روزبه قطعی نشده هنوز هر چند که آرزومه صدای چاوشی با شعرای عالی روزبه بمانی ، البته خیلی خیلی قوی احتمالشنقل قول:
ضمنا توی نظر سنجی موسیقی ما نکته جالب علاقه یغما گلرویی به محسن بود هر چند که نمیتونه چیزی رو ثابت کنه
Printable View
روزبه قطعی نشده هنوز هر چند که آرزومه صدای چاوشی با شعرای عالی روزبه بمانی ، البته خیلی خیلی قوی احتمالشنقل قول:
ضمنا توی نظر سنجی موسیقی ما نکته جالب علاقه یغما گلرویی به محسن بود هر چند که نمیتونه چیزی رو ثابت کنه
چه علاقه ی خاصی ؟ فقط اسم چاوشی بین سه آهنگساز سال از دید یغما گلرویی هست..نقل قول:
یه جوری میگی علاقه ، انگار توی هر بخش بهترین ها ، اسم چاوشی و آلبومش رو اورده...:n13:
تو همین سایت موسیقی ما ، افرادی بودند که هیچ ارتباط مستقیمی با چاوشی نداشتن ولی تو نصف بیشتر گزینه هاشون اسم محسن چاوشی بود..
اینکه دیگه چیز عجیب نیست..
محتوای مخفی: موسیقی ما
منم با شعرهای صفا بیشتر حال میکنم
نقد کوتاه ماهنامه ی خبری ، تحلیلی موسیقی "موزیک شهر"
تنظیم اولیه (اتود) 5 سال پیش سه تا آهنگ زیرو میتونین دانلود کنین که شرکت "آوای باربد" بدون هماهنگی روی آیتونز قرارشون داده (لحن و تنظیم ها تو فضای نزدیک یه شاخه نیلوفر و ژاکت هستن) ، کاملا رشد و پیشرفت رو تو این 5 سال میشه دید به نظرم
به ترتیب : ستمگر ، نگار ، غلط کردم غلط
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هر 3 رو دانلود کردم. به نظرم اونایی که تو آلبوم بودن خیلی خیلی بهتر بودن
به ولله :n02:
ولی من از این ستمگر بیشتر خوشم اومد !
یه سوال این سه تا تنظیم نهایی بوده ؟
یعنی قرار بوده غلط کردم اینجوری باشه ؟ :n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04:
اشتباه پشت اشتباه...:n27:
اون از کیفیت افتضاح دمو تصویری آلبوم که بدون هماهنگی بیرون اومد..
اون از بخش آلبوم روز جمعه !
اینم از اتود و ماکت کارها که نمیدونم چه توجیحی داشت بیاد بیرون..
اشتباه وحشتناک تر اینه که هنوز آلبوم یه هفته بیرون نیومده ،محسن چاوشی میگه یه ورژن تنظیم دیگه از آهنگ ستمگر رو میخواد منتشر کنه ؟ آخه چرا ؟؟؟
حداقل ورژن جدید ستمگر باید یکسال پس از انتشار نسخه اولیه منتشر بشه ، نه یه هفته بعدش...!!:n15: