آقا من قبلا از مخابرات اینترنت گرفته بودم به علت سرعت بسیار پایین رفتم کنسلش کردم
امروز از آسیاتک گرفتم ولی بعد از ثبت نام در پنل این پیغام رو می زنه (بوخت اسپلیتر رانژه کشی تکراری است)
حالا باید چیکار کنم یعنی مخابرات هنوز رانژه خط را بر نداشته؟
Printable View
آقا من قبلا از مخابرات اینترنت گرفته بودم به علت سرعت بسیار پایین رفتم کنسلش کردم
امروز از آسیاتک گرفتم ولی بعد از ثبت نام در پنل این پیغام رو می زنه (بوخت اسپلیتر رانژه کشی تکراری است)
حالا باید چیکار کنم یعنی مخابرات هنوز رانژه خط را بر نداشته؟
بهتره جواب این سوال رو آقای بیلمزلر بدن کلا جوابهای پر معنا و مفهومی ایشون میدننقل قول:
آقای بیلمزلر میتونین درباره مراحل رانژه و اتاق MDF و بوخت و همچنین جیتر توضیح بدین ممنون میشم خودم اطلاعات مختصری دارم ولی شما به زبان ساده و مفصل توضیح میدین
در جواب شکایت از آسیا تک تماس گرفتن و بلاخره بعد کلی حرف زدن قانع شدن که تبلیغشون اشتباهه و این اتفاق جدیدشون ( حذف محدودیت سرعت درون شبکه) فقط در بازه مصرف ترافیک قابل اجرا هست و در ساعات رایگان و نیم بها اعمال نمیشه . و گفتن ما نمیتونیم در ساعات رایگان و نیم بها چنین کاری بکنیم منم گفتم پس این همه تبلیغ نکنید که حذف محدویت سرعت کردید . در عمل isp شما با isp های دیگه فرقی نداره و این اتفاق جدیدتون اصلا بدرد نمیخوره . و فقط ملت رو گمراه میکنید . و قرار شد درست تبلیغ کنن و این تبلیغ رو از سایت بردارن و درست اطلاع رسانی کنن . تا ملت بدبخت نشه و الکی به اینها پول نده .نقل قول:
آفرین به شما که پیگیری کردی دستت درست واقعا کار خوبی کردی که شکایت کردی واقعا انصاف نیست اینقدر تبلیغات میکنن فقط بخاطر سود جویینقل قول:
ممنون از جوابتون.. چجوری این اسکریپ رو درست کنم؟نقل قول:
سرور خارجی خیلی داغون شدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:اولن که شما لطف داری. من هم خیلی بیشتر از شما نمیدونم. ولی روی علاقهای که به این زمینه داشتم یه سری مباحث رو سعی کردم جسته گریخته مطالعه کنم. پس یه جاهایی هم ممکنه برداشتم یا حرفی که زدم، درست نباشه.نقل قول:
اما در مورد سؤالهای شما:
اگه منظورتون از مراحل رانژه، کاراییه که باید انجام بشه تا یه خط تلفن رانژه بشه به ترتیب ایناست: شرکت ISP یه نامه به مرکز مخابراتی میزنه مبنی بر این که خط تلفن با شماره مشخص رو روی تجهیزات من رانژه کنید. مرکز مخابراتی خط تلفن مورد نظر رو به تجهیزات ISP تو مرکز مخابراتی وصل میکنه. در نتیجه مشترک تلفن علاوه بر بوق تلفن، سیگنال دیتا رو هم میتونه روی تلفنش دریافت کنه. البته اگه خط تلفن مشترک قبلن روی تجهیزات شرکت دیگهای رانژه شده باشه، اول باید اون شرکت نامه خارج کردن خط از رانژه خودش رو ارسال کنه تا مرکز مخابراتی بتونه خط مشترک رو مستقیم روی تجهیزات شرکت جدید رانژه کنه.
اتاق MDF در واقع فضایی توی مرکز مخابراتی که کابلهای مشترکین اون مرکز میآد اونجا و وصل میشه به شبکه داخلی مرکز مخابراتی:
بوخت هم تا جایی که فهمیدم، یه شماره است که بر اساس اون تکنسین اتاق MDF میتونه از بین هزاران نودی که تو این اتاق هست، محل اتصال خط تلفن مشترک رو پیدا کنه.
جیتر هم فکر کنم یه ترم فنی در مورد امواج و سیگنالهای الکتریکی و مخابراتیه که من اطلاع چندانی ازش ندارم.
اسپلیتر رانژه، در واقع اسپلیتریه که خط تلفن مشترک به اون وصل میشه و اونجا سیگنالهای صوت و دیتای ارسالی/دریافتی روی خط تلفن مشترک از هم تفکیک میشن. بخش صوت به تجهیزات و شبکه تلفن خود مخابرات میره و بخش دیتا به DSLAM شرکت ISP. به نظرم اسپلیتر رانژه باید جزو تجهیزات شرکت ISP باشه. بنابراین «بوخت اسپلیتر رانژه» معلوم میکنه خط مشترک کجا و به کدوم ISP متصله و اگه شمارهاش تکراری باشه یعنی هنوز نسبت به قبل تغییری توش ایجاد نشده. یعنی خط مشترک هنوز رو تجهیزات شرکت ISP قبلی رانژه است. (البته ممکنه اشتباه کرده باشم و معنی دیگهای بده.)نقل قول:
راستش قبلنا تو همین پی30ورلد، یه اسکریپتی با دستورات cmd ویندوز، تو فایل bat گذاشته بودن که اگه بگردی حتمن پیداش میکنی. اما برای استفاده از اون باید قبلش ببینی که مودمت با چه لینکهای http کنترل میشه. پیدا کردن اون لینکها به عهده خودته. اگه اون لینکها رو پیدا کنی میتونی تو این اسکریپتهای آماده جایگذاری کنی تا ویندوز خودش مودم رو ریست کنه.نقل قول:
اول telnet ویندوزو نصب کنید:نقل قول:
بعد cmd رو باز کنید و دستور زیرو بزنید (یوزر و پسورد مودمو ازتون میخواد)
telnet 192.168.1.1
بعد که لاگین کردین یه دستور help بزنید و نتیجه رو اینجا بذارید تا باقی رو ادامه بدیم
دیروز یک گیگ حجم داشتم
صبح چون مودم رو ریست نکردم 4 گیگ از حجمم کم شده حجم الانم شده منفی 3
نقل قول:این روش telnet هم روش خوبیه. تو این تاپیکا هم میتونی راجع بهش یه سری اطلاعات پیدا کنی:نقل قول:
عجیبه پس چرا من همیشه تو تایم رایگان یک مگ میگیرم از سرور داخلینقل قول:
شما کدوم شهر و مرکز مخابراتی هستین؟نقل قول:
واسه شما هم که کم شده!..به من دیشب گفت که مشکل اکانتیگ نداشتیم واسه همین بعیده حجمی برات برگشت بخوره! اعصاب نذاشتن سر یه دانلود2 3 گیگ تو هر شب. 72 ساعت گفت باید صبر کنی ..حالا حجم شما منفی شده یعنی چی؟ مگه ترافیک صفر میشه، نت کلا قطع نمیشه؟نقل قول:
--------
از راهنمایی دوستان هم ممنونم. امشب تستش میکنم ببینم از پسش بر میام یا نه..
[QUOTE=bilmazlar;8719054]شما کدوم شهر و مرکز مخابراتی هستین؟[/QUOTE
شهر مشهد
سرعت دانلود از سرورهای ایرانی بیشتر از 1 مگ بر ثانیه نمیره راهی هست بشه افزایش داد ؟
چرا دانلود از سرورهای خارجی کمه ؟ مثلا عکس های تلگرام هم دیر باز باشه ؟
نخیر دوست عزیز چون سیستم اکانتینگ خط رو نهایت تا ۱۰ مگ میبنده بالاتر از ۱۲۵۰ تا سرعت دانلود نمیره بالا سرور خارجی هم معمولا تو تایم رایگان سرعتش کمه و میشه نصف سرعت دانلود سرور داخلی یعنی میانگین ۵۰۰ کیلوبایت بر ثانیه هست تلگرام هم من قبلا فن آوا داشتم دیر عکس ها رو باز میکرد الان با آسیاتک مشکلی ندارم سریع فیلم و عکس رو باز میکنه البته گاهی مواقع ممکنه خود سرورهای تلگرام هم دچار مشکل بشهنقل قول:
دوست عزیز من دارم خودم و می کشم که به سرعت شما برسم ولی مخابرات و آسیاتک می گن بیشتر از ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلوبایت نمی تونی داشته باشینقل قول:
ظرفیت نهایی آسیاتک همینه حالا شانس آوردی ۱ مگ بهت میده چون اگه بهترین طرح(شهاب)داشته باشی طبق قانون می تونن تا ۱۶۰ هم سرعتت رو پایین بیارن و شما هم نمی تونی اعتراضی داشته باشی
مرکز مخابراتی فجر ارومیه ، حدود یک ماهه از آسیاتک سرویس خریدم ولی تازه یک هفته هست که دارم درست و حسابی استفاده میکنم جریانش طولانی هست به انجمن اینترنت استان آذربایجان غربی و پستهای قبلی همین تاپیک برید متوجه میشید چجوری منو سر کار گذاشته بودن.نقل قول:
قبلا حداقل از سرورهای داخلی و سرورهای خود آسیاتک با سرعت دقیق یک مگ بدون کاهش یا نوسان شدید دانلود میشد اما اخیرا همونطور که دیدید داخلی رو هم محدود کردن خارجی که بماند. هیچ الگوی خاصی هم نداره!
سایتی با سرور داخلی مثل دانلودها یا سافت98 یا تیزفایل یه شب روی 500 یه شب روی 250 یه شب روی 700 محدوده اما بعد از ساعت 7 یا 8 بهتر میشه و تدریجا افزایش پیدا میکنه. خارجی ها هم اکثرا روی 500 یا 250 محدودن.
البته با اکانت افزایش سرعت دانلود کلا از اوایل شروع بازه رایگان هم از هر سروری چه داخلی چه خارجی با سرعت یک مگ میشه دانلود کرد.
آقا من تازه 2 روزه اومدم اسیاتک چرا اینقد افتضاحه گوگل رو 15 ثانیه طول میده باز کنه . از سرورهای خارجی 500 تا بیشتر نمیره بعضیاشم 70-80 میشه دانلود . اصلا راضی نیستم . هیلترشکنم که وصل میکنی که یه فاجعه کامله از یوتوب میخوام ویدئو دانلود کنم 60 کیلو بایت هی هم قطو وصل میشه . این مشکلارو همه دارن یا ماله ما اینطوریه اینطوری باشه سرماه از اسیاتک میرم همون پارس انلاین قیمتش زیاده ولی خدایی سرویسش خیلی بهتره و stable تره .
امشب که برای من افتضاح شده
این شب اولم بود که با یه تماس گذاشتنش روی data rate رو گذاشتن روی ۶۸۰۰
اینم امشب
مکس ریت رو از ۷۴۰۰ آوردن روی ۶۳۰۰
هر چقدر هم زنگ میزنی میگن نویز زیاده
آسیاتک هرروز بدتر از دیروز
لعنت به دروغ و دروغگو
خارجی اصلا پایدار نیست مخصوصا سرور امریکانقل قول:
کلا اینترنت اسیاتک از نظر کیفی اصلا بدرد نمیخوره
ولی خوب از نظر کمی نسبتا خوبه و برای دانلود خوبه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
برای بنده هم همینه الان ده مگ اسیاتک دارم اما اینستگرام بسختی عکسها میاد با صد بار رفرش اما با خط دوم که روی مخابراته راحت باز میکنهنقل قول:
حتی برای باز کردن گوگل و پینگ و حتی بازی های انلاین مخابرات بهتره کلا منم مثل شما ناراضی هستم از اسیاتک.
این تست تقریبا واسه ۴ سال پیش آسیاتک هست
اون موقع یه اشتباهی کردم اومدم این شرکت و اصلا ازش راضی نبودم تا این که یکی از رفقا گفت آسیاتک خیلی عالی شده ما هم باور کردیم و اشتباهم رو دوباره تکرار کردم(نه فتوشاپه نه دست کاری شده فقط آدرس لینکش رو ۴ سال توی کامپیوترم نگه داشته بودم)
اینم لینکش
ببینید و عبرت بگیرید
خداییش این تست رو ببر اروپا بهت پناهندگی میدننقل قول:
خخخخ
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
خداییش اصلا برا وبگردی خوب نیس اسیاتک با این اوصاف چشم ترسید حتی برم شاتل چون اونم این مسخره بازیهای سرور داخلی و خارجی رو داره برمیگردم همون 1مگ نامحدود پارسو میگیرم . اسیاتک خوبه دوخط تلفن داشته باشی اینو بندازی فقط دانلود کنه به هیچ دردی نمیخوره . منم برا بار دوم اشتباه کردم اومدم شاتل دفعه قبل تا وصل کردم دو روز نشد رفتم قطع کردمش الانم گول تبلیغات رو خوردم اومدم ببینم چطور شده که دیدم همونه ولی میزارم یه ماهم تموم شه بعد قطعش میکنم سه تا ISP عوض کردم تو این دو ماهه خسته شدم بزا یه ماه بمونه اعصابم بیاد سرجاش میرم یه جا دیگه :-|
آقا برا من SNR Down بین 17-18 نوسان داره
up هم 28
آیا خوبه یا نه ایده الش باید چند باشه ؟
15 الی 19 خوبه و 20 به بالا عالیهنقل قول:
- - - Updated - - -
15 الی 19 خوبه و 20 به بالا عالیهنقل قول:
دوست عزیز، ISP به طور مستقیم مکس ریت رو کنترل نمیتونه بکنه. مکس ریت حداکثر پهنای باندیه که مودم موقع دستدادن (Handshaking) با DSLAM تو مرکز مخابراتی بر اساس اطلاعات اولیه وضعیت خط که بین خودش و DSLAM رد و بدل میکنه محاسبه میکنه و نشون میده. بنابراین مکس ریت میتونه حتی تو ساعتهای مختلف هم متغیر باشه.نقل قول:
ISP مقدار دیتا ریت رو تعیین میکنه. البته معمولن عدد دیتاریت توانهای عدد 2 هستن. ولی هر عدد دیگهای رو هم ISP میتونه ست کنه. در مورد شما، ISP با توجه به وضعیت نامناسب خطت، دیتا ریت رو اول روی 4مگابیت (یا 4096 کیلوبیت) در ثانیه تنظیم کرده بوده. با این دیتا ریت، SNR تون 18.9 بوده و مودم مقدار مکس ریت رو 7484 کیلوبیت محاسبه کرده.
بعد که شما در خواست اضافه کرن دیتا ریت رو از ISP کردین، اونا هم این کار رو کردن، اما به دلیل افزایش نویز (یا کاهش مارجین سیگنال به نویز یعنی همون SNR به 10.1) عملن دیتا ریت شما روی 5394 کیلوبیت ست شده و مودم هم بر اساس وضعیت جدید مکس ریت رو 6312 محاسبه کرده.
مشکل شما اینه که به دلیل فاصله نسبتاً زیاد از مرکز مخابراتی (حدود 3 کیلومتر کابلکشی) و احتمالن کیفیت پایین کابلکشیها و تجهیزات اتصالی خود مخابرات یا شرکت آسیاتک، atten خطتون خیلی بالاست (50) و در واقع تو محدوده مرزی هستین. یعنی اضافه کردن دیتا ریت از طریق سیستم اکانتینگ ISP حتی ممکن باعث کاهش دیتا ریت عملی هم بشه.
به هر حال اگه با این شرایط جدید قطعی خط پیدا نکردین یا نمیکنین تو چند روز آینده همین وضعیت رو نگه دارید. اما اگه با مشکل قطعی ارتباط اینترنت مواجه شدین، به نظرم دیتا ریت رو برگردونین به همون وضعیت 4مگابیت قبلی شرایط پایدارتری پیدا میکنین.
به هر حال این از معضلات تکنولوژیهای ارتباطیه. همه این تکنولوژیها وابسته به فاصله مقصد از مبداء هستن.
بگو خطت بیارن روی 5 مگنقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دوستان آسیاتکی که مایلند فایلهای تورنت رو به طور مستقیم از سرور آسیاتک دانلود کنند کافیه یک پیام خصوصی به من بزنند (پیشنهادات جالبی دارم :n01:)
البته در خارج از کشور هم این مشکلات وجود داره اما با نصب تجهیزات ارزانی!! تقویت و برطرف کردن قاصله مبدا تا مقصد انجام میشه.... مشابه کاری که یک سوئیچ ارزان قیمت میکنه... اما در ایران فقط یه کابل میکشن میدن دست مشتری میگن دیگه به ما ربطی نداره شما میخواستین تا مرکزمخابراتی نزدیک باشین!! حرف خنده دار!!نقل قول:
ما تکنولوژی هایی که بکار میبریم همیشه قدیمی و همیشه هم بدست کسانی داده میشه که فقط بفکر جیب خودشون هستن.... در هرحال الان خط اسیاتک بنده snr 13 تا 25 متغییر هست اما خط تلفن دوم که از اینترنت مخابرات هست و هر دوتا خط تلفن سیمش هم در یک کافو رفته اما اینقدر باهم فرق دارند. snr مخابرات در اوج نویز داشتن از 25 پایین تر نمیاد و معمولا هم روی 30 یا 31 هست
بنده بشخصه با کلی بحث با یکی از پشتبانی های اسیاتک که داشتم خودشون گفتند این تغییر snr ربط به پهنای باندی هم که به اون مرکز مخابراتی اختصاص داده شده داره و زمانی که یوزرها بیشتر استفاده میکنند snr َما هم کمتر میشه و من دقت کردم دیدم بله در روزهای تعطیل snr اسیاتک من پایین هست چون یوزر بیشتری استفاده میکنن مخصوصا روزهایی که اوج استفاده رو داره و اما روزهایی که خلوت باشه و روز کاری snr اسیاتک روی 27 هم ثابت میمونه.
همیشه هم بحث سر نویز نیست.
موفق باشید
با همه مشکلاتی که از آسیاتک میبینیم این شرکت هنوزم بهترینه!
نه اینکه مطلقا خوبه! نه !
اما در میان سایر شرکت های ارائه دهنده ، با کیفیت ترین رو ارائه میده
من 3 ساله مشتری آسیاتکم اما این اواخر به خاطر برخی مشکلات مجبور شدم برم سراغ یه شرکت دیگه! (تاکید میکنم مجبور شدم)
اما...
رفتم سراغ پروژه تحقیق از سایر شرکت ها...
دونه به دونه راجع به هرکدوم تحقیق کردم
امکاناتشون رو مطالعه کردم
نظرات کاربرانشون رو خوندم
و...
دیدم یکی سرعت نداره...
یکی پشتیبانی خوب نداره...
یکی دانلود رایگان رو ورداشته...
یکی تنوع سرویس هاش کمه...
و هزاران مشکل دیگه!
اینجا بود که به خودم گفتم داشته هاتو شکر کن و ناشکری رو بذار کنار!!!:n02:
در نهایت بازم میگم آسیاتک کاملترین نیست اما در حال حاضر بهترینه!:n12:
در کلیات درسته هیچ شرکتی در ایران خوب نیست چون هیچ کدوم رعایت حال مشتری رو نمیکنننقل قول:
اما اینجاش هم زور میاره که شما هفته پیش با همین snr و با همین قیمت داشتی سرویس خوبی از اسیاتک میگرفتی اما این هفته با همان قیمت و با همان snr داری یک سوم اون پهنای باند رو میگیری
این یعنی یا عمدا محدودت کردن یا عمدا پهنای باندو کم کردن و یا سود جویی بیشتری میخوان بکنن و پهنای باند کمتری اختصاص بدهند وقتی هم اینها رو هر کسی میفهمه به شعورش برمیخوره و مسلما حتی گاهی حاضر میشی بری شرکت دیگه اما با این وضع اعصابت خورد نشه.
حالا یکی خیلی ساعت رایگان لازمشه خب بمونه اسیاتک دستشم درد نکنه اسیاتک خیلی ها هم اصلا دانلود فیلم و موسیقی ندارن و فقط استفاده روزانه که حتی دانلود 120 کیلو بایت بر ثانیه هم از سرشون زیاده خب مخابرات هست تا 250 کیلو بایت روی 128 هم میده ثابت... هر گیگ هم 2 تومن وقتی از ده گیگ بیشتر مصرف کنی
یعنی من هر وقت ده گیگ استفاده کنم 20 تومن میدم مخابرات اما بخوایم یه سرویس 10 گیگ اسیاتک بخاطر ساعت رایگانش بگیرم که هر ماه 10 گیگ هم مصرف نمیکنم باید حداقل 50 هزار بدم اسیاتک که میشه 30 هزار تومن هرماه بیشتر و نمیصرفه برای منی که هر ماه 10 گیگ مصرف دارم..
پس در نتیجه هر شرکتی مزایای خودشو داره و باید طرف خودش انتخاب کنه.
این رو هم یه نگاهی کنید بد نیست اینترنت 16 مگا بیت پارس انلاین با ترافیک هر گیگ 1000 تومن!!
- - - Updated - - -
این رو هم یه نگاهی کنید بد نیست اینترنت 16 مگا بیت پارس انلاین با ترافیک هر گیگ 1000 تومن!!
http://www.parsonline.com/campaign/back-to-school/?sl=web
پشتیبانی هم میتونه درخواست تخلیه ثبت کنه ؟؟؟
اگه ثبت نام اینترنتی بوده اره اگه نماینده ای ثبت نام کرده باید به خود نماینده بگید اما در اکثر مواقع تخلیه رو اسیاتک خیلی طول میده تا بفرسته مخابرات... اذیت کردن مشترکین به شکل بسیار قانونی.نقل قول:
شما فاصلتون تا مرکز مخابراتی زیادهنقل قول:
به نظر من خط شما بیشتر از 5.5 مگ نمی شه
مکس ریت هم خود مودم براساس نویز محاسبه می کنه . به isp مربوط نیست
می بخشید یکم مبتدی صحبت می کنم ولی الان باید چکار کنم؟نقل قول:
معمولا وقتی یه جا فشار آب کم باشه از پمپ استفاده می کنند
می خواستم بدونم وسیله ای نیست که بتونه این مشکل رو برطرف کنه؟
و نکته دیگه این که اگه من بخوام از پارس آنلاین 16 مگابایت بگیرم باید ب م یکی از اتاق های مخابرات رو اجاره کم افت سرعت نداشته باشم،درسته؟
- - - Updated - - -
می بخشید یکم مبتدی صحبت می کنم ولی الان باید چکار کنم؟نقل قول:
معمولا وقتی یه جا فشار آب کم باشه از پمپ استفاده می کنند
می خواستم بدونم وسیله ای نیست که بتونه این مشکل رو برطرف کنه؟
و نکته دیگه این که اگه من بخوام از پارس آنلاین 16 مگابایت بگیرم باید ب م یکی از اتاق های مخابرات رو اجاره کم افت سرعت نداشته باشم،درسته؟