یعنی میگی ما نمی تونیم ؟ :18:نقل قول:
تازگیا اینجوری شده ؟ یا از اول اینجوری بود ؟ :31: آخه من لینک میزارم :27:
Printable View
یعنی میگی ما نمی تونیم ؟ :18:نقل قول:
تازگیا اینجوری شده ؟ یا از اول اینجوری بود ؟ :31: آخه من لینک میزارم :27:
باید قبل از اینکه مبتلا بشیم این روش رو به تولید انبوه برسونیم تا یاد روش حامد بکامی تو ذهن همه باشه !!!نقل قول:
تازه شروع کردی؟tw idit چیه؟:13:نقل قول:
تا چه حد فهمیدی ؟ :31: کامل ؟ :31:نقل قول:
از قدیم گفتن دوری و دوستی من WORLD 18 هستمنقل قول:
k37
354|783
Goblin Village
ما رفتیم لالا ! :11:
خداحافظ
نمیدونم من از گستردگی روش حامد بکامی فقط قسمت نجاری و Mace man رو فهمیدم خدا میدونه روش حامد بکامی چقدر گستردست .... :18:نقل قول:
ماشالا همه پاین فکر کنم اینجا میشه قرار کله پاچه خوری گذاشتا
راستی علی جان اگه وقت داشتی و بلد بودی این جریان بازی کردن بازی WOW رو بدون اینترنت توضیح بده ! ( پیغام خصوصی )نقل قول:
ممنون :11:
به به :20:نقل قول:
با هواپیمام نمیشه اومد اونجا
کسی gaya101 دوست نداره
نترس زیاد گسترده نیست ! کل سرباز ها یه روش داره ! :31: اون فقط مک من بود :31:نقل قول:
خودم با موتور میام دونبالت دیگه پوله هواپیما هم نمیدی ...نقل قول:
حالا چرا اون دور دورانقل قول:
حامد تازه سره شب بچه های گیم هست کجا میخای برینقل قول:
با بنزینی لیتری 400 500 تومان نیای بهتره(اگه ریسورس داری با پست پیشتاز واسم بفرس):20:نقل قول:
سالاد نوشابه .. چیزی دیگه نمی خوای بگم بفرستن .. اگه میخوای بگو همین الان که دیگه کارگرها مجبور نشن دوباره بر گردننقل قول:
اره بمون تازه چایی دم کردیم:31:نقل قول:
:21: راضی به زحمت نیستیمنقل قول:
تاپیک خلوت شد
ما هم بریم فعلا بای ;)
Paladinنقل قول:
The precious paladin protects your and your allies' villages from enemy attacks. Each player may only have one paladin.
البته اینجا نوشته واسه محافظت از ویلای شما و دوستاتون خوبه ( در مقابل حملات دشمن )
صد البته که قدرت غارت خوبی هم داره ( 100 )
ببخشید بابابزرگ فضولی کردم :31:
بای
منم شرم کم
بای
فاصله من با cussed سی و سه ساعته همش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجا هستی حالا ؟نقل قول:
منظورم مختصاته
یکی داره بهم حمله میکنهنقل قول:
از کجا میشه فهمید حملست یا ساپورته؟
قدمت روی چشم فقط قبلش یه زنگ بزن اگه خاستی بیای من خونه رو مرتب کنم !نقل قول:
72 تا Incoming Attack در راهه!
نقل قول:
عزیزم اگه خوب نگاه کنی می بینی که من تو جمله ای که گفتم نوشتم : همون طور که تو سایت بازی ( شاید هم تو پی دی اف فارسی ) گفته شده : پالادین بیشتر برای گرفتن ریسورس خوبه !
بیشتر خیلی مهمه ! :46: من که اصلآ نمی ساختم ! شاید فقط یه بار ساختم ! اونم اون موقعی که می خواستم غارت کنم و ریسورس بیارم ! نوه ی عزیزم :11:
بستگی به Item هاش داره اگه تا حالا Vasco's Scepter رو پیدا کرده باشید می بینید خیلی به درد Attack می خوره! برای Support فرستادن هم مفیده.
ببین کی اینجاست حامد بکام به به به کم پیدا بودی اقا این از معتادین قدیمی هست یکی از هم دوره ای های قدیمی ما
ورد 12نقل قول:
x=50
y=696
k60
فکره بد نکنی:31:
به به نزدیک منه بزنم ناکارش کنم چه حالی میده
سلام من تو ورلد 13 هستم يه سوال داشتم وقتي يه نفر به من حمله ميكنه ايا منم ميتونم به اون حمله كنم ؟؟؟ فرض كنيد يه نفر با تمام نيروهايي كه در اختيار داره به من حمله ميكنه و تجهيزات و افراد من در مقابلش كم هستند و اگه بخوام دفاع كنم همشون ميميرن به همين خاطر ميگم موقعي كه اون افرادش رو ميفرسته تا من رو غارت كنن من هم افرادم رو بفرستم تا اينجوري براي دفاع از روستاي خودش مجبور باشه افرادش رو برگردونه البته او كسي كه من ميخوام باهاش مقابله كنم از من خيلي قويتره و عضو يه قبيله قوي هم هست (poca ) اسم روستاش هم farmerhells هست و هر از گاهي به من حمله ميكنه و ديوار رو دن گريد ميكنه و همه افرادم رو ميكشه و مقداري هم چوب يا اهن يا خشت با خودش مييبره .
سلام دوستان گرامی
من دوتا نوبلمن دارم یه روستا نزدیکم معرفی کنید برم دخلشو بیارم
x=294 y=889
x=299 y=889
x=294 y=887
راستی نزدیک این آخریه باشه بهتره چون هر دوتا نوبلمنم توی اون روستا هستن
x=298
y=883
من؟؟؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
اره شما ریسورس میدی یا کلیرت بکنم زور گیری میکنم
می دونستی جزو Target های آینده VIRUS هستین؟ :دینقل قول:
بروزر من اينترنت اكسپلولر بود. رفتم فايرفاكس نصب كردم. حالا چجوري مي شه فاير فاكس را ريستارت كرد؟نقل قول:
ببندش و دوباره بازش کن!نقل قول: