نه بعدی شروع نمیشهنقل قول:
حجم تمام میشه باید حجم بخری یا قطع باشه تا دوره جدید
Printable View
نه بعدی شروع نمیشهنقل قول:
حجم تمام میشه باید حجم بخری یا قطع باشه تا دوره جدید
لهجه ي اصفهانيت منا كشته!!! توي پست دادنم لهجه داري؟!نقل قول:
شاتل مودمشا گرون ميدد :31:نقل قول:
گفت میشد به مخابرت شما سرویس داد
من موگما شوما برو تو بازار آ يه مودمي Asus AM602 بيگيرو خيال خودتو راحت كون!!!:31::31::31:
منم همين كارا كردم دادا!!!!
بارا اين تخفيفم پيامي خصوصي بده تا با هم قرار بزاريمو من اين كارتي تخفيفا بت بدم بري بدي بششونو 10 تومن تخفيف بيگيري!!! :31::31::31:
( ناراحت نشي يه موقع ها! شوخي شاتلي همشرياي بود :46: )
نقل قول:
اهریمن به طور 1هوئی رفت سربازی 6 دونگ تاپیک شاتلو زد به نام داداشش
برادران شاتلی در حال مذاکره برای تقویت شبکه هستند
========================نقل قول:
میگم حاجی به سید بگو
این پهنای باند رو گشادش کنه شاتلی ها یه حالی کنن
منم چند روز سرویس art خیلی نوسان دار شده بود ولی از امروز صبح برگشت به حالت اولش:31:
سید که پرپر شد.نقل قول:
دیدی.نقل قول:
نقل قول:
مودم رو خودت بگیر و حتما سعی کن asus602 بگیری قیمتش 45 هزار تومان هستش
تخفیف 10 هزار تومانی هم باید از یکی از مشترکین شاتل اصفهان یک کارت بگیری وبری تخفیفبهت بدن
سرعت دانلودش همینه درست گفته ولی چند روزیه بدجوری قات زده دیشب که خودش رو میکشت به 40 برسه
وضع چند روزیه خراب شده قول دادند سریعتر درستش کنند و میگن ایراد از مخاراته خدا داند ایراد از کجاستنقل قول:
512 بگیر چون اگه پایین تر بگیری دق میکنی :31:
مدیر محترم خواهش میکنم پست بنده را در آخرین پست تاپیک قرار دهید چون تا شما تایید کنید این پست را تاپیک 3 تا 4 صفحه جلو رفته و من جواب سوالم را اینطوری نمیتونم بگیرم. در غیر این صورت لطف کنید اصلا تایید نکرده و پست بنده را حذف نمایید. لطفا در صورت تایید این جمله بنده را هم حذف نمایید. بسیار ممنونم.
سلام به همگی، از دوستان اینجا کسی هست که ART4 داشته باشه؟ اگر بله میشه سرعت خودشو قبل و بعد از این افتضاح شاتل اینجا درج کنه.
من تقریبا دو ساله که از سرویس ART4 شاتل استفاده میکنم. تا همین هفته پیش در تمام این مدت سرعت من ثابت روی 43.3 بود! نه کم میشد و نه زیاد. سرویس شاتل با اون اعدادی که در کنسول مودم خودتون میبینید اصلا مطابقت فرمولی نداره. مثلا در تمام این مدت عدد داناستریم من در کنسول چهارصد و سی و خردهای بود! (متاسفانه چون اینروز را پیشبینی نمیکردم اون رقم آخرش یادم نیست) در صورتی که اگر درست حساب کنیم 43x8=344 عددی است که باید در کنسول میداشتم. در صورتی که سرویس من 320 است! حالا اگر اون عددی که در مدت این دو سال در کنسول مودم من ثبت شده بود را حساب کنیم یعنی 430 من باید 47.5 دانلود میکردم که اینطور نبوده و 43.3 بود! قبل از این دو سال هم سرویس ART2 داشتم و اون موقعها هم همیشه رقم داخل کنسول خیلی بیشتر از عددی بود که باید باشه.
خب تا اینجا را داشته باشید چند روز پیش که یهو سرعت من هم مثل همه افت پیدا کرد و دیدم که دانلود از یه سرعتی بالاتر نمیره. به کنسول مراجعه کردم و دیدم که بله سرعت منو کم کردند و شده 352!!! سرعت دانلود هم در بهترین شرایط 36 میشه و در در اکثر مواقع 35.5! خب فکر کنم هر کی جای من هم بود داغ میکرد دیگه!
تا اینجا هم خیلی عجیب نیست در ایرانیم و زیر سلطه شرکتهای ایرانی.
با پشتیبانی تماس گرفتم و طرف شروع کرد بازی اعداد با من راهانداختن. فرمودند که سرویس شما 320 است الان در کنسول 352 پس شما نمیتونید اعتراض کنید!! چون بیشتر از سرویستون هم دارید!! گفتم دوست گرامی در مدت این دو سال عدد کنسول من 430 بوده حالا شده 352 بعد این بیشتر از حق من هم هست؟ گاگول گیر آوردید؟! بالاخره بعد از کلی بحث و تماسهای مکرر با پشتیبانی و پاسکاری بین چهار نفر (دو نفر دوم تایید کردن که اختلاف 5 کیلوبایت در ثانیه برای یک سرویس زیاده) با نفر سومشون که صحبت کردم گفت یکیو میفرستیم ببینیم مشکل چیه! بعد فرداش یکی از مدیران پشتیبانی که باید تایید کنه که نفر بفرستند یا نه با تماس گرفتم و خیلی طلبکارانه و راحت فرمودند که سرعت شما روی 35؟ گفتم بله. گفت خب این که خیلی خوبه ! از نظر من عالی هم هست و هیچ مشکلی نیست. گفتم از نظر شما عالیه من دو ساله 43 دانلود میکنم حالا اون 43 پیشکشتون طبق قرار داد شما باید 40 کیلو بایت در ثانیه به من سرویس بدین. فرمودند: خیر اصلا اینطور نیست ! در قرار داد ذکر شده بین 35 تا 40 ! گفتم: سرعت من یک کیلو از 35 بیشتر نمیشه و ... یه مشت چرت پرت تحویل هم کردیم خلاصه آخرش گفتند: از نظر من سرعت شما نسبت به سرویستون هیچ مشکلی نداره و خیلی هم خوبه! گفتم یعنی همینی که هست؟ گفتند: بله. گفتم تماس میگیرم فسخ قرار داد میکنم. گفتند از نظر من سرویس شما کاملا درسته حالا هر کاری دوست دارید انجام دهید، خداحافظ!!
میدونید اگر رو راست بیان بگن که آقا مشکل اینه ... تا چند وقت سرعتتون کمه یا اصلا سیاست شرکت بر این شده سرعت کم بده تکلیف روشنه. ولی وقتی با آدم مثل احمقها رفتار میکنند خیلی زور داره!!! :19:
دیگه داره حالم از شاتل بهم میخوره
تاکی باید شکیبا باشم
خوب شد خر نشدم قرارداد 1 ساله ببندم
اگه بخواد شاتل با 512 سرعت 10 (مستقیم و منیجر) باشه
اول تابستون که قرارداد تموم شد راهی صبا میشیم
سرعت باز کردن پیج که خیلی پایینه و دانلود هم که هی بین 5و8 سکته میزنه(art3).امیدوارم با این سرعت پستم ارسال بشه.