مشکلی نبود نه در اسکن نه در اجرانقل قول:
Printable View
مشکلی نبود نه در اسکن نه در اجرانقل قول:
سلام محمد والا این فایل فکر منم مشغول کرده !!نقل قول:
ولی در مورد اون فایل عقل میگه وقتی چند شرکت معتبر مخرب بودن را تایید میکنند و یک شرکت معتبر سالم بودن را === اون فایل مخرب است
از دیروز فایله روی سیستم نصبه :31: چیز مشکوکی که ندیدم:19:
سلام
گاهی (شایدم بیشتر) آنالیزور کسپر در مورد سالم بودن یا نبودن فایل ها اشتباه میکنه این مورد چند بار تو فروم خودمون اثبات شده
به نظر من فایل SetupNetFW.exe گرچه خودش رفتار مخربی نداره ولی مثل یک تروجان/بک دور عمل میکنه و سالم نیست
سلام داداش امین
اخ جوووووووووووووووووووووووو ن بحث علمی:7:
اول ممنون که اطلاعات بسیار کاملی در اختیار کاربرا گذاشتی (میدونم پیش خودت فکر میکنی دارم مسخره میکنه ولی خدا گواه که اینچنین نیست من به هیچ عنوان دوست ندارم کسی از دستم ناراحت باشه و یا دوستی ازهم بپاشه)
ببینید زمانی که بحث علمی باشه هر کسی با انتی ویروس خودش میاد تست و ارزیابی های لازم انجام میده و برای من مهم نیست که کسپر -- شده باشه یا نه قبلا به خودتم این حرف زدم که دوست دارم یکبار سایت کسپر .... کنم
منم به خاطر همین بحث های علمیه که دوست دارم اینجا باشم و خیلی خوشحالم در کنار شما اساتید کسب علم میکنم
ممکنه بعضی از حرفای دیروزم اشتباه برداشت شده باشه دوست ندارم وارد مسایل حاشیه ای بشم میدونم که هیچ سودی نداره فقط چندتا مطلب مونده :
کاملا درسته اخرین موردش سایت سافتگذر بود کسپر اول این سایت فیشینگ شناسایی کرد ولی چند ساعت بعد کسپر این سایت الوده به تروجان میدونست و همیچنین ناد 32 این سایت الوده به تروجان تشخیص میداد نه فیشینگ که این مشکل الان برطرفنقل قول:
به عنوان مثال بارها دیدیم که کسپراسکی سایتهای حاوی سریال و کلیدهای خودشو بلاک کرده و اونارو به اسم سایت های مخرب فیشینگ و خطرناک به کاربر معرفی کرده..!! درحالتی که تنها محتوای سایت کلید و سریال بوده . دلیلش هم واضح هست که چرا..به دلیل ایجاد رعب و وحشت برای کاربران که وارد سایت نشن به هیچ عنوان..
شده خب معمولا انتی ویروسها برای جلو گیری از انتشار غیر قانونی لایسنش این کار انجام میدن نمیشه خورده گرفت حتی اگه شما هم مالک این شرکتها بودید برای جلو گیری از انتشار غیر قانونی دست به همن عمل میزدید اما اینم جای بحث داره که چرا
بعض از انتی ویروسها به این مسایل توجهی نمیکنن (شاید تبلیغات) ؟؟؟؟؟
کاملا حرف شما درسته و قبول دارم ولی منظور من کرک غیر قانونی نرم افزارها بود که تا حالا ندیده بودم از لیست تهدید ها با اپدیت خارج بشه اگه شما انتی ویروسی سراغ داری کرک از لیست تهدیدات با اپدیت خارج میکنه لطفا معرفی کند؟نقل قول:
بیشتر آنتی ویروس ها این قابلیت رو دارند همونطور که امسیسافت هم دوستمون گفتند که این قابلیت رو داره که بعد از هرآپدیت مخربهای شناخته شده ی قبلی رو چک کنه برای بررسی وضعیت کاذب یا عدم کاذب.
ممنون به نکته ای خوبی اشاره کردی میتونیم از این به بعد از دو مرجع استفاده کنیم تا به روش شناسایی انتی ها پی ببریم که چرا فایلی کسپر سالم میدونه ولی اویرا مخرب اتفاقا به نظرم خیلی جالب میشه و کلی مطلب جدید یاد میگیریمنقل قول:
** با اینکه کسپراسکی نتایج خیلی خوبی رو در تستها بدست میاره ولی صرفا دلیلی نداره که بهش به عنوان یک مرجع استاندارد یا یک شاقول برای بررسی درستی یا نادرستی نتایج سوییت های دیگر نگاه کرد.
هیچ انتی ویروسی نمتونه ادعا کنه صد در صد تهدیدات میتونه پاکسازی کنه حتی در اون پست خودتون تعجب کردید که چرا کسپر نتونسته پاکسازی کنه به صورت ضمنی دارین تایید میکنید کسپر یکی از بهترین گزینها برای پاکسازی هست درسته ؟نقل قول:
نمیدونم چه اصراری دارین که به درستی نتیجه های کسپراسکی صحه بزارین.. کسپراسکی هنوز نقصهای غیر قابل کتمانی داره که باید در نظر گرفته بشه ::
ضعف کسپراسکی در پاکسازی سیستمی که ویروسهای تحت اتوران داره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازین موارد خیلی زیاده که همونطوری که گفتم برای سیستم های کارگاه شبکه ی دانشگاه خود ما پیش اومد سیستمهایی که دارای سوییت کسپراسکی با آخرین آپدیت هستند و همیشه آنلاین با گارد پرواکتیو.. دچار ویروسهای چندشکلی ( Polymorphic ) تحت اتوران میشه که نه تنها در وهله ی اول جلوگیری نکرده بوده بلکه در وهله ی بعدی در پاکسازی اون هم ناتوان بود.. که سرانجام با آویرا ابتدا دفع اتوران ها شد و سپس دفع مالوارها..
قبلا خودم به همچین ویروسی الوده شدم کسپر نصب کردم ولی فقط مخرب پیدا میکرد و زمان پاکسازی کل فایلهای سیستمی نابود میکرد وسیستم بالا نمیومد از این موارد برای کل انتی ها پیش میاد که قادر به پاکسازی نباشن. (پیش گیری بهتر از درمان)
دست هکرها درد نکنه که کسپر و بقیه سایتهای انتی ویروسها رو -- کردن این -- باعث میشه بیشتر مواظب باشن و ضعفها رو پوشش بدن هیچ سایتی نمیتونه ادعا بکنه حک نمیشهنقل قول:
یا خبر هـــک شدن وبسایت کسپراسکی که پس ازون تمام کاربرای کاربرای کسپراسکی به لینک دیگه ای Redirect شدن بدون اینکه متوجه بشن تایید شده هست:
در ضمن من رابطه ای بین -- سایت و محصولات خانگی نمیبینم ؟
من زیاد از سندباکس چیزی نمیدونم فقط یک سوال دارم:نقل قول:
همونطوری که قبلا عرض کردم سندباکس تفاوتی با حالت عادی نداره.. تنها تفاوت اینه که تغییرات درپایان Discard میشن یا اینکه در نوع دیگر هم اینطوری بگم که به عنوان مثال فرض کنید مخرب میخواد داخل درایو D اجرا بشه اما توسط سندباکس داخل درایو E اجرا میشه که فرقی به حال مخرب نمیکنه قاعدتا..
چرا بعضی از نرم افزارها در سندباکس نمیتونن به درستی اجرا شوند؟
اگه توضیح بدید ممنون میشم می خوام به دانسته هام افزوده بشه
منظورم اون مخرب بود که توسط کسپر بعد از ارسال شناسایی شد .نقل قول:
لفظ دروغین رو متوجه نمیشم
سوال من اینجاست اگه برنامه ای نتونه در سندباکس به درستی اجرا بشه این افزونه چجوری می خواد انالیز بکنه به نظرت انالیزش ناقص نمیشه؟نقل قول:
لوگهای این برنامه کاربردی-تخصصی هستند، هیچ محصول امنیتی ای هم نیست که همچین آنالیز گسترده ای بشه باهاش روی فایل انجام داد و همچین Usabality رو داشته باشه. پذیرفتن این حقیقت، کار مشکلی نیست.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
برای کسپراسکی که حتی MBAM رو به عنوان بدافزار معرفی میکنه هیچ چیزی نمیتونه ظاهرا غیر ممکن باشه.. برنامه ی BSA رسما به عنوان پلاگینهای SandboxIE ازش استفاده میشه :
از همین الان این رو به عنوان مثبت کاذب کسپراسکی بدونید. قبلا هم گفته بودم که برای اجرای صحیح این برنامه باید از دخالت سوییت ها جلوگیری بشه.
اره کسپر به مالور بایت گیر داد این یک فالس محسوب میشه همه انتی ها فالس دارن و خودمم ذکر کردم و همیجنین در مورد همین برنامه احتمال دادم کسپر فالس داده باشه درسته؟
شما حرفاتون با هم تناقض داره یه جایی تعجب میکنید کسپر نتونسته الودگی از بین ببره اینجا دارین میگین که از کسپر هیچی بعید نیست ؟
خوب نظر هر کسی محترمه
نقل قول:
این سایت چیز شاخی نیست و صلاحیت نداره در مورد سایتی نظر بده که الوده هست یا نه به این دلیل که نتایجش بر اساس نظر کاربرا هست و مستند نیست ممکنه یک نفر از یک سایتی خوشش نیاد و در این سایت به عنوان مخرب معرفی کنه
نمونش سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که معرف همه دوستان هست از دوستان خواهش میکنم به این لینک سر بزنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید که این سایت از دید mywot معتبر نیست
سوال من اینجاست که ایا سایت پیوندها الوده هست یا نه ؟ اگه الوده نیست پس چرا شما به این سایت استناد کردید؟
در مورد بیت دیفندر قبول دارم که الوده تشخیص داده و صلاحیت این کار داره این سایت برای کسپر میفرستم تا بهتر مشخص بشه و نتیجه اینجا میزارم ممکنه کسپر این سایت الوده شناسایی نکرده باشه
از دوستان خواهش میکنم اگه مطلبی میزارن با دلیل و مدرک باشه
در ضمن همیشه در برخورد با کاربرا اگه راهنمایی خواستن بی طرفانه جواب دادم هیچ وقت نگفتم برید کسپر نصب کنید و بهترینه و وقتی که زمان تست انتی ها اینجا فرا میرسه من با سوییت خودم ینی کسپر شرکت میکنم و دلیل مدرک میارم اگه کسپر
مشکل داشته باشه خودم میگم و نمیزارم تعصب جلو حقایق بگیره برای مثال این یکی از پستای چند روز پیش منه خوتون قضاوت کنید اگه غرض بدی داشتم میگفتم کسپر فعال کنید و وب روت پاک کنید ولی انتخاب گذاشتم خودشون انجام بدن
نقل قول:
سلام
در قدم اول شما نباید چند انتی ویروس به صورت ریل تایم در کنار هم داشته باشین علاوه بر کاهش سرعت سیستم باعث تداخل و مشکلاتی در سیستم میشه
هیتمن پرو غیر فعال کنید و همچنین کسپر و یا وبروت یکی از این دو رو غیر فعال کنیدفقط یک انتی ویروس به صورت ریل تایم داشته باشین
خیر مشکل از لایسنس نیست اصن ربطی نداره
خوب اگه سایتهایی که مراجعه میکنید شخصی به حساب نمیان اینجا بزارید تا بیشتر بررسی بشه
اگه میشه نمونه ای از پیغامهایی که کسپر صادر میکنه اینجا بزارید ترجیحا عکس بگیرید
اما سایتی که در بالا لینک دادین به هیچ وجهه کسپر الوده تشخیص نمیده
شما اگر قسمت anti banner کسپر فعال کردید برید غیر فعال کنید و سیستم ریست کنید ببینید بازم کسپر گیر میده (اگه انتی بنر کسپر فعال باشه بعضیی از سایتها رو نمیزاره باز کنی) و کش مرور گر پاک کنید
اصن شما یکبار سعی کردید سایتها رو به لیست استثنا کسپر اضاف کنید؟ ونتیجه چی بوده؟
موفق باشید
موفق باشید :40:
:31::31:نقل قول:
کاملا درسته اخرین موردش سایت سافتگذر بود کسپر اول این سایت فیشینگ شناسایی کرد ولی چند ساعت بعد کسپر این سایت الوده به تروجان میدونست و همیچنین ناد 32 این سایت الوده به تروجان تشخیص میداد نه فیشینگ که این مشکل الان برطرف
یکی از بچه ها لاپرت سافت گذر را به کسپر داد و من هم به نورتون فرستادم ولی نمیدونم چرا در لیست نورتون نرفت:31:
نقل قول:
سلام علیکم جناب kases
ابتدا عرض میکنم بنده فقط بخشهایی از صحبتهای شما رو Quote کردم که درش نتیجه ای و یا جایی برای بحث میدیدم.
