خب سوال اولتون :
در مورد دسکتاپ قویترین کارت گرافیک ساخته شده ati hd4870 x2 هست که یه قدرت پردازش نجومی داره و اصلا به درد من و شما نمیخوره !! اما در مورد لپ تاپ قویترین کارت گرافیکی که ازائه شده 9800gtx از خانواده geforce هست که رو یه مدل از qosmio toshiba و alienware و سفارشی های dell نصب شده ( تا جایی که من میدونم )
بین ati و nvidia من ati رو پیشنهاد میکنم برخلاف اینکه همه فکر میکنن جیفورس خیلی قویتره و جا افتاده تره ، قدرت ati چیز دیگه ایه ، البته از خصوصیات خوب جیفورس مثل driver های بی نقص و قابلیت overclock بالا نباید گذشت ...
Dual core معمولا به پردازنده ای گفته میشه که از 2 هسته پردازشی متفاوت تشکیل شده باشه ( 2 هسته موازی فیزیکی ) و این پردازنده ها از نظر قیمت گرانتر از تک هسته ای های قدیمی هستن ( تک هسته ای خیلی کم گیر میاد ) و دو شرکت بزرگ intel و amd هر دو دو هسته ای میسازن اما core2duo اسم پلتفرم پردازنده های 2 هسته ای اینتل هست و ربطی به اصطلاح dual core ندارد
در مورد blueray تهیه اون تو این زمان توجیه منطقی نداره چون اولا تو ایران جا نیفتاده و دوما قیمت بالایی داره ، چه خود درایو و چه دیسک هایش ، پس بهتره صبر کنین مثل dvd