یکی دو نفر راستی میگفتن مال ایرانسل نامحدودش خوبه، کسی اطلاع نداره؟؟
Printable View
یکی دو نفر راستی میگفتن مال ایرانسل نامحدودش خوبه، کسی اطلاع نداره؟؟
کجایند مدعیان عدالت. امشب توی خنده بازار یه مدعی فرهنگ رو توی مترو نشون می داد که آخر سر نشون داد خودش آخر بی فرهنگی اینا فکر کنم خودشون از دزدی خودشون مطمئنن اما شما باید پیگیری کنی و حقتو بگیری و این قطعا مصداق کم فروشی پهنای بانده
نقل قول:
آره ، ایرانسل انصافا خیلی خوبه
من خودم استفاده کردم و حداقل برای من که هیچ نوسانی نداشت
دوستان من و هرکی رو که میشناسم کم کم همه دازن مودم هاشون رو میفروشن ADSL میگیرن تا ار دست این نوسانات خلاص بشند واقعا .. اشغاله .. اصلا استیبل نیست .. پینگ هم که همش رو 700 و 800 هست
این ماه که دیگه مبین نت رو تمدید نکردم.
هم نوسان شدید سرعت داره و هم قیمتهاش رو بالا برده !!!!
آره دوست عزیز من هم 1 مگ دارم هم 2 مگ البته این ماه کردمش 512 ولی شیر نمیکنه و سرعت واقعی رو بهت میده مگه بعضی وقتا که کلا پهنای باند کم میاره که بعد چند روز با اضافه کردن پهنای باند جدید درست میشه. ولی میتونی هرچقدر خواستی دانلود کنی و از شیر و محدود کردن خبری نیست. اما یه یک ماهی میشه پینگش نوسان داره و از 200 تا 1000 بازی میکنه.نقل قول:
آقا یه سوالی بین مودم outdoor ایرانسل و مبین نت فرقی هست ؟ یعنی میشه با مودم outdoor مبین نت اکانت ایرانسل خرید ؟
چون من که خیری ندیدم از مبین نت
نه فرقی نیست. فکر میکنم بشه. فوقش باید فریمویر ایرانسل رو روی مودم بریزی. البته ممکنه همینطوری هم کار کنه.نقل قول:
---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
قطعاً از نامحدود مبین نت بهتره.نقل قول:
دوستان لازم دیدم توضیحی ارائه کنم. در حال حاضر امکان استفاده از مودم های ایرانسل برروی اکانت مبین نت و یا بالعکس وجود ندارد.
به عنوان مثال: ( برگرفته از وبلاگ مبین نت) :
سوال مشتری:
سلام
من از وایمکس ایرانسل استفاده می کردم.میخواستم به مبین نت شیفت کنم.با هماهنگی با شرکت وابسته به مبین نت کوروش مبنی بر تغییر تنظیمات مودم قبلی
(DN 635) برای استفاده از وایمکس مبین نت، از سرویس ایرانسل انصراف دادم.
اما حالا که میخواهم ثبت نام کنم گفته شده که این مودم فعلا (؟!) قابل تنظیم نیست.خیلی متاثر شدم. اینکه اینترنتم رو به بنا به حرف اون شرکت قطع کردم و حالا شرکت منکر حرفش شده.کسی هم نیستم که از مسایل فنی آی اس پی ها و سرویس های اینترنتی بی اطلاع بوده باشه و اشتباه شنیده باشه.
جواب مبین نت:
تمام نمایندگی ها اعلام میکنند امکان استفاده از مودم سایر اپراتورها امکان پذیرنیست .
اگر عاملی چنین ادعایی کرده باید پاسخگو باشد
| [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | نوشته شده در یکشنبه 9 بهمن1390ساعت 20:37 توسط چهرقاني
دوستان بعد از 20 بار زنگ زدن یارو میگه
این طرح یک مگ نامحدود هست که چون شیر 1 به 10 هست پهنای باندش تقسیم میشه و باید 128 باشه سرعتش میشه 16 و میگه همینطوری هست و شما هم کاری نمیتونید بکنید اطلاع رسانی هم کردیم همه جا اینطوریه و میگه ما مجوز از سازمان مقررات داریم
نظرتون چیه؟ لطفا اگر نظری مدرک معتبر راهکاری دارین بگین تا توی شکایتم از این حرومزاده های دزد بنویسم
منتظرم