یکی از فامیلامون 7 تیر میخواد بره فیلیپین. نمیدونم بهش بگم برام ایکس باکس بخره یا نگم ! به نظر شما ها بدم برام برام بخره؟
ببخشید اون جا ارزون تر از ایرانه یا نه؟
لطفا دقیقا بگین چه مدلی رو بهش بگم اگه خواستم برام بخره اشتباهی نخره!
یکی از فامیلامون 7 تیر میخواد بره فیلیپین. نمیدونم بهش بگم برام ایکس باکس بخره یا نگم ! به نظر شما ها بدم برام برام بخره؟
ببخشید اون جا ارزون تر از ایرانه یا نه؟
لطفا دقیقا بگین چه مدلی رو بهش بگم اگه خواستم برام بخره اشتباهی نخره!
اگه اونجا pal باشه خوبه اما کلا شرق آسیا اکثرا ntsc هستن بعضی ها هم برق 110 دارن اکه pal و برق 220 باشه خوبه بگو بخره اما هواست باشه دیگه درایشو 0225 باشه
باشه... حالا اونجا ارزانتر از ایرانه...؟! یعنی می صرفه یا از اینجا بگیرم...؟!نقل قول:
ببخشید از کجا بدونم درایوش 0225؟
فیلیپین ارزون تره یا دبی؟
اگه خریدم تا وقتی که ه کش نیاد باید اورجینال باری کنم؟
قیمت بازی های اوجینال چنده؟
مرسی
من دنبال بازی اصل میگردم
کسی میدونه کجا میشه خرید؟
سلام میشه یه شبیه ساز خوب برای xbox معرفی کنین که تست شده باشه؟
هنوزم Lt جدید نیومد بریم لایو؟؟؟؟
چند وقت پیش چند تا مغازه توی پاساژ پایتخت بازی ارجینال داشتن،2 تا مغازه هم توی میدون امام خمینی بازی اوریج میفروشن،خواستی بگو بهت آدرس دقیق بدم..........نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزيز
لطفا آموزش رنگ كردن قاب xbox 360 رو برام بزاريد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر
خوب آدرس دقیق با شماره تلفن و اگه میشه لیست بازی هاشو بدهنقل قول:
ممنون
:دی
دوستان حداقل و حداکثر حجم بازی های 360 چقدره؟:13:
مثلا تو یه هارد 250 گیگی چنتا بازی خوب از 360 و کینکت میشه ریخت؟:8:
بستگی داره از 4 گیگ داره تا 10 گیگ مثلا رد دد تقریبا 9 گیگه و فورزا3 4 گیگ و خورده اینقل قول:
پس اگه نهایت رو 10 گیگ بگیریم :دی میشه 25 بازی:دی خوبه :10:نقل قول:
من اصفهان هستمنقل قول:
چه جوری میتونم خرید کنم؟
با سلام خدمت دوستان عزيز
لطفا آموزش رنگ كردن قاب xbox 360 رو برام بزاريد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر
خب ظاهرا خبرای جدیدی شده از ه-ک اسلیم.
ظاهرا به زودی عرضه میشه .
منبع :
کد:http://c4evaspeaks.com/
حالا من گفتم رو اون کلمه حساسم شما تو اون پست 15 بار گفتی یا حق:31:نقل قول:
شما اون یه قسمت رو نبین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کوچیکت rohallah_tavakoli [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا حق
نه بابا! بازی ها 6.6 هستن معمولا ... رد دد هم 10 نبود!نقل قول:
سلام عزيزان
كسي اطلاع نداره هك جديد LT كي مياد؟:20:
طبق گفته C4 : به زودی :-w
پسر خوب تو مگه میخوای همه بازیات رو هاردت باشن :دی نهایتا مثلا یه بازی که داری پوستشو میکنی که تمومش کنی رو بریز روی هارد که پدر درایوت در نیاد ، بعدش که تمومش کردی یا بیخیالش شدی از رو هارد پاک کن :دی یا اگه رو یه بازی لگ داشتی بریز رو هارد هر وخ نخواستی پاک کن...نقل قول:
بعدشم یه فضایی واس سیواتم بزار :دی
آقا این (فریم ویر) چی چیه؟(توضیح بدید لطفا)
به من هم لیست و آدرس بازی بده:10:نقل قول:
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------
باباااا قرار نیست تا خرخره پره بازی کنین بعد بگین که جا نداره عجب چیز مزخرفیه:13:
نقل قول:
تا ساعاتی پیش این داوود : دی فکر میکرد که میشه بازی رو بریزی روی هارد و بدون و اینکه کنسول هــک بشه اجرا کنی ! برا همین اینجوری میگه ! !!!!! ! !
سیو هایی که کنسول تو هر مرحله می کنه رو چطوری باید پاک کنم
مثلا بازی تموم شده پوسیده هنوز سیو هاش هست؟
یکی هم اینکه وقتی من کنسول رو خریدم 3 ،4 تا توش سیو بازی داشت این یعنی چی؟دست دو که نبود /فکر کنم برای تست ه ک ریختن درسته؟ لطفا بگین که داستان چیه>؟:20:
سیو چه بازی هایی؟نقل قول:
اگر AC:BH و NFS:HPS هست ممکنه برای تست ال تی + بوده باشه ولی بازم بعید میدونم !!!
:20:
نقل قول:همون هایی که تو گیم لایبری میمونن و نمیرننقل قول:
کسی نیست جواب منو بده؟:46:
برای تشخیص درایور این روش خوبه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تصویر بالا دو محل به رنگ قرمز مشخص شده
روش تشخیص از شماره LOT NO
* آغاز کد با شمارهای 11xxx دارای تمامی درایوهای 0225 میباشد
* آغاز کد با شمارهای 104xx ترکیبی از دو درایو 9504 و 0225 که با اکثریت 0225 میباشد
* آغاز کد با شمارهای 103xx ترکیبی از دو درایو 9504 و 0225 که با اکثریت 9504 میباشد
* آغاز کد با شمارهای 104x, 101xx, 102xx دارای تمامی درایوهای 9504 میباشد
روش تشخیص از شماره SN
کد چهارم که از سمت راست در تصویر بالا مشخص شده، ملاک این روش بررسی میباشد.
* شماره 2 دارای درایوهای 9504 میباشد
* شماره 3 دارای درایوهای 0225 میباشد
* شمارهای 4 و یا 0، دارای درایوهای Hitachi 0500 میباشد
نکته: درایوهای Hitachi 0500 ای که در اسلیم ها مشاهده شده است، دارای LOT NO های 1052X, 1048X, 1047X, 1045X, 1044X, 1028X میباشند.
در مورد قیمت هم فکر کنم جفتشون قیمت جهانی داشته باشن و قیمت ها یکی باشه.
اگه درایورتون 9504 باشه -- می شه ولی در غیر این صورت نه.
بازی اورجینال از همه قیمت هست: از 7 8 تومن تا 120 هزار تومن
اتفاقا خوب نیست.البته برای من که اینطور نبود
یکی از دوستام درایو 0225 خرید ولی با توجه به اینی که گفتی درایوش 9504 از آب دراومد.
یعنی ممکنه؟؟؟؟؟
بله ممكنه !!!! منم دوستم 0225 پلم گرفت باز كرديم ٩٥٠٤ بوود !!
داووده دیگه :دی کاریش نمیشه کرد :دینقل قول:
بچه ها این بازیای جدید که میان ، توشون فایلای آپدیت هم دارن مث که... درسته؟؟؟ بعدش اگه آپدیت کنیم که LT میپره و اگه آپدیت نکنیم هم اجرا نمی شن... پس باید چی کار کنیم این وسط؟؟؟
دوستان LT v1.9 برای lite-on FAT اومد.
تو سایتش نوشته Completed (not released yet ) d حالا چرا ریلیز نمیکنن خدا میدونه
كسي آموزش رنگ كردن xbox360 رو نداره ؟ :23:
شما باید محور Y بازی رو از حالت Invert خارج کنی یا اینکه Invert اونو فعال کنی چون ممکن هست در بعضی بازی ها این حالت طبیعی باشه.نقل قول:
حجم هر بازی بین 1.9GB الی 6.8GB هست. البته فکر کنم بازی 7.5GB هم داشتیم .نقل قول:
اونو دیگه باید تخمینی حساب کنی ولی فکر میکنم تا حدود 30-35 تا جابشه.
تا اونجایی که میتونید باید تمام بازی هایی که میخواید انجام بدید رو روی هارد کنسول بریزید تا درایو گرمای خودش رو به HeatSink انتقال نده.نقل قول:
FW یا فریم ور همون نرم افزاری هست که برای یک سری از سخت افزار ها حکم درایور رو اجرا میکنه و تمام محاسبات و پردازش های اون سخت افزار رو کنترل و هدایت میکنه.نقل قول:
FW هایی که الان برای کنسول Xbox 360 لانچ میشه برای اینه که کنسول رو از به حالتی در بیاره که فکر کنه داره بازی اصل اجرا میکنه.
تو هارد کنسول تو قسمت Games هر بازی دارای پروفایل مخصوص به خودش هست , اونجا هم بازی نصب شده روی هارد رو شما میبینی و هم Save های اون بازی رو در کنار خودش .نقل قول:
کنسولت چیه مدلش ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما میخوای چیکار کنی بگو من بهت بگم , چیشو میخوای رنگ کنی ؟ FAT داری ؟
شما دو راه داری :نقل قول:
1- Xbox رو بکنی تو رنگ !
2- رنگ رو با قلمو بزنی به Xbox !:31:
برار مگه Xbox رو هم رنگ میکنن ؟ اگه هم رنگ بکنن مگه آموزش خاصی داره ؟
نقل قول:
اره برادر رنگم ميكنن:31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------
نقل قول:
اره برادر رنگم ميكنن:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یه بنده خدایی یدونه xbox آرکید سالم با مادربرد جاسپر
با یک دسته و 10 تا بازی میخواد بفروشه.
حدودا چند خوبه بتونم بخرم؟
سلام دوست عزیز
شما میخوای چیکار کنی بگو من بهت بگم , چیشو میخوای رنگ کنی ؟ FAT داری ؟[/QUOTE]
سلام
خيلي ممنون عزيز
fat دارم يه همچين كاري كه تو اين عكس با قاب كردن
نقل قول:
سیو هایی که کنسول تو هر مرحله می کنه رو چطوری باید پاک کنم
مثلا بازی تموم شده پوسیده هنوز سیو هاش هست؟
یکی هم اینکه وقتی من کنسول رو خریدم 3 ،4 تا توش سیو بازی داشت این یعنی چی؟دست دو که نبود /فکر کنم برای تست ه ک ریختن درسته؟ لطفا بگین که داستان چیه>؟
سیو هایی که تو گیم لایبرری هست.مدلش الایت
نقل قول:
راستش تو بازي سنتر اين اموزش هست ولي پولي ! يعني بايد عضويت ثابت بگيري ولي نمي خوام
پول الكي بدم اينم لينكشکد:http://forum.----------.com/showthread.php?t=13814