باید همیشه به این تدبیر و کلید خندید و گریست....نقل قول:
Printable View
باید همیشه به این تدبیر و کلید خندید و گریست....نقل قول:
یک روز میشه سربازی رو مدتش رو کم میکنند. حالا ببنید.
اینها همه نتیجه عکس میده
اصلا خبری از کار و استخدامی نیست باید بری دنبال کار ازاد
دیگه طرف نمیره 2 سال سربازی
با این کارها نه کمبود سرباز شما رفع میشه و نه ازدواج زیاد میشه
برید فکر اساسی به حال اقتصاد و وضعیت اجتماعی مملکت بکنید
این کارها فایده نداه
با سلام.
من آموزشی افتادم سازمان زندان ها کرج می خواستم ببینم اونجا چطوریه؟ کلاً راهنمایی کنید.
محل اعزام رو شهر خودمون نوشته یعنی من باید در تاریخ اعزامم برم به اون محل در شهر خودم؟بعد اونا منو میبرن کرج؟
ضمناً وظایف یه سرباز مثل من بعد دوره آموزشی چیه؟(بردن و آوردن زندانی ها و ... که نیست؟درسته؟)؟
با تشکر.
کاملا تایید میشهنقل قول:
1آبان اعزام هستید؟ دوستم بادیپلم کچویی کرج خدمت کرد که بعدش سرباز زندان شد و بردن و آوردن زندانیا به دادگستری و گهگاهی بیمارستان بود...(اطلاعات بیشترو میتونید از سرچ گوگل هم بگیرید)نقل قول:
بله.من فکر میکردم اونجا فقط دیپلمه می گیره.اما من رو هم پذیرفته!!نقل قول:
1آبان اعزام هستید؟
این شهید کچویی کرج جای سختیه یا آسونه؟
چند درصد احتمال داره شهر خودت بیوفتی؟
با تشکر.
بله واقعا عجیبه...خودش تعریف میکرد که لیسانس به بالا شرایطشون خیلی با ما فرق میکردو بهتر بود ..احتمالا شهر خودتون می افتید..چون بیشتر همدوره ای هاش شهر خودشون افتادن (درکل نگران نباشید ملاک اصلی همونیه که خود فرد تو موقعیتش قرار میگیره و تجربه میکنه.منم دی اعزام میشم)نقل قول:
سلام به دوستان
من تو خبرها شنیدم که برا سربازای متاهل 3 ماه کسر در نظر گرفتن. این شامل منی که الان در حال خدمتم میشه یا ماله سال 94 ه فقط ؟! چجوریاست کلا ؟!
با این اوصاف احتمال زیاد من هم دیگه نمیرم. اصلا ارزش نداره. اگه همه جوونا با هم نرن اینا بع خودشون میان. اگه یکی سیلی زد تو گوشت هیچی نگفتی مطمین باش دومی و سومی رو هم میزنه
این قانون از 94.1.1 اجرا میشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه یکی 3 تا بچه داشته باشه، معاف میشه :n02:
من اعزامی 92/12/1 ام و خدمتم آبان 94 تموم میشه . متاهل هم هستم. یعنی این 3 ماه شامل من در حال خدمت هم میشه ؟!نقل قول:
این قانون از 94.1.1 اجرا میشه
اگه یکی 3 تا بچه داشته باشه، معاف میشه :n02:
شامل کسایی میشه که سال آینده اعزام میشن...نقل قول:
باز امروز از خبرهایی منتشر شد که باید خدمت دوستان تبریک بگیم :n02:
البته دوستمون خبر را قرار دادن ولی من متن خبر را یکبار دیگه با هایلایت میزارم.
نکاتی که میشه از متن خبر در آورد اینه، دوستان سوال تکریری را حدالامکان نپرسن:نقل قول:
افزایش مدت خدمت سربازی به ۲۴ ماه
به گزارش خبرنگار قضایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، سردار موسی کمالی، جانشین منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در نشست خبری خود با خبرنگاران با بیان اینکه قرار است در هر فصل یک نشست خبری برگزار شود گفت: به موجب بند 4 قانون وظیفه عمومی مصوب سال 1390 مدت سربازی 24 ماه است.
وی افزود: برابر بررسیهای انجام شده و برنامهریزی جهت افزایش جمعیت کشور و کمک به دولت برای تأمین متخصصین مورد نیاز قرار شد مدت سربازی 24 ماه شود و از 1 فروردین 1394 لازمالاجراء است.
سردار کمالی ادامه داد: کسانی که تا پایان سال 93 به خدمت اعزام شده یا شوند، مدت خدمت آنان برابر مقررات فعلی خواهد بود.
وی ادامه داد: همچنین در اجرای سیاست ابلاغی مقام معظم رهبری در خصوص افزایش جمعیت کشور، مدت خدمت مشمولین متاهل 3 ماه و به ازای هر فرزند نیز 3 ماه کسر میشود.
وی بیان داشت: با توجه به سختی خدمت در مناطق عملیاتی و محروم و بد آب و هوا، مدت خدمت در مناطق عملیاتی و امنیتی 3 ماه کسر و محروم و بد آب و هوا 2 ماه کسر میشود.
سردار کمالی اظهارداشت: با توجه به مصوبات، مشمولین غایبی که تا پایان شهریور سال 1394 خود را جهت انجام خدمت سربازی معرفی کنند و به خدمت اعزام شوند میتوانند از این کسر خدمت برخوردار شوند.
لذا این بهترین فرصت برای مشمولین غایب است که خود را معرفی و تکلیف خدمت نظام وظیفه خود را روشن نمایند. البته بیان این نکته ضروری است که کسری خدمت شامل کسانی خواهند شد که از اولین اعزام در روز 19 مهرماه 93 خواهد بود به خدمت اعزام شوند.
وی به همه جوانان و خانوادههایی که مشمول غایب دارند توصیه کرد که از این فرصت استفاده کنند و تکلیف نظام وظیفه خود را روشن نمایند.
- See more at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- مدت خدمت از اول سال 94 شده 24 ماه
2- مهم تاریخ اعزام هست نه ثبت درخواست.
3- ظاهرا و به احتمال قوی کسری متاهل هم برای اعزامین از اول سال 94 و به بعد هست.
4- مشمولین غایب تا آخر شهریور 94 برای اعزام وقت دارن که از کسری ها استفاده کنند، اونطور که از متن خبر بر میاد حتی کسر مناطق درگیر و بد آب و هوا هم به مشمولین غایب بعد شهریور 94 تعلق نخواهد گرفت!
همچنین ظاهرا بخششی هم برای اضافه خدمت مشمولین غایب در کار نیست.
5- بخش بنفش رنگ نیز برای من روشن نیست.
البته همه اینها مطالبی هست که از متن خبر میشه فهمید ولی اصل و مهم متن بخشنامه مربوطه هست که باید بررسی بشه.
خدا کمک حال اعزامی های جدید باشه...
================================================
================================================
انشالله 19 مهر به بعد.نقل قول:
1- تا پایان تاریخ فوق باید درخواست شما ثبت بشه، ئر نتیجه باید حداقل 5 روز مونده اقدام کنین.نقل قول:
2- بستگی به اقدامتون داره اگه بهمن اقدام کنین اردیبهشت 94 اعزام می خورین.
3- بله راحت میشه مرخصی گرفت.
4- حداقل پست 2 صفحه قبل من را مطالعه میکردین.
نقل قول:
برای ارشد ها نه اینکه فشار و سختی نیست بلکه چند نفر خدمه، سونا، جکوزی و استخر در اختیارشون قرار میدن :n09:
دوست عزیز هیچ تفاوتی بین لیسان و فوق لیسانس وجود نداره، البته در ارتش تفاوت کمی محسوسه در سپاه هم که هر که بامش بیش برفش هم بیشتر :n10: فرقی نمیکه کی باشی و چی باشی...
و اما ناجا... در ناجا هم هیچ فرقی نیست، بعضا میبینین سرباز معمولی شرایطی به مراتب بهتر داره در عوض مسئولیت لیسانس و فوق بیشتر از سربازای معمولی هست.
هر لحظه این احتمال هست که حفا و بازرسی بیاد تو (ختی در یگان) و بگه وسایل را خالی کنین و همه سوراخ ها را بگرده.نقل قول:
قفل دارن ولی بعضا هم خودشون میگن باز بمونه.
معمولا بازرسی ها لحظه ای هست و هیچ کسی خبر نداره، یکدفعه میان تو و میگردن.
بله احتمال قوی همون دی اعزام میشین.نقل قول:
نقل قول:بالا نوشتم ملاک تاریخ اعزام هست.نقل قول:
در مورد آموزشگاه خبر ندارم ولی اگه در زندان خدمت کنین حواستون به خودتون و اطرافتون جمع باشه.نقل قول:
اونطور که از خبر بر میاد شامل 94 به بعد هست.نقل قول:
به هر حال خیلی ها هستن که بنا به شرایتشون بالاخره مجبور میشن برن.نقل قول:
یکی برای گواهینامه، یکی برای کار، یکی برای پاسپورت، یکی برای مجوز و...
نقل قول:
اونی که از متن بر میاد شامل 94 به بعد.
اصولا نمیان از الان اجرا کنن، سال بعد هم که به متاهل ها 3 ماه کسر بدن باز میشه همون مدت زمان الان!
سلام
خدمت از سال دیگه 24 ماه میشه
آدم زن دار 3 ماه تخفیف میگیره
برای هر بچه هم 3 ماه تخفیف میدن
یعنی اونی که زن داره و هفت تا هم بچه داره معاف میشه:20:
این قانون جدید هنوز نقص هایی داره مثلا طول خدمت امریه داران در ان نیست ایا کمتر میشه یا مثل الان ۲۴ ماه یا بیشتر خواهد شد؟ یا کسر خدمت برای افرادی که از پروژه های کسر خدمت استفاده نی کنند به چه شکل است؟
باز خوبه قانون جدید رو از ۶ ماه جلوتر اعلام کردند نه مثل زمان ما که سال جدید شروع شد و قانون به یکباره عوض شد.
الان تو BBC دیدم نوشته بود از مهر 94 میشه 24 ماه! اما بقیه جاها همه نوشتن از فروردین 94. چرا اینجوری شد؟ :(
Tapatalked
امریه شانس بیاره همون 24 ماه بمونن و 27-28 ماه نشن!!نقل قول:
البته مجوزهای امریه را هم به شدت کاهش دادن.
سلامنقل قول:
این خبرها رو باید از شبکه های ایران ببینید
اخبار 17 IRINNاخبار 19 IRIB TV1
اخبار 20 IRINN
اخبار 20:30 IRIB TV2
و غیره
در اخبار ساعت 17 گفت:
از اول 94 هست
هر کسی قبل از 94 دفترچه بگیره و اعزام بشه همون 21 ماه خدمت میکنه
آخه کی میاد به خاطر سه ماه، اصلا بگن معافیت؛ زندگی یک شخص رو تباه کنه (با به دنیا آوردن یک بچه)، همین خود ما کافی هستیم با این وضع زندگیمون.نقل قول:
وی ادامه داد: همچنین در اجرای سیاست ابلاغی مقام معظم رهبری در خصوص افزایش جمعیت کشور، مدت خدمت مشمولین متاهل 3 ماه و به ازای هر فرزند نیز 3 ماه کسر میشود.
موندم کدوم آدم بی شعوری میاد همچین کاری کنه :|
سلام تشکر و دمت گرم که جواب همه رو میدینقل قول:
اگه بخوام دی اعزام شم کی باید دفترچه پست کنم و همچنین اگه بخوام اسفند اعزام بشم چی؟ اصلا حساب کتابی داره یا نه؟
بازم ممنون
دوستان الان معمولا دفترچه رو بفرستی چند ماه بعد اعزام میشی ؟ به نظرتون آبان ماه پست کنم تاریخ اعزامم کی میشه؟
در حال حاضر مدت زمان خدمت اعزامی های 93 چقدره؟ 24 یا 21 ماه؟
21 ماه..این قانون از سال94 اجرا میشهنقل قول:
اگر مدرک رانشگاهی دارید اول هر ماه زوج اعزام خواهید شد برای اعزام دی از اواخر مهر تا اواخر اذر هرگاه دفرچه را پست کنید اعزام شما دی خواهد بود البته اگر ارگان پذیرنده ظرفیت خالی داشته باشد.نقل قول:
الان پست کنید احتمالا ابان اعزام خواهید شدنقل قول:
۲۱ ماه.نقل قول:
با توجه به قانون جدید که از ابتدای سال ۹۴ اجرایی می شود احتمال درخواست اعزام افزایش می یابد به عبارتی ابا توجه به ظرفیت ارگان ها ممکن است فردی ۳ ، ۴ ماه یا بیشتر طول بکشد تا اعزام شود.
سلام به همه
میخواستم شرایط معافیت پزشکی دائمی رو بدونم(چشم)مثلا واسه معافیت دائمی چشم چند شماره باید ضعیف باشه؟یا نمره ی استیگمات چقد باید باشه؟
و اینکه اگه مثلا بخاطر مشکلات چشمی مثل استیگمات و ... معافیت پزشکی دائمی بگیریم و بعد چشم رو عمل کنیم که دیگه مشکلی نداشته باشه با این وجود باز هم موقع استخدام تو شغل های دولتی مثل بانک و... دچار مشکل میشیم؟؟
ممنون از پاسختون
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح خبر داد
افزایش مدت خدمت سربازی به ۲۴ ماه/ ۶ ماه کسر خدمت برای سربازان متأهل و دارای فرزند
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح از افزایش مدت خدمت سربازی به ۲۴ ماه خبر داد.
به گزارش خبرنگار قضایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، سردار کمالی در نشست خبری امروز خود با اصحاب رسانه با اعلام این خبر گفت: مدت خدمت سربازی 24 ماه شده و از تاریخ 1 فروردین 1394 لازمالاجرا است و کسانی که از سال 94 اعزام به خدمت میشوند باید 24 ماه خدمت کنند.
وی افزود: همچنین در اجرای سیاستهای مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا در خصوص افزایش جمعیت، درباره سربازان متأهل 3 ماه کسر خدمت و به ازای هر فرزند 3 ماه از مدت خدمت سربازی کم میشود به عبارتی اگر سربازی متأهل و صاحب یک فرزند باشد 6 ماه از مدت خدمت او کسر خواهد شد.
سردار کمالی تصریح کرد: همچنین با توجه به تفاوت خدمت در مناطق مختلف، خدمت در مناطق عملیاتی و امنیتی با 3 ماه کسری خدمت و در مناطق بد آب و هوا با 2 ماه کسری خدمت صورت میگیرد.
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به مشمولان غایب گفت: به مشمولان غایب فرصت داده شده تا پایان شهریورماه سال 94 جهت خدمت سربازی، خودشان را معرفی کنند و تنها در این صورت میتوانند از تسهیلات سایر سربازان بهرهمند شوند.
- See more at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم شرایطم مثل شماستنقل قول:
خبر کامل تر اینجوریه
سخنگوی امور مشمولان ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به توصیههای مقام معظم رهبری در خصوص افزایش جمعیت، اظهار کرد:در این راستا تصمیم گرفتیم از اول مهرماه طول مدت خدمت سربازان متاهل سه ماه کاهش بیابد و به ازای هر فرزند نیز سه ماه از مدت سربازیشان کم شود. به عنوان مثال اگر فردی تا پیش از پایان امسال خود را برای سربازی معرفی کرده و یک فرزند داشته باشد علاوه بر اینکه 21 ماه خدمت خواهد کرد شش ماه کسر خدمت خواهد گرفت اما اگر از یکم فروردین ماه به سربازی برود در این صورت طول مدت سربازیاش 24 ماه بوده اما همچنان شش ماه کسری خدمت به خاطر همسر و یک فرزندش خواهد داشت.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سوال کردم این قوانین که امروز مطرح شده از 1 فروردین ماه 94 اجرا میشه و اصلا هیچ ربطی به تاریخ اعزام نداره مثلا کسی که شهریور 92 اعزام بوده و فروردین 94 فرا برسه اگر متاهل باشه اون دو ماهشو کسری میگیره و میره سراغ زندگیشنقل قول:
این قوانین از 1 فروردین 94 اجرا میشه و شامل برج 4 سال 92 نمیشه چون اون ها دیگه خدمتشون تموم میشه
پس نگران نباشید
می تونم بپرسم شما از چه منبعی سوال کردید؟ آخه من خدمتم آخر برج 12 تموم میشه:n27:نقل قول:
دوستان من دست و پام عرق میکنه میخواستم بدونم هنوز برای این موضوع معافیت وجود داره یا خیر؟
بند3- هيپرئيدروز(عرق كردن كف يک يا دو دست و يا كف يک يا دو پا ) شديد (بنحويكه در دماي معمول اتاق بعد از شستن و خشك كردن دستها يا پاها بعداز مدت 5 دقيقه كف دستها يا پاها كاملاً خيس شود) : معاف از خدمات رزمينقل قول:
نظام وظیفه تهران زنگ بزنید وصل شید اپراتورنقل قول:
به احتمال زیاد به شما تعلق نمیگیره
ولی باز باید صبر کردش تا خبرش تو خود سایت رسمی درج بشه و ابلاغ بشه به ارگان ها و پادگان ها عجله نکنید یه یک ماهه زمان میبره تا دقیق مشخص بشه
مثل اینکه همین سه ماه هم شرایط داره و باید 1 سال از تاریخ عقد گذشته باشه
زیاد نگران نباشید
دوست عزیز الان دیگه معلولین هم معاف نمیکنن چه برسه به عرق کردننقل قول:
دلت خوشه ها
به فکر این حرف ها نباش مثل مرد برو خدمت
من فردا میشم 100 روز خدمت مثل برق گذشت
میشه بیشتر توضیح بدید؟نقل قول:
در مورد آموزشگاه خبر ندارم ولی اگه در زندان خدمت کنین حواستون به خودتون و اطرافتون جمع باشه.
ضمناً در زندان ممکنه چه کارهایی به من بدن؟
با تشکر.
دوستان تا ۶ ماه اینده احتمالا به قانون جدید کلی تبصره و بند اضافه خواهد شد به نظرم من اینا تا انتهای سال وقت و زمان لازم را برای بررسی و پیچیده کردن ان دارن برخلاف ۲ سال قیل که سریع قانون رو تصویب و از چند روز بعد اجرا کردند. قوانین اینا هیچ وقت به نفع سرباز ها نیست متاسفانه در امر سربازی قانون نوشته شده و هدفمندی وجود ندارد و هر چند سال با توجه به نیازشون ان را تغییر می دهند.
شماره اش چنده؟ مال من یه 2 سالی میشه! شما خودت زنگ زدی؟نقل قول:
دوستان متاسفانه باید بگم این کسر خدمت ها اصلا به ما تعلق نمیگیره همین الان شبکه خبر داره زیر نویس میکنه و میگه این قوانین از اول فروردین 94 اجرا خواهد شد و این کسری خدمت برای متاهلین از 24 ماه کسر خواهد شد و خیلی تاکید میکنه چندین بار که این قوانون متاهلین از 24 ماه کسر خواهد شد
میگم دولت جایی نمیخوابه که زیرش اب بره سه ماه اضافه کردن به خدمت بعد اومدن کسری گذاشتن براش
خسته نباشن
از صبح فقط با روان سرباز هایی مثل ما بازی کردن
کمد ها چفت و بست دارن . ولی صبح ها که میرید بیرون باید کلید رو روی کمد بذارید و برید .نقل قول:
خودشون بهتر از من وشما میدونن که جوونا عرضه همین کار هم ندارن!!!!نقل قول:
از حالا باید رفت توی کار هفت قلو که 21 ماه کسری گرفت و 3 ماه هم تاهل!!!!نمیشه یک کاری کرد بچه ها را 3 ماه یا نهایت 6 ماهه اورد؟؟؟