامی که صورت گرفت ، ping 8.8.8.8 از ایران بین 250 تا 450 در حالت عادی شبکه نرمال می باشد.
و زمانی که ping 85.15.1.14 که ! از DNS های شاتل می باشد ، درحالتیکه کمتر از 120 باشد ، نشان دهنده این است که packet های شما تا خروجی شاتل و سپردن packet به روتر های شرکت زیر ساخت ، بدون مشکل می باشد.
و افزایش ping time بعد از خروج packet از روتر های شاتل می باشد.
بههمین خاطر متاسفانه برای کاهش این ping time کار خاصی نمی توان صورت داد.
با تشکر
اکبر منادی
واحد فنی/ کارشناس پشتیبانی فن! ی
توسعه فناوری و ارتباطات سهند
حالا یه سوال #وقتی جمع اوری کردی تو روز 14:n01: تنستی پولت رو بگیری یا بی خیالش شدی!!من 3ماهه خریدم 200تومن هم دادم فردا باز باید زنگ بزنم!!
تونستی پولتو بگیری ؟ من اگه بتونم پولمو بگیرم جمع میکنم بر میگردم مخابرات .البته من ECO1024 گرفتم که 85 تومن دادم 3 ماهه. برا شبانه هم از تعرفه شبانه 10G با 1000 تومن استفاده میکنم که البته باید یه سیمکارت 3G بگیرم اول.نقل قول:
حداقل با مخابرات گیم میزنم. چند روزه آخر مخابرات پینگ 140 میداد به من.
نه بابا کجا پولو پس دادن !!
بیخیالش شدم :n02:
از اون به بعد شاتل نخریدم
البته سرویسی که من خریدم یه سرویس جشنواره ای بود و ارزون بود !! یادم نیس چقدر بود ولی خیلی ارزون بود !! 3 ماهه فکر کنم 20 تومن بود
عزیزان من دیگه جواب سوالاتمو نمیخوام// فقط چرا برای من جواب نمیدید برام سوال شده ؟نقل قول:
:n02::n02::n02:نقل قول:
بگذریم
===========
فعلا مثل اینکه برای شبانه بحث رو آسیاتکه
های وب شبانش خیییییلی محدود میشه یک چهارم سرعتت.... پینگشم که از مخابرات بدترنقل قول:
صبا نت شبانه رایگان داره ولی فکر نمیکنم سرعت هاش واقعی باشن ، کسی از دوستان صبانت داره ، یه توضیحی در مورد سرعت های شبانه و واقعیت هاش میدونه ، در ضمن برای آشنایی دوستان لینک صبانت و سرویسهاش رو پیوست کردم یه نیگاه بندازید و نظر بدین . من هم قراره بعد از دو سال از مخابرات بزنم بیرون ، چون خیلی خیلی گستاخ و پر رو شدند . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه برای دانلود شبانه باید رفت به سراغ ایرانسل و همراه اول
دوستان برا دانلود شبانه رایگان کدوم شرکت و کدام سرویسش مناسب میباشد؟!