نقل قول:
شما باید از کنار ساحل به دنبال قایق موتوری بروید تا در موقع مناسب از روی یک سکوی پرش به سمت هلیکوپتر دوستانتان بروید و داخل آن شوید و ... .
Printable View
نقل قول:
شما باید از کنار ساحل به دنبال قایق موتوری بروید تا در موقع مناسب از روی یک سکوی پرش به سمت هلیکوپتر دوستانتان بروید و داخل آن شوید و ... .
دوستان عزیز اونهایی که در مورد بودن لولا{del rio lola } شک دارند این صفحه رو ببینن .
بنا به ادعای کار بران این سایت لولا دیده شده با همون فیگور عکس تبلیغاتیش که نقشه پیدا کردنشم تو این عکس ها هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 17 الی 20 دنبالش باشین تو نقشه میشه پیداش کرد.و البته میشه بر خلاف انتظار همه اونو به خونه نیکو هم برد...XXX
نوشته هات خیلی خر تو خره اگه میتونی درستش کن .نقل قول:
فکر کنم سایته این باشه :
کد:http://libertycitysurvivor.blogspot.com/2008/05/gta-iv-lola-del-rio.html
بله عزیز همینه ممنون.یه امتحان کن ببین میشه پیداش کردنقل قول:
چجوری؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
برم جلوش بوق بزنم؟؟؟؟
سوار ماشین میشه حتمی ولی فکر نکنم خونم بیاد xxx
برو بچ من میدونم چطوریه
فقط لطفا یه سیو مراحل phil bill (اولین مرحلشو بدید . من سیوم پاک شده . )
ممنون
نیازی نیست چون من 1 ساعت دیگه ( به وقت بازی ) پیداش میکنم الان ساعت 16.نقل قول:
فقط من موندم چجوری میشه ببری خونت!!!!
در ضمن فکر کنم اونجا یک فاحشه خانه هم داشته باشه چون پر دختر فاحشه است ولی مکانش مشخص نیست.....
( هر بوقی میزدم یکی میگفت سوار شم بعدشم یکم می رقصید منم بهش میگفتم Just Lola :دی :31: )
نه نه تو نقشه دقیق دو مکان داره که اونجاهاست.و بله خونه میشه برد من عکسی دارم که نشون میده .میشه تو این پیج گذاشت؟؟؟یه نموره مورد داره.میترسم بن شم
برام Pm بده مهم نیست من نتونستم پیداش کنم هرچی گشتم نشد ساعت از 16 شروع کردم تا 22 اصلا اثری ازش نبود!!!!!!!نقل قول:
میتونی همین جا بزاری فقط سریع بد جوری دوسش دارم :دی :31:
آقا یکی سیو اون مرحله کامیون که باید بری توش از رو سقفشو بده .
من دقیقا اونجا رو رد کردم و سیوم پاک شد . لطفا برام بذارید با xlive