بله همونوطری که عرض کردم مادامی که سرفصل بحوث تئوری-فنی بر پایه ی استدلال و مدرک باشه بحث دلپذیر خواهد بود و ما خواستار آن هستیم.
** البته تازمانی که حادثه ی تاپیکهای قبل که نام نمیبرم ، تکرار نشود.
معمولا هرمحصولی با توجه به Report های کاربرین یک سایت رو در لیست Blocked domains خودش قرار میده ، درحالتی که ریپورتی نباشه برنامه ی امنیتی متوجه این قضیه نخواهد شد مگر اینکه از طریق موتورهای جستجو به دنبال دامین های این چنینی جستجو به عمل بیاره.نقل قول:
اگه شما هم مالک این شرکتها بودید برای جلو گیری از انتشار غیر قانونی دست به همن عمل میزدید اما اینم جای بحث داره که چرا
بعض از انتی ویروسها به این مسایل توجهی نمیکنن (شاید تبلیغات) ؟؟؟؟؟
نقل قول:
کاملا حرف شما درسته و قبول دارم ولی منظور من کرک غیر قانونی نرم افزارها بود که تا حالا ندیده بودم از لیست تهدید ها با اپدیت خارج بشه اگه شما انتی ویروسی سراغ داری کرک از لیست تهدیدات با اپدیت خارج میکنه لطفا معرفی کند؟
شما با Copy right موافق هستین ؟ شاید جواب بله باشه ، ولی کسی که به حق ناشر احترام میزاره ابدا از لایسنس یا کرک، غیر قانونی استفاده نمیکنه، این قضیه رو در مورد خودم هم انکار نمیکنم.
ببینید این قضیه بستگی به سیاست های اون کمپانی سازنده ی محصولات امنیتی داره ، اگه سیاست این باشه که Copy write نقض بشه ، بله به راحتی میتونن دست به همچین کاری بزنن ، درست به همون شکل که اگه فایلی به اشتباه برچسب مالوار گرفته بعد از یک آپدیت به حالت طبیعی خودش برمیگرده بدون توجه به این که فایل مورد نظر جی هست میتونه کرک باشه یا هرچیز دیگر.. پس بحث این نیست که تکنولوژی فراهم نباشه. با این شرایط میفرمایین که کسپراسکی نسبت به حقوق ناشر متعهد نیست.
شما ممکنه بحوث بنده را نادرست تصور کرده باشین جناب kases ، بحث به روی کلمه ی اغراق بیش از حد و مقایسه ی عجیب کسپر با سایر محصولات بود. من هیچ وقت انکار نمیکنم کسپراسکی از بهترین محصولات ( درهر مبحثی مث Cleaning یا امکانات دیگر ) هست، پست قبلی هم عرض کردمنقل قول:
هیچ انتی ویروسی نمتونه ادعا کنه صد در صد تهدیدات میتونه پاکسازی کنه حتی در اون پست خودتون تعجب کردید که چرا کسپر نتونسته پاکسازی کنه به صورت ضمنی دارین تایید میکنید کسپر یکی از بهترین گزینها برای پاکسازی هست درسته ؟
نقل قول:
در ضمن من رابطه ای بین -- سایت و محصولات خانگی نمیبینم ؟
در ابتدا باید بگم که سایت که شما از آن نام میبرین، خود یک Server system هست ، چیز مجازی ای نیست ، یعنی درواقع سیستم سرور هــک شده..سرور هم درحال استفاده از سکوریتی گارد سوییت خود هست با راه حل های امنیتی بهتری نسبت به کسی که فقط سیستم خانگی داره ، همچنین اگه محصول خانگی بود که بارها راحتتر این حادثه اتفاق می افتاد.
نقل قول:
من زیاد از سندباکس چیزی نمیدونم فقط یک سوال دارم:
چرا بعضی از نرم افزارها در سندباکس نمیتونن به درستی اجرا شوند؟
اگه توضیح بدید ممنون میشم می خوام به دانسته هام افزوده بشه
این اتفاقی که شما از آن دم میزنید نه برای بنده اتفاق افتاده و نه در فارومی ، کسی این مشکل رو بیان کرده تابحال ، اگر هنوزم فکر میکنید که برنامه ای دارین که با این مشخصات هست خوشحال میشم به من عنایت بفرمایید تا بررسی بشه.
همونطور که گفتم سندباکس تفاوتی با حالت عادی نداره که فایلی به درستی اجرا نشود ، اگر اسم آن محیط مجازی هست بدین معناهست که تغییرات درنهایت به سیستم واقعی تاثیری نخواهند داشت. اما به این معنا نیست که فایل در محوطه ای جایی خارج از ویندوز اجرا میشود. این مسئله رو فقط برای متدهای Sandboxie و Shadow Defender عرض کردم.
اگه فرض رو برین بگیریم که برنامه ای داخل سندباکس اجرا نشود ، طبیعتا BSA هم نخواهد توانست در پی آن آنالیز مربوطه را انجام بدهد.نقل قول:
سوال من اینجاست اگه برنامه ای نتونه در سندباکس به درستی اجرا بشه این افزونه چجوری می خواد انالیز بکنه به نظرت انالیزش ناقص نمیشه؟
البته اگه دقت بفرمایید تعجب من درباره ی مقوله ی پاکسازی بود . این هم که میگم بعید نیست ، مرتبط با FP کسپراسکی بود که وقتی MBAM ( که درسطح جهانی شناخته شده هست و کاملا معتبر ) به عنوان مالوار برایش پرچم زده می شود دیگر عجیب نیست که یک پلاگین که هنوز حتی امضای دیجیتال هم دریافت نکرده مورد هدف False کسپراسکی قرار بگیرد.نقل قول:
شما حرفاتون با هم تناقض داره یه جایی تعجب میکنید کسپر نتونسته الودگی از بین ببره اینجا دارین میگین که از کسپر هیچی بعید نیست ؟
باز هم قضاوت نادرست.. ابتدا اینکه من درستی کاملی به روی MYWOT نگذاشتم ، اما وقتی با مسائل دیگر کنار هم گذاشته میشه ، بدین شکل دیدی بهتر از حقیقت آلوده بودن سرور آن فایل قابل درک هست.نقل قول:
این سایت چیز شاخی نیست و صلاحیت نداره در مورد سایتی نظر بده که الوده هست یا نه به این دلیل که نتایجش بر اساس نظر کاربرا هست و مستند نیست ممکنه یک نفر از یک سایتی خوشش نیاد و در این سایت به عنوان مخرب معرفی کنه
سوای آن.. WOT از طرف کلیه ی مرورگرها صلاحیت داره ، همونطور که میدونید خود مرورگرها ، به عنوان یکی از صدور کننده های گواهی نامه های امنیتی هستند ، و همچنین معیار WOT فقط رای و نظر کاربر ها نیست ، برای اطلاع بیشترتون WOT از چندین Malicious Domain list مث PhishTank یا در همین مثال (سرور فایل SetupNetFW.exe ) هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به عنوان لیست دامین های آلوده ثبت شده است.
سایت ( MDL ( Malware Domain List رو هم که خاطرتون باید باشه.. امثال این سایتها همگی با WOT درحال تعامل هستند.
مثال :
نقل قول:
نمونش سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که معرف همه دوستان هست از دوستان خواهش میکنم به این لینک سر بزنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید که این سایت از دید mywot معتبر نیست
سوال من اینجاست که ایا سایت پیوندها الوده هست یا نه ؟ اگه الوده نیست پس چرا شما به این سایت استناد کردید؟
بنده قبول دارم که دلیل نامطمئن نشان دادن پــــیوندهــــا بیشتر به خاطر رای های منفی کاربران ایرانی بوده ، ولی جالبه که خدمتتون عرض کنم خود این سایت طبق استاندارهای مالوار جز دسته ی Spam and phishing به حساب میاد، یا دقیق تر بگم social networking services ..
دلیل..؟
توجیه هم این هست که مثلا یکی از اعمالی که انجام میده اینکه مانند ویروس Google redirector عمل میکنه ، و شما رو به صفحات نا مرتبط هدایت میکنه.
یک آزمایش :
همونطور که میدونید وقتی داخل سایت گوگل هستین و یک متنی رو مینویسین گوگل خودکار نتیجه هارو میاره، حالا شما اینبار به انگلیسی بنویسید " g i r l f r i e n d " و درصورت لزوم اینتر هم بزنید ، میبینید که حتی بدون اینکه نتایج گوگل بیاد یکراست تغییر مسیر یا Redirect میشین و حتی به عبارتی که میخواستین جستجو کنین هم دیگر دسترسی ندارین.. پس همین سایت هم نوعی مخرب هست.
آرزوی بهترین هارو برای همیاران عزیز از خداوند منان درخواست دارم.
نقل قول:
سلام امیر من فقط لاپرت سافت گذر را برای نورتون زدم ،
سلام رضا جان
در مورد ویروست بگم که من با کسپر با تنظیمات پیش فرض تست زدم و راحت کسپر را دور زد ، نورتون تست کردم که زد GOOD فایل و بعد از ران شدن سیستم نابود شد
و ویروس خوبی ولی اگر بتونی جاهای مهم سیستم را غیرفعال بکنی بهتره و من که به شخصه از ویروست خوشم امد و به نظر من یک دستور برای فرمت کردن درایو ها هم درونش اضافه بکنی ، کاربر بیچاره را نابود کردی !
ویروست را کریپت کردم و عکس ایکن IDM را بهش اضافه کردم و در اددلیستم یه فردی بود که ادعاش میرسید و eset داشت و بعد از ران کردنش ، نابود شد .
الان دیگه از من حساب میبره ، گرچه یک بار هم با ویروس خودم حال اساسی بهش دادم ،
از بحث خارج نشیم ، اگر بتونی ویروست را ارتقا بدی ، خیلی عالی هست. و من ایمان دارم که تو میتونی .
سلام امیر جان.نقل قول:
همونطور که می دونی نظیمات پیش فرض کسپر و احتمالا آنتی ویروس های دیگه به دلیل اینکه همه کاربرا پرو نیستند اینطور تعریف میشه. که از این فرصت من استفاده کردم و چون اکثر کاربرای تازه کار به تنظیمات حساس دست نمی زنند(تنظیمات آپدیت رو هم با صدجور راهنما و پی دی اف عوض می کنند) فرصت خوبی برای ویروس من بوجود اورد.
ویروس الان می تونه(جدید!) Folder Options رو پنهان کنه. البته یه راه فرار برای خودم گذاشتم اونم Run هست. برای نسخه رسمی Official Release :31: این قابلیت هم اضافه میشه و Run هم ناپدید میشه.
در حال بروزرسانی ویروس هستم.درباره پیشنهادت هم فکر می کنم.
موفق باشی.
سلام..
شرمنده ام اسپم میدم اینجاو..
اما خب اینطوری که من حس کردم هیج کس از ما دل خوشی نداره اینجا ، یجورایی میخواین من اینجا نباشم مشخصه شرایط اینو میگه ، درسته سنم کمه اما اینارو زود میگیرم. میتونین اینجا تو سر محصولات دیگه بزنین ، میتونین بگین محصول من بهترینه.. میتونین هم بگین... یا هرچی ..
یادگار تاپیک محمدرضا... اگه اینجا بود وضعیت اینطوری نبود... Jadda رو که دلشو شکوندین طفلی پروندینش رفت مواظب باشین دیگه اینطوری نشه.
خب منم به خاطر گل روی همتون از آقا میثم مدیر انجمن خواستم که این عنوان رو حذف کنن ، به کسی که شما لایق میدونین داده بشه.
بهترین آرزوها..
سلام امین جاننقل قول:
احساسی برخورد نکن ، من هم برای تو و هم برای علی پست زدم که بحث را تموم بکنید ، چون دیدم تو پست هاتون یکم داره از دوستیتون کاهش پیدا میکنه !
منطقی باشه ، هرانجمنی اینطوری هست و برای هرکاربر پیش میاد ، برای من هم پیش امده ولی خب باید قوی باشی و با بودنت بفهمونی که هستی و روی حرفت هستی و بهش اطمینان و اعتماد داری !
هیچ کس از شما بدش نمیاد ، من نمیدونم چرا این فکر را میکنید ؟؟
انجمن اورژانس بدون تو هیچی نیست و به کمک شما احتیاج داره !!!
روزی بود که بیشتر کاربرا سره کومودو با من چپ شدند ولی من موندم و ثابت کردم که عنوانی که گرفتم تا جایی که بتونم ، فعالیت میکنم !
پروفایلت هم صبح امدم احوال پرسی ، بحث انجمن با رفاقت من یکی نمیدونم ! حتی سره کلاس هم با دانشجوها سر مسائل درسی ، دشمن میشویم ولی بعد از پایان درس ، عقاید را کنار می گذاریم و ادامه دوستی !!
بازم میگم احساسی برخورد مکن ، چیزی که در ذهنت هست ، اشتباه هست !!
نه جای من و بقیه را تنگ کردی و نه چیز دیگری:11:
امین علی قهر نکرده هست ولی فعلا داره برای امتحانی که پیش رو داره ، درس میخونه !نقل قول:
Jadda رو که دلشو شکوندین طفلی پروندینش رفت مواظب باشین دیگه اینطوری نشه.
و براش ارزوی موفقیت میکنم ...
اشتباه نکن دادا :7:
به رفاقتی که با هم در دنیای واقعی داریم از طریق sms نرو ، ممنون:40:
بزار برات یک خاطره بگم :
روز اول عید بود که من یک تایپیک زدم به این اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب تو دل و فکرم داشتم به پست های بچه ها فکر میکردم و لذت بردن از دوستان و خوبی ها و خلاصه شوری داشتم با زدن این تایپیک و بعد دیدم بسته شد و به مدیر پ خ زدم چرا بستی و گفت اینجا جاش نیست و من بهم برخورد و کلن ناراحت شدم و قید فعالیت را زدم که حتی در امضام نوشتم ، فعالیت karkas20 تعطیل شد:31:
بعد مسعود امد باهام حرف زد و گفت امیر پوست کلفت باش و بد هست گاهی وقتا ادم زده حال میخوره ولی روز عید هست بیا شاد باش و خوشحال شدم که مسعود دلداریم داد و برگشتم برای فعالیت و هنوز هم هستم !
خب امین جون عمویی نمیخوای بله را بگی برای برگشتن ؟؟:31:
امین جان ایا وکیل شما را به انجمن برگردونم ؟؟؟:31:
وکیلم ؟؟؟:31:
من دارم از طرف بچه ها درخواست میکنم فعالیت بکن !:7:
تقدیم امین :
نقل قول:
ناز نکن ناز نکن ناز نکن ناز نکن
ناز نکن که ناز تو دیگه خریدار نداره
این همه اطوار و ادا گرمی بازار نداره
اما بدون که این دفعه من دیگه خامت نمیشم
هرچی کنی بدون که من اسیردامت نمیشم اسیر دامت نمیشم
جنجال و غوغا میکنی دلا رو شیدا میکنی