تست 11 شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من از سر اجبار های وب گرفتم! isp قبلیم هم حجم دزدیمیکرد هم سرعتش زیر خط فقر بود.نقل قول:
من الان با نت برادرم اومدم امروز کلا قطع بود تا وصل وقتی که هم که وصله داغونه. پس فردا سرویسم تموم میشه اما متاسفانه تو تعطیلاته و بدون نت میمونم اجبارا یک ماه دیگه تمدید می کنم بعدش میرم چون پول و زدن به جیب الان دارن به ریش ملت میخندن
troy3 شما همینجا مشورت کردین گفتیم داغونه حداقل یکماهه میگرفتید که امتحان کرده باشین
متاسفانه های وب با تبلیغات و بیلبوردهایی که تو خیابان میزنه خیلی ها فریب میخورن و میان یکساله میگیرین. های وب میدونه اوضاش داغونه طرح های یکساله میزاره که خودشو حالا حالاها بیمه کنه
تو شهر ما که 2 - 3 isp پیدا میشن اونام یکی از یکی بدترن.
تو همین فروم هم تبلیغش رو در header زده بودند.
خدا های وب رو نصیب گرگ بیابون نکنه!
قرار یه مودم رایگان هم بفرستند ولی خدا میدونه چه مودمیه!
سلامنقل قول:
دوست عزیز برای دانلود این طرح فشفشه حرف نداره میتونی سرویس یک ماه بگیری با کمترین حجم ولی دانلود شبانه هم داشته باشه بعدش میتونی فشفشه بگیری و چون دانلود میکنی خیلی به صرفه هست
البته قیمت 5 روزه 15 گیگ 9 هزار تومن هست. شما وقتی حجم فشفشه رو تموم کنی می تونی دوباره بخری. یا باید حجم فشفشه تموم بشه یا زمانش تا بتونی دوباره فشفشه بخری.نقل قول:
شما میتونی سرویس 1 مگ بخری که 3 ساعت هم رایگان داره. بقیه رو هم فشفشه بخری.
بله میتونی دوباره تمدید کنی ! البته همونطور که دوستان گفتن فشفشه ها الان قیمتش تغییر کرده که 5 روزش شده 9 تومن.نقل قول:
ببین الان شما یا میتونی سرعت 1 مگ با حجم 1 گیگ بگیری با قیمت 10 تومن ! بعد در طول ماه 6 تا ازین بسته ها بخری که با مالیات 6 درصد میشد حدود 69 تومن .
یا میتونی 1 مگ 8 گیگ بگیری که 4 تا 7 رایگان به قیمت 28900 ( شاید پایینم بیاد ) .اینطور که بچه ها گفتن ماکزیموم 4 گیگ رو شاید بتونی تو اون سه ساعت بگیری. هر وقتم خواستی میتونی فشفشه بخری ( نمیدونم تو مدتی که فشفشه داری بازهم شبانه هست یا نه دوستان باید بگن )
با توجه به صحبتایی که تو این تاپیک شده بهتر فعلا 1 ماه بگیری تا ببینی بعدا چی میشه.
بچه ها مسیر شما هم آذربایجان هستش؟ :n02:
سرور آذربایجان
دیشب مثلا اومدیم از سرعت استفاده کنیم بازی بارسا رئال رو آنلاین ببینیم. دقیقه 5 سایتای خارجی قطع شدن و مجبورشدم برم از شبکه 3 ادامشو ببینیم !
در ضمن این سومین شب تو هفته گذشته است که آخر شب سرورای خارجی قطع میشن باید تا فردا صبح صبر کنی تا دوباره برگردن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:n28: فک کنم مسیر ما از افغانستانی چیزی باشه.
-
-
اینجارو: با پول مردم چه تشکیلاتی بهم زدن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره منم دیشب کلا نمیتونستم وارد سایتای خارجی بشم.نقل قول:
دیشب مثلا اومدیم از سرعت استفاده کنیم بازی بارسا رئال رو آنلاین ببینیم. دقیقه 5 سایتای خارجی قطع شدن و مجبورشدم برم از شبکه 3 ادامشو ببینیم !
در ضمن این سومین شب تو هفته گذشته است که آخر شب سرورای خارجی قطع میشن باید تا فردا صبح صبر کنی تا دوباره برگردن.
هنوزم رو مسیر آذربایجان هستیم :n20: