سلام به همه بزرگواران
ميخواستم بدونم اين گوشي ماكسيمم ساپورت حافظه اش چقدره و خود شما چه كلاسي(4 6 يا..) رو براش توصيه ميكنيد.
Printable View
سلام به همه بزرگواران
ميخواستم بدونم اين گوشي ماكسيمم ساپورت حافظه اش چقدره و خود شما چه كلاسي(4 6 يا..) رو براش توصيه ميكنيد.
پولم کجا بود که بخوام x2 بگیرم؟؟؟ D:D:D: اخه برادر من ، من اگه 650 پول داشتم که میرفتم یه HTC Touch Pro2 یا Droid میگرفتم با پولی که دارم و انتظاراتم از گوشی و طبق تحقیقاتم فقط میتونم x1 بگیرم ولی خیلی حیف شد که شتاب سنج نداه ): میترکیدن اگه روش شتاب سنج میزاشتن ))):نقل قول:
سلام...
من می خام این گوشی رو برای یکی از رفیقام بگیرم ، وسایل تو کارتون چیا هستش؟ گارانتی اصلی چیه؟ رو این گوشی ویندوز 6.5 نصب میشه؟
تو این رنج قیمت چه گوشی میشه خرید؟
فیلم تا چه رزولوشنی رو راحت پخش میکنه؟
این گوشی کارت گرافیک (اصطلاح شو تو موبایل نمیدونم) داره؟
باطری چقدر نگه میداره؟
خیلی ممنون....
یکی از بچه ها مموری 16 گیگ گذاشته بود و براحتی کار میکردنقل قول:
برای لوازم درون جعبه به پست 1 مراجعه کننقل قول:
گارانتی هم گرونه میدونی؟ اگه مهمه بدون گارانتی بگیر . سیتادل از گارانتی های اصلیشه
فیلمها را بیشتر بیتریت مهمه تا رزولیشن
بیترتهای تا نزدیک 2 مگ را پخش میکنه
رزولیشن هم 800*480 که رزولیشن صفحه هست و طبیعتا میتوهنه باز کنه
تو این رنج قیمت همین خوبه در غیر اینصورت باید پاکت پی سی نخری و سیمبیان بخری
ویندوز خود گوشی 6.1 هست که 6.5 رسما براش نیومده
ولی ویندوز غیر اصل 6.5 تا بخواهی براش وجود داره
چیپست گرافیکی هم داره
باطریش هم عالی هست یکی از بهترین باطریها در بین گوشیها را داره
سلام
من تصمیم گرفتم یه x1 بگیرم ولی نمیدونم که کیفیت صداش داخل هدفون چطوره؟
از طرفی با گارانتی و بدون گارانتی و جریان اون ترگی که بعضی ها میگن چیه؟
دوستانی که از گوشی استفده کردم معایبش چیه؟
تشکر.
---------- Post added at 01:40 AM ---------- Previous post was at 01:37 AM ----------
دوست عزیز منظور از این کلاسی که گفتید چیه؟ چند نوع داره؟ و چه فرقی میکنند؟نقل قول:
سلام
من برنامه spb mobi shell رونصب کردم یه چندتا سوال دارم
sms ها شبیه به چت شده یعنی وقتی reply میکنم همه تو یه sms ذخیره میشه، چیکار کنم که هر sms که میاد تو یه فایل جدا سیو شه؟؟
ایا برنامه ای هست که بشه sms رو مثل گوشیهای نوکیا به پوشه های مختلف انتقال بدیم و ارشیو کنیم؟؟؟
همونطور که میدونید تو گوشیهای نوکیا میشه تو قسمت My Folders پوشه های مختلف باز کرد و sms هارو دسته بندی کرد، تو ویندوز موبایل هم این کار امکان پدیره؟؟
راهی هست که comtacts رو تو کامپیوتر ادیت کرد و بعد به گوشی منتقل کرد؟؟
اگه اره چطوری؟؟
نقل قول:
سلام.
برای قسمت اول سوالتون (اینکه اس ام اس ها از حالت چت بیاد بیرون و البته هر وقت خواستی همونجوریش کن) این برنامه رو نصب کن.:
[PHP]http://www.4shared.com/file/Sv_GFt01/Bigix_Mode_SMS.html
[/PHP]
در مورد دوم سوالتون نیاز به برنامه نیست توی ویندوز موبایل بدون برنامه هم این امکان وجود داره برید تو SMS و از اونجا گزینه منو و سپس گزینه Toolsو از اونجا Manage Folders رو انتخاب کنید و فولدر جدید رو بسازید.
برای ادیت کردن کانتکت ها توی ویندوز کامپیوتر از Outlook استفاده کنید.:11:
مرسی از راهنماییتون :11::11:نقل قول:
راجع به ساخت فولدر، وقتب به Menu --> tools --> manage folder میرم این گزینه غیر فعاله، چیکار کنم؟؟؟
راجع به استفاده از Outlook برای مرتب کردن کانتکت اگه یه توضیحی بدین ممنون میشم
یه سوال دیگه هم برام پیش اومد :31:
چطوری میشه کاری کرد که تو دفترچه تلفن فقط شماره هایی که توشی سیو هستند رو نشون بده و شماره هایه سیم کارت رو نشون نده؟؟؟
نقل قول:
سلام.
در مورد اول سوالتون اين عمل رو زماني كه اس ام اس ها در حالت استاندارد هستن انجام بديد.
در مورد قسمت دوم سوالتون زماني كه با اكتيو سينك براي بار اول گوشي رو به پي سي وصل ميكنيد بايد اوت لوك رو تنظيم و با گوشي سينك كنيد .
در مورد قسمت سوم هم از اين برنامه استفاده كنيد.
[PHP]http://www.4shared.com/file/OdTUFYwM/SIMShowHide.html[/PHP]
اين فايل به صورت EXE هست فايل رو بريزيد رو گوشي و از اونجا اجرا كنيد با هر بار اجرا حالت نشان دادن كانتكت ها عوض ميشه (بار اول كانتكتهاي سيم رو پنهان ميكنه و براي نشان دادن اونا بايد يه بار ديگه اجرا بشه و به همين صورت دفعات بعدي.):11:
با تشکر از شما دوست عزیزنقل قول:
یه چندتا سوال دیگه D:
اول چطوری sms رو به حالت استاندارد برگردونم؟؟
چرا انتن دهی x1 اینقد مذخرفه؟؟؟ راهی نیست انتن دهیش بهتر شه؟؟؟
برای x1 نرم افزار keypad برای تایپ پیدا میشه؟؟
یه سوال دیگه هم بود که یادم رفت :5::13: