آنتن رو از کجا خریدین؟نقل قول:
Printable View
آنتن رو از کجا خریدین؟نقل قول:
برای منزل ما خیلی جالبه هر چند روز جایی دقیقی که سرعت خوبه و انتن خوبی دارم تغییر میکنهنقل قول:
تا چند روز پیش مودم و باید میزاشتم بالای کابینت آشپزخانه اما حالا اونجا سرعت افت کرده . حالا باید بزارم کنار گاز تا سرعت خوب باشه
خانومم کلی از دستم میخنده. هر شب مودم به دست تو خونه میگردم دنبال جایی که خوب آنتن بده و سرعت خوب داشته باشم
تو منطقه ما فورجی و 3 جی آنتن درست درمون نداره ، tdlte راه انداخته ایرانسل !!!!
چه جالب
خلاصه برنامه ریزیشون دقیقه
بحث آنتن اینجا ممنوعه....ولی آنتن دستسازهنقل قول:
اگه براي دانلود شبانه نميخواي ٤جي ثابت خيلي خوبه كيفيتش واقعا عالي هستنقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
سلام دوستان تهرانی آیا یه مدتی سرعتا به مرور در حال کم شدن نیست؟من با همین انتنای چینی تا نزدیک ۴۰مگ داشتم کم کم شروع به کم شدن کرد تا جایی که امروز که نگاه میکردم به ۷مگا بیت هم نمیرسید واسه کسی هم این مورد پیش نیومده تهران؟
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
اخه اکثر کسایی که دارن استفاده میکنم از انتن دهی فوق خرابش مینالن تازه هنوز یوزری هم ندارهنقل قول:
انتن ٤جس ثابت مهم نيست! يعني شما فقط حتي يه چرغش روشن شه بالاي ١٠ مگابيت سرعت داره ٢ چراغ از ٥ تا بشه ٢٠ خورده اي!نقل قول:
دوست من با انتن -٩٦
و snr ١١
تا ٣٥ مگابيت سرعت داره
و اين خوبه سرور داخلي و خارجي تقريبا يكسان هست و سرعت هميشه هنينه فعلا كه افتي نداره و بهترين پينگي كه ميتونين بگيرين رو ميده
Sent from my iPad using Tapatalk
منطقه به منطقه فرق داره . برعکس برای من هر روز داره می ره بالا به جای پاییننقل قول:
سلامنقل قول:
ببخشید، فاصلتون تا دکل BTS چقدره؟
این تغییر محلی که میگید بخاطر ارسال پا-را-ز-یت های منطقه ای هست.شما اگر کانالهای م-اهواره تون رو چک کنید میبنید هر شب یکسری کانال هست یکسری دیگه نیست.برای همین جای مودم هم شده مثل تنظیم د-یش
با این BTS فرکانس 2600 جدید که امروز فعال شده....نمیدونم کجاس و چقدر باهاش فاصله دارم....باید برم با موبایل بگردم و محدودش رو پیدا کنم.نقل قول:
ولی اون BTS هایی که قبلاً بهشون وصل میشدم فاصله تو خط مستقیم:
با یه BTS فرکانس 1800....3کیلومتر فاصله برام سینگال RSRP -82 بودش.....سرعت دانلود 3.5MB/s
با یه BTS فرکانس 2600.....2.5کیلومتر فاصله برام سیگنال RSRP -102 بودش....سرعت دانلود بازم 3.5MB/s
دوستان این فرکانس رو روی مودم از کجا میشه تغییر داد؟
از طریق برنامه ایرانسل من به چه اطلاعاتی میشه دست پیدا کرد؟ من خودم برنامه ایرانسل من رو ندارم و کسه دیگه ای با شماره من لاگین شده و واسه من شارژ میگیره الان به چه اطلاعاتی از سیم کارت من دسترسی داره؟
اسم فامیل ادرس شماره تلفن و بقیه اطلاعات ثبت نامینقل قول:
سلام دوستان شما هم نمیتونید بسته های ساعتی نامحدود خریداری کنید ؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
بسته نامحدود نمیشه خرید شارژم میخیری پول از حساب کم میکنه شارژ نمیکنهنقل قول:
عجــــــــــــــــــــــبنقل قول:
3 بار از سایت بانک ملی زدم نشد :| با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * زدم شارژ شد :| خبر نداشتم داره کم میکنه....
ورژن آخر my irancell وارد حساب کاربری نمیشه کسی ورژن قدیمیشو داره؟!
مشکلی ندارهنقل قول:
بالاخره با یک سری تمهیدات ویژه تونستم به این سیگنال رو باند 7 دست پیدا کنم. سرعت دانلود تغییر آنچنانی نداشت و فقط آپلود از تقریبا 1 مگابیت به حدود 8 مگابیت بهبود پیدا کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی پشت بام با موبایل سیگنال و سرعت خوبی رو دریافت کردم ولی داخل خونه موبایل خیلی جواب نمیده. مودم 3372 هم آنتن متوسطی داره و بالاخره با کلی دردسر یه نقطه مناسب برای مودم پیدا کردم و با استفاده از یه ورق فویل تونستم مقدار قابل توجهی سیگنال رو بهبود بدم. به نظرم نهایت سرعتی که میتونم با این دکل بگیرم همین حدود 30 مگ باشه چون با توجه به محدودیت مکانی کامپیوتر، تنها به یک دکل خاص میتونم وصل بشم و در بار اتصال Cell ID یکسان هست. وگرنه در جهت های دیگه خونه تست 40 مگابیتی هم داشتم. در حقیقت سیگنال بهتر مودم سرعت آپلود من رو افزایش داد.
محتوای مخفی: مودم
محتوای مخفی: مودم
سرعت دانلود سرور داخلی و خارجی :
محتوای مخفی: داخلی
محتوای مخفی: خارجی
Speedtest:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تک کانکشن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته جالب اینجاست که با استفاده از قند شکن سرعت اینترنت بین الملل تقریبا 2 برابر میشه و با اینترنت داخلی برابر میشه. سرعت تک کانکشن هم که دیدنی!
تک کانکشن با قند شکن:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی ها میگن که با برداشتن در قاب مودم، سیگنال بازم بهتر میشه.
من در قاب رو بیشتر برای بیرون رفتن گرمای مودم برداشتم....حالا میخوای امتحان کن، تاثیرش روی سیگنال ببین.
این دو سری آخری که خریدم.....با ده دقیقه تاخیر برام فعال شد....ولی مشکلی نداره.نقل قول:
رکورد سرعت اینترنت همراه در ایران توسط ایرانسل شکسته شد
ایرانسل در راستای پیشگامی در توسعه تکنولوژی و تلاش برای دستیابی به نسل پنجم اینترنت (5G)، موفق شد به عنوان نخستین اپراتور در ایران و منطقه، نسل 4.5 اینترنت را با موفقیت آزمایش کند.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، آزمایش نسل 4.5 اینترنت توسط ایرانسل همزمان با عید سعید غدیر خم و با دستیابی به سرعت دانلود 1200 مگابیت بر ثانیه با نرخ تاخیر (PING) یک میلیثانیه و با دانلود یک فایل ویدئویی دو گیگابایتی طی 14 ثانیه با موفقیت انجام شد.
ایرانسل پیش از این نیز در تاریخ 13 مرداد 95 در مراسم راهاندازی گستردهترین شبکه اینترنت نسل چهار ثابت (TD-LTE) در ایران، موفق به آزمایش سرعت دانلود بالای 600 مگابیت بر ثانیه شده بود. رکورد سرعت دانلود 300 مگابیت بر ثانیه نیز پیشتر توسط ایرانسل برای نخستین بار به ثبت رسیده بود.
بر اساس این گزارش، ایرانسل به عنوان بزرگترین اپراتور دیتای ایران و اپراتور پیشرو در ارائه جدیدترین فناوریهای ارتباطی، پیشتر نیز موفق به آزمایش فناوری انتقال صدا بر بستر نسل چهارم تلفن همراه (VoLTE) و نیز پروتکل اینترنت نسخه 6 (IPv6) شده بود.
ایرانسل پس از گذشت نزدیک به دو سال از دریافت مجوز ارتقای پروانه شبکه به نسل سوم، چهارم و بالاتر اینترنت همراه، در حال حاضر گستردهترین و پرسرعتترین شبکه اینترنت را در ایران ارائه میدهد.
مشاهده ویدئوی تست سرعت فوق در نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امکانپذیر است.
دارم به این فکر میکنم که رایتل اون چند سالی که انحصار تری جی رو داشت چه ظلمی در حق ما کرد.کیفیت شبکش رو در بدترین حد نگه داشت.توسعه نداد و هنوزم که هنوزه برای بسته هاش پول خون باباش رو از ادم طلب میکنه.نقل قول:
اگر این انحصار نبود و به ایرانسل اجازه داده میشد که زودتر کار خودش رو شروع کنه الان خیلی جلوتر بودیم.
کلا انحصار بده نه پیشرفت میاره نه کیفیت.نمونش همین رایتل و در بعد بزرگتر صنعت خودرو !!!
دقیقا دوست عزیز موافقم حالا این موضوع تاپیک نیست ولی بد نیست گفته بشه شما به یاد بیارید روزهایی که فقط همراه اول توی ایران بود مردم با چه سختی و چه قیمت های وحشتناکی سیم کارت ها رو خریداری می کردن حالا درسته که اون موقع اوایل ورود موبایل به ایران بود ولی زمانی که ایرانسل تازه اومد بازهم سیم کارت های همراه اول بسیار گرون بود همین رقابت بین این دو اپراتور باعث پیشرفت بسیار زیاد هر دو شد و طرح های بسیار خوبی ارائه شد.نقل قول:
همیشه سود رقابت برای مصرف کنندس و باعث افزایش کیفیت می شه
حالا کسی از این 4.5G اطلاعات فنی داره که چه دستگاه هایی ساپورت می کنن و چه باند و فرکانسی هست؟یا همون 4G+ هست؟
البته بد نیست که اشاره بشه این تست روی سرور خود ایرانسل بوده توی فیلم مشخصه ای کاش روی یک سرور خارجی هم تست می گرفتن و نتیجه اون رو هم نمایش می دادن اما با این وجود این سرعت برای ایران فقط یک رویا محسوب می شد
شما کدوم سرور رو پیشنهاد میدید که 1200 مگابیت پهنای باند فقط برای یه تست داشته باشه!نقل قول:
معلومه که سرور خودش بهترین سرور برای تست هست
بله مطمئنا ایرانسل توی این ویدیو قصد داشته سرعت و پینگش رو به رخ بکشه و قطعا سرور خودش بهترین سرور هست برای این کار.اما منظور من سرور های خارج از کشور بود که پینگ خارجی این اینترنت هم مشخص باشه الان دیگه uplink های 10 گیگ یه چیز نرمال هستن حتی برای vps ها هم شما می تونید داشته باشیدنقل قول:
توی این که ایرانسل کار بسیار بزرگی کرده هیچ شکی نیست و به نظر شخص من آینده اینترنت ایران رو ایرانسل رقم می زنه و اگر یه روزی تعرفه ها فقط کمی ارزون تر بشن شرکت های adsl هیچ حرفی برای گفتن نخواهند داشت:n01: (هر چند با تعرفه نامحدود همین الان هم حرفی ندارن ولی آینده این طرح مشخص نیست)
ایرانسل دیگه مسخرشو درآورده
سرعت دانلود شدن با tdlte در منطقه خوب ، از سرعت کپی شدن فایل ها در سیستم من بیشتره !
