سلام رفقا گل.
ما یه vt30 داریم lan که بهش میزنیم میخواییم بریم اینترنت میگه بایس آپدیت کنی.
چه کنیم؟
Printable View
سلام رفقا گل.
ما یه vt30 داریم lan که بهش میزنیم میخواییم بریم اینترنت میگه بایس آپدیت کنی.
چه کنیم؟
دوستان گرامی من فروشنده ی تلویزیون های "بانه ای" هستم. چون نمی دونم امکان تبلیغ در سایت هست یا نه لینک پیج نمیزارم، اما اگه در فیس بوک "فروشگاه دهکده" رو سرچ کنید پیج من رو می بینید.
با این که بیشتر برندهای TV رو داریم اما خودم طرفدار Plasma ی پاناسونیک هستم. به خصوص سری های VT و ZT
همونطور که آقای "Behzad Habib" گفتند اگر هنگام خرید کنترل کنید که پیکسل سوخته نباشه و نور صفحه یکسان باشه، بعیده مشکل خاصی به وجود بیاد و اگر هم بیاد با هزینه ی کم برطرف می شه.
mehran جان اگر بتونی لیست موجودی و قیمت رو بفرمایید ممنون میشم چون در حال حاضر امکان دسترسی به fb بسیار سخت و غیر ممکن شده و دوستانی که در حال حاضر پیگیر این مدلها هستند از این سردرگمی درمیان چون با مراجعه به فروشگاههای بانیان که به قول خودشون اجازه ی ورود کالا رو ندارند مایوس شده و قید این hdtv های خوب رو باید بزنند.
آقا مهران توی لیست شما پلاسمای 3D پاناسونیک مثل ST50 نبود
میتونید با سفارش بیارید؟
کسی دیگه از دوستان هست ST50 سراغ داشته باشه؟
دوستان توجه داشته باشند كه ST50 هاي بدون گارانتي اكثرا مدلهاي مخصوص خاور ميانه هستند كه به ST50 M معروفند كه متاسفانه فاقد تيونر ديجيتال داخلي ميباشند و اين يعني هميشه كنار اين غول تصوير بايد يك SETUP BOX چيني هم حضور داشته باشه كه در حال حاضر با TV هاي پيشرفته امروزي اين كمبود كاملا حس ميشه
البته قابل ذكر است كه مدلهاي اروپايي همين TV معروف به ST50 B داراي ----T داخلي ميباشند
سلام دوستان من قصد خرید تلویزیون پلاسما پاناسونیک مدل 42st دارم با توجه به ایراداتی که در ضمینه خرابی از این مدل گزارش میشه خریدش توصیه میشه و قیمتش الان تو بازار چنده ممنون میشم راهنمایی کنید
42ST یعنی سایز 42 اینچ و رده مدل سری ST مشخص کنید کدوم مدل مورد نظرتونه مثلا ST30/ST50/ST60نقل قول:
ST30 که نایاب یا خیلی کمیاب هست و Discontinue شده یا تولیدش متوقف شده چون سال 2011 ساختنش و اکثر دوستانی که با پنلهاشون مشکل داشتن مربوط به همین سری ST30 و VT30 بوده.
ST50 تو ایران سخت گیر میاد ولی هست پنل خوبی هست و مشکل خاصی ازش گزارش نشده حتی تو فرومهای خارجی.
ST60 تازه ساخته شده مدلهای خاورمیانه ایش عرضه نشده ولی ممکنه بتونین سفارش بدین مدلهای اروپاییش رو بخرید پنل فوق العاده ای هست و قیمت خیلی عالی نسبت به کیفیت تصویرش داره.
ببخشید دوست عزیز منظورم 42st 30 بود تو بازار گشتم پیدا میشه بندرت ولی سوال الینه با توجه به مشکلاتی که داشته خریدش توصیه میشه
دوست گرامی جواب شما رو داده بودم، اما پاک کردن!نقل قول:
نقل قول:
دوست گرامی، وقت زیادی گزاشتم و فرمایش شما رو انجام دادم، ولی انگار با قوانین روم همخوان نبود و پاکش کردن!