اگه لپ تاپتون جدید باشه می تونه سه بعدی رو از طریق پورت HDMI پخش کنه.نقل قول:
در ضمن بلوری سه بعدی خیلی کمتر از 600 تومنه.
در حال حاضر شما میتونید سینما خانگی سه بعدی رو هم با زیر قیمت یک میلیون تهیه کنید.
Printable View
اگه لپ تاپتون جدید باشه می تونه سه بعدی رو از طریق پورت HDMI پخش کنه.نقل قول:
در ضمن بلوری سه بعدی خیلی کمتر از 600 تومنه.
در حال حاضر شما میتونید سینما خانگی سه بعدی رو هم با زیر قیمت یک میلیون تهیه کنید.
با سلام
بلاخره من هم سینمای خانگی پایونییر 717 رو خریدم و چند روزی هست که دارم استفاده میکنم ولی چند مورد ابتدا به ساکن حالمو گرفت
1- علیرغم اینکه گفته فرمت AVCHD رو پخش میکنه ولی فیلمهای دوربیین سونی sr11 من که با فرمت AVCHD هست رو نتونست از روی هارد اکسترنال پخش کنه
2- دیسکهای VCD رو پخش نمیکنه
3- کیفیت پخش DVD و نیز سایر فرمت های فیلم (از طریق USB) پایین هست بطوریکه در بقیه پلیرها کیفیت به مراتب بهتره
4- در موقع پخش بلوری منوی اول جهت انتخاب گزینه ها ظاهر نمیشه
5- زمان نمایش فیلم عملکرد منوها بسیار کند هستش مثل اینه که سیستم کم میاره
خلاصه اینکه منو پشیمون کرد و امیدوارم ارتقا فیرموری وجود داشته باشه که این مشکلات رو حل کنه ، راستی جایی فیرمور جدید برای این سراغ ندارید؟
یه سوال مبدل صدا از اپتیکال به الکتریکال ( تبدیل نوری به خروجی RC استریو ) رو کجا میشه تهیه کرد؟
ممنونم
سلام دوستان
میخواستم ببینم سینمای خانگی بغیر از یه پلیر و باند دیگه چی داره ؟ آخه از نزدیک تاحالا ندیدم !!
اگر بخوام یه بلوری پلیر سه بعدی بخرم بعدش که وضع مالیم خوب شد واسش باند و این چیزها بخرم میشه همون سینمای خانگی یا حتما باید برم یه سینمای خانگی کامل که 3 بعدیش دور و بر یک تومن در میاد رو بخرم ؟
من قبل از عید مدل XDVB-201 Xvision رو 75 تومن از جمهوری خریدم . خیلی خوبه و تقریبا" اکثر فرمتها رو هم پخش میکنه .نقل قول:
- قابليت نمايش عكس با فرمت : JPG,BMP,PNG
- قابليت پخش صدا با فرمت: WMA,AAC,MP3
- قابليت پخش تصوير با فرمت : mp,mkv, avi, dat, mpg, mpeg, ts, trp, tp, m2ts, vob ، divx
- كيفيت تصوير HD
- داراي قابليت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2.0-ضبط برنامه ها برروي فلش مموري USB يا هارد اکسترنال
بقیه مشخصاتش هم توی سایت مادیران هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ کدوم از اکس ویژن هایی که دوستان معرفی کردند فول اچ دی ساپورت نمی کنه!!
xvision مفت گرونه ! چون نه هارد پاسپورتی ساپورت می کنه ، نه 1080p ، نه زیر نویس فارسی
نقل قول:
همین کار رو کردم , سیستم خاموش شد دیگه روشن نشد .. الان دادم تعمیر کنن !!!:41::41:
امیر جان شما خودت همین مدل رو داری ؟ اگه آره , میتونی فیلم با زیرنویس فارسی ببینی ؟
در ضمن , این تنظیماتی که شما گفتی برای ویدوز ویستاست , تو ویندوز ایکس پی همون قسمت نوشته که : Select A Language To Match ... که من از همون اول گذاشتم .. من برای دیدن فیلم تو کامپیوتر با زیرنویس فارسی هیچ مشکلی ندارم !!!!
نقل قول:خوب پس خودتون زحمت بکشین چندتا مدل معرفی کنین،همراه با ویژگی های مثبت و منفیشون :)نقل قول:
سپـــــــــــــــاس :10:
نه دوست عزیز.نقل قول:
من X vision 333 دارم. هارد پاسپورتی 1 ترابایت و آداپتوری 2 ترابایت را بدون مشکل شناسایی میکنه و فیلمهای رویش را پخش میکنه.
زیرنویس فارسی srt را هم پخش میکنه. مشکلی از این بابت نداره. فقط اندازه زیرنویس و محل قرار گیری اش بنظر من زیاد جالب نیست.
مشکلی که من دارم با فیلمهایی است که صدایشان 5 کاناله است که متاسفانه این فیلمها را بدون صدا پخش میکنه.
ولی حتی فیلم MKV با حجم 20 گیگ را با زیرنویس فارسی ( البته بدون صدا) پخش میکنه
که آن هم اگر حوصله داشته باشی، میتوانی صدایت را استریو کنی و با فیلم mux کنی و ببینی.
من X Vision 333 دارم.نقل قول:
آپدیتش را هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم.
روی فلش 4 گیگ ریختم و آپدیت کردم.
البته در حین آپدیت نباید برق دستگاه قطع بشه یا نوسان داشته باشه. احتمال میدهم که مشکلی که برای شما پیش آمده بهمین خاطر بوده.
زیرنویس فارسی srt را هم پخش میکنه که همانطور که در پست بالا گفتم، از نظر مکان زیرنویس بنظرم یه خرده مشکل داره.
اگر در هنگام پخش زیرنویس srt در گیرنده دیجیتال مشکل داشتی، باید Encoding زیرنویس یا دستگاه را تغییر بدهی.
اکثر دستگاه ها که این تنظیم را ندارند، تلویزیونهای سامسونگ و LGدارند که باید آن را روی arabic بگذاری
ولی دستگاه ها که ندارند، باید زیرنویس را درست کنی.
تنظیماتی که گفتم در ویندوز XP باید به سربرگ advanced بری و در آنجا گزینه Language for non unicode programs را پیدا کنی و فارسی بگذاری.
بعد از آن زیرنویس srt را با notepad باز میکنی و save as میزنی و Encoding را عوض میکنی.
و ببینی با کدام یکی زیرنویس درست نمایش داده میشود.