ایرانسل داره به سرعت پیشرفت می کنه همین چند هفته پیش بود نقشه tdlte رو توی اهواز نگاه کردم فقط چند منطقه خاص داشت الان 90درصد اهواز توی نقشه بنفش شده و جالبش اینجاست که توی فورجی محله های اطراف فورجی است اما دقیقا توی نقشه همین محله ما فورجی نشده البته فورجی توی خونه قوی تر از تری جی است با توجه به اینکه در نقشه برای تری جی پوشش کامل وجود داره اما تری جی در خونه به هیچ وجه خوب نیست
دوستان ممکنه یه دکل در اوایل راه اندازی فورجی به 2600 مجهز بشه ولی به 1800 نشه؟
به دلیل برد بیشتر و نفوذپذیری بهتر فرکانس 1800 ،اولویت با باند 1800 است، البته در برخی موارد محدود و خاص شاید این اتفاق بیفتد که در مدت کوتاهی باند 1800 نیز افزوده میشود.نقل قول:
[QUOTE=t.63;8882550]@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی ها میگن که با برداشتن در قاب مودم، سیگنال بازم بهتر میشه.
من در قاب رو بیشتر برای بیرون رفتن گرمای مودم برداشتم....حالا میخوای امتحان کن، تاثیرش روی سیگنال ببین.
حتما تست میکنم.ممنون
نسل 4.5 همان LTE Advanced است (با کمک فناوری MIMO( که دوستان در گذشته صحبت ها و تست های از ان در انجمن قرار دادند، استنقل قول:
این تست ازمایشی هم روی شبکه ایرانسل انجام شده و مطمئنا کاربران و مشتریان در عمل نمیتوانند به این سرعت برسند
تو گوشی های سونی نمیشه فهمید باند چه قدره؟نقل قول:
چون من از یه دکل ترجی میگیرم تو اتاقم با سیگنال -83 هم هست حتی در بضی نقاط -77 میشه
فورجی هم جدیدا دم پنجره اتاق با سیگنال 2 خط هم میگیره در صورتی که قبلا اصلا فورجی نمیگرفت اگرم میگرفت با خط خالی که اونم سریع میرفت
دکلی هم جدیدا نزدن
بعید هم می دونم این سیگنال از دکلی دیگه بیاد
چون فاصله زیادی داریم
اگر فرض بر این باشه که من از دکلی که ترجی میگیرم
اون دکل فورجی هم باشه
پس چرا سیگنال ترجی اینقدر خوبه و سیگنال فورجی اینقدر کم؟
به تجهیزات روی خود دکل بستگی داره (هم برای 3G هم برای 4G)....برای همینه که بعضی از BTS ها برد ـشون، سرعت ـشون...از بقیه BTS ها بهتره.نقل قول:
توی گوشی سامسونگ s7 edge بدون روت میشه فهمید به چه فرکانسی وصل شده؟(1800/2600)
ستاره مربع صفر صفر یک یک مربع..........رو تست کردی؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سیگنال به نظر بد نمیاد
ca هم که ظاهرا غیر فعاله
ولی سرعت آنچنان تعریفی نداره نسبت به دوستان!:n02:
دوستان جریان این اینترنت ساعتی شبانه ایرانسل چیه؟ مگه نباید از ساعت 2 شروع بشه؟! من دیشب برای اولین بار تست کردم تا ساعت 2:35 اصلا وصل نشد چند بار هم اینترنت و حتی آداپتور دانگل 3372 رو فعال و غیرفعال کردم
با این اوصاف هر شب برای دانلود باید بیدار موند؟!
سلام
دوستان سقف شبانه ایرانسل 10 گیگه برای هر ساعت؟
مثلا دوساعته بگیرم میشه ده گیگ و یه ساعته هم بگیرم همون ده گیگه؟
دوستان یه برنامه بود صفحات قبلی دوستان گذاشته بودن که ستینگ مودم ها رو عوض میکردیم.کسی لینکش رو داره؟اگه دارید بی زحمت بزارید من گمش کردم :(