من همچنان مشكلم پابرجاست !
نويز در صحبت با تلفن در حين كار با ADSL و متوقف شدن كلي SENTو Recive بعد از برداشتن تلفن و مجبور به Reconnectشدن .
اسپليتر هست و مستقيم از تلفن خونه نگرفتم . تلفنم هم روي يه سوكت ديگه وصله . دور از هم .
:((
Printable View
من همچنان مشكلم پابرجاست !
نويز در صحبت با تلفن در حين كار با ADSL و متوقف شدن كلي SENTو Recive بعد از برداشتن تلفن و مجبور به Reconnectشدن .
اسپليتر هست و مستقيم از تلفن خونه نگرفتم . تلفنم هم روي يه سوكت ديگه وصله . دور از هم .
:((
اسپليتر شما سالمه ؟ فك ميكم مشكل از اسپليتر باشه :13:نقل قول:
یک سوال قبل از خرید سرعت دانلود در شهرستان ها برای همارا سیستم چنده نوشته128-256یعنی سرعتش چنده؟
سلام .نقل قول:
درسته مشکل شبانه حل شده ولی عوضش مشکل روزانه شده . ( شبی 2 گیگ ! )
من سرعت دانلودم بیشتر از 20 نمیشه ! ( سرویس 1 مگ )
منتظرم ببینم بعد از حماسه 22 بهمن :دی حل میشه یا نه .
مخلصیم .
سلام من تازه adsl از صبا گرفتم. راضیم. سرویسم 128 هست ولی گاهی تا 250 میره. شبانه اصلا نمی رم. ولی الآن مشکل دارم که سرعت دانلودم خیلی پایینه(حدود 40) و یاهومسنجر هم قطع و وصل می شه. کسی دیگه هم این مشکل را داره؟نقل قول:
ببینید. 128 منظور سرعت آپلود هست و 256 دانلود. خوب من با همارا کار نکردم و نمی دونم. ولی به طور معمول و شرکت های این تیپی معمولا بین 16-32 هست. که البته آپلود پایین تره. من به شما در درجه اول صبانت و در درجه دوم شاتل را پبشنهاد میدم. 128-128 صبانت دانلود حدود 30-250. من خیلی راضیم. من هم در adsl تازه کارم. تازه 1 هفته هست که خریدم. حالا من چند تا ویژگی صبانت و شاتل را برای شما مینویسم:نقل قول:
صبانت128: سرعت دانلود بسیار بالا. حتی بالاتر از سرعت اسمی سرویس. 3 تا 7 شب رایگان
شاتل128: سرعت به مراتب پایین تر از صبا. 1 تا 7 شب رایگان. حجم 1GB یا 2GB هدیه برای ایام تعطیل
انتخاب با خودته
آره عزيز ما هم همين مشكل رو داريم هم سرعت ها خيلي خراب شده و هم فلش پلير رو مخابرات از كار انداخته تا كاربران نتونند فيلم آنلاين ببينند. من روزها سرعتم خيلي پايين مياد ولي شب بهتره.نقل قول:
اگه شبانه رايگان داري تقريبا بزرگ ترين اشتباه زندگيت رو ميكني كه دانلود نميكني برنامه Download Manager نصب كن زمان بندي داره كه از ساعت 1 شروع كنه و ساعت 6 سيستم خاموش كنه متوسط شبي 1.5 گيگ من فيلم سينمايي دانلود ميكنم كه خيلي حال ميده.:27:
سلام من خودن شاتل دارم ولی پارس آنلاینو تایید می کنم. تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه نگاه بندازید هر شرکتی تو منطقتون سرویس بده زده اگه سوالی داشتید کمکتون می کنم.نقل قول:
سلام دوستان
من دنبال یه اینترنت نامحدود Adsl هستم که سرعت دانلودش زیر 15 نیاد و قیمتش هم زیر 30 تومن باشه... کسی میتونه راهنمایی کنه؟
دوست عزیز اینطوری نباید دنبال سرویس مناسب گشت. مراحلش اینه :نقل قول:
1- پیش شمارهتون چنده و تحت پوشش کدام مرکز مخابراتی هستید؟
2- چه شرکتهایی اون مطقه را ساپورت میکنند؟
3- کدام یک از اون شرکتها پورت خالی دارند؟
4- چه سریوسی میخواهید ، محدود یا نا محدود؟
5- چقدر میخواید هزینه کنید؟
شما فقط 2 مرحله آخر را عنوان کردید.