من هر کاری کردم تاپیک تسلیت باز نشد.آقا بابک تسلیت کوچکترین و کمترین حرفیه که میتونم بگم.هر کی این پست رو میخونه یه فاتحه واسه پدر آقا بابک بفرسته.
من هر کاری کردم تاپیک تسلیت باز نشد.آقا بابک تسلیت کوچکترین و کمترین حرفیه که میتونم بگم.هر کی این پست رو میخونه یه فاتحه واسه پدر آقا بابک بفرسته.
آقا بابک خدا به شما صبر بده. روح پدر گرامیتون شاد..
شاهین جان مسنجر چی شد عزیزم امار گرفتی ضمنا ام ام اس به کجا رسید خبر جدید نداری
نقل قول:نقل قول:
دوستان اینجا تاپیک تسلیت نیست
لینک مربوط به تسیلیت را تصحیح کردم همونجا لطف کنین و تسلیت بگین
ممنون از همکاریتون
سلام
آقا اين BTS هايي كه چند تاش گرده و چند تاش مستطيل شكل بين همراه اول و ايرانسل مشتركه ((درسته كه اونايي كه گرده مال ايرانسله))
دو روزه كه تو يزد هر كي زنگ مي زد صدا نه مي رفت نه صداي طرف شنيده مي شد حالا هم دو روزه كه اصلا گوشي ميزنه Limited Service اصلا آنتن نداره :18:
حالا آقا شاهين خبريه يا همينجوري برا خنده شبكه قطع شده
ملت مي گفتن كه همراه اول داره يه كارهايي روي شبكش انجام ميده كه تا يه هفته ايرانسليها فقط مي تونن با ايرانسل تماس برقرار كنن
حالا شما خبر دارين كه مشكل كجاس ملت راست ميگن ياهموني كه خودم گفتم برا خنده قطع شده
آقا یه مدته که این مدل دکل توی اصفهان خیلی دیدم همشون هم روی پشت بوم خونه ها و مراکز تجاری دیدم نصب کردن.اول من فکر میکردم اینا مال ایرانسل اما از وقتی ایرانسل اعلام کرد توی اصفهان 25 BTS نصب شده که 11 تاش روشنه شک کردم ! حالا من یه عکس گرفتم از دوستان کسی هست بدونه این مال کدوم اپراتوره؟ البته می تونم برم از خود ساختمونه بپرسم اما گفتم بذار اول این جا بپرسم.(مال همراه اول نیستا چون دقیقا روبروی این دکل ,دکل همراه اول بود).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به تمامی بچه های p30 مخصوصا شاهین جان.
یک سوال داشتم: من قبل از فعال کردن طرح طلائی با کد ستاره 130 ستاره 1 مربع چک کردم نوشته بود بدهی شما 1600 و خورده ای تومان.
بعد از فعال کردن نوشته بود 33000 و خورده ای تومان و حد اعتبار شما 16000 و خورده ای (از 50000 تومان).
ولی الان یک چند وقتی است می نویسه بدهی شما 104724- ریال و حد اعتبار شما 60000 و خورده ای تومان. و از این 10 هزار تومان کم می شود به جای اینکه زیاد شود.مثلا 104325- .
خوب حالا قضیه چیه من بدهکارم یا طلب کار. البته gprs هم زیاد مصرف می کنم با و جود طرح طلائی.
راستی یک سوال از بچه های اصفهانی داشتم:
توی اصفهان و کلا استان اصفهان کدامیک از سیم کارت ها ی اعتباری بهتره؟ (منظورم از همه لحاظ است مخصوصا آنتن دهی)
با تشکر
بچههای این دکلةای همراه اول چه شکلین؟
یکی یه عکسی ازش میزاره؟
این به احتمال زیاد ماله همراه اوله ، اگه نباشه ماله تالیا هست.نقل قول:
دکل های ایرانسل از این آنتن سفیدا نداره
آقا شاهین سیم کارت من درست نشد بابا.ولش کن اصلا. این مسنجر ایرانسل کی راه میافته؟خبر دارین